• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bu akşam benim kayın valide günüm. Kesin tatlı yapmıştır. Son tatlı mı yiyeyim mi? Gerçi 2 haftadır yemiyorum nerdeyse ama. İnsanlık için küçük benim için büyük bir çılgınlık yapsam mı?

Bu akşam benim kayın valide günüm. Kesin tatlı yapmıştır. Son tatlı mı yiyeyim mi? Gerçi 2 haftadır yemiyorum nerdeyse ama. İnsanlık için küçük benim için büyük bir çılgınlık yapsam mı?
Ye ye 90 gün yemicez bidaha

Değerlendir canım yalnız yaz geliyor dondurma da yasak mı bize ?
Ben dondurma çok severim o yüzden kendim yapıcam. Çok güzel ve basit meyveli ve yoğurtlu dondurmalar yapabilirsin. Bal da koyarsın biraz. Süper oluyor. Sadece meyveleri dilimleyip önceden dondur. Mesela bir muzu dilimle dondur. Sonra süzme yoğurt muz bal rondodan geçir.

Değerlendir canım yalnız yaz geliyor dondurma da yasak mı bize ?
Ben dondurma çok severim o yüzden kendim yapıcam. Çok güzel ve basit meyveli ve yoğurtlu dondurmalar yapabilirsin. Bal da koyarsın biraz. Süper oluyor. Sadece meyveleri dilimleyip önceden dondur. Mesela bir muzu dilimle dondur. Sonra süzme yoğurt muz bal rondodan geçir.

Şekersiz bir hayat sürmek istiyorsanız üzülerek belirtmek isterim ki dondurmadan da uzak durmak gerekecek. :)

yemee, hazır arınmışken şeker damarını yeniden uyandırma bence.

Bu arada avatara bayıldım. ;)

Şimdi yarın kilo bildirimi de mi yapıcaz pofu pofu ? Tartı görseli atmak gerekiyor mu?

amanın meyve şekeri de mi yasak? Ben meyveli yoğurtlu ballı yaparım diye düşünmüştüm. İlk sayfayı bir daha okuyayım.

Hayır, uzak duracağımız şeyler ambalajlı abur cuburlar, tatlılar, kekler, çikolatalar, vs.

Meyveli yoğurt yapılabilir tabii.

Back