- 18 Şubat 2010
- 15.972
- 19.849
- 498
tabiki de herkes özgür sadece şeker konusunda kısıtlı olcaz ayy yarın büyük günEvet baktım bazı huzursuzluk yaşanmış biz burdarelax bi şekilde takılırız
inşallah su koyvermeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki de herkes özgür sadece şeker konusunda kısıtlı olcaz ayy yarın büyük günEvet baktım bazı huzursuzluk yaşanmış biz burdarelax bi şekilde takılırız
Ben çikolata yesem mi diye düşünüyorum ordan bana bakıyortabiki de herkes özgür sadece şeker konusunda kısıtlı olcaz ayy yarın büyük gün
inşallah su koyvermeyiz
valla yiceksen ye yarından itibaren 90 gün yemeyeceksin içinde kalmasın benceBen çikolata yesem mi diye düşünüyorum ordan bana bakıyor
Benden kurtulabileceğini mi sandın?
Ye ye 90 gün yemicez bidahaBu akşam benim kayın valide günüm. Kesin tatlı yapmıştır. Son tatlı mı yiyeyim mi? Gerçi 2 haftadır yemiyorum nerdeyse ama. İnsanlık için küçük benim için büyük bir çılgınlık yapsam mı?
Yedim garivalla yiceksen ye yarından itibaren 90 gün yemeyeceksin içinde kalmasın bence
Duruma göre bakayım ozaman. Çok canım isterse karşı koymayacağım bugünlükYe ye 90 gün yemicez bidaha
Duruma göre bakayım ozaman. Çok canım isterse karşı koymayacağım bugünlük
Ben dondurma çok severim o yüzden kendim yapıcam. Çok güzel ve basit meyveli ve yoğurtlu dondurmalar yapabilirsin. Bal da koyarsın biraz. Süper oluyor. Sadece meyveleri dilimleyip önceden dondur. Mesela bir muzu dilimle dondur. Sonra süzme yoğurt muz bal rondodan geçir.Değerlendir canım yalnız yaz geliyor dondurma da yasak mı bize ?
Summer-girl yedim ben çikolata.. Pişman olmadım değil ama akşama Leslie yapar telafi ederim.. 21e kadar bırakmak yok amaa..
Hadi inşallah yaaAfiyet olsun. :) Hiç pişman olmayın çünkü önümüzde 3 aylık sağlam bir program var. :)
Ben sözümü verdim, bırakmak yok. :)
Değerlendir canım yalnız yaz geliyor dondurma da yasak mı bize ?
Ben dondurma çok severim o yüzden kendim yapıcam. Çok güzel ve basit meyveli ve yoğurtlu dondurmalar yapabilirsin. Bal da koyarsın biraz. Süper oluyor. Sadece meyveleri dilimleyip önceden dondur. Mesela bir muzu dilimle dondur. Sonra süzme yoğurt muz bal rondodan geçir.
yemee, hazır arınmışken şeker damarını yeniden uyandırma bence.Bu akşam benim kayın valide günüm. Kesin tatlı yapmıştır. Son tatlı mı yiyeyim mi? Gerçi 2 haftadır yemiyorum nerdeyse ama. İnsanlık için küçük benim için büyük bir çılgınlık yapsam mı?
amanın meyve şekeri de mi yasak? Ben meyveli yoğurtlu ballı yaparım diye düşünmüştüm. İlk sayfayı bir daha okuyayım.Şekersiz bir hayat sürmek istiyorsanız üzülerek belirtmek isterim ki dondurmadan da uzak durmak gerekecek. :)
amanın meyve şekeri de mi yasak? Ben meyveli yoğurtlu ballı yaparım diye düşünmüştüm. İlk sayfayı bir daha okuyayım.