Süper bana uyarbu arada aklıma bi şey geldi kızlar, 90 günlük kumbara yapalım mı?
mesela canınız aniden bisküvi, çikolata, dondurma istedi ve şekersiz yaptığımız için alamıycaz tabiki, o gün canınızın istediği şey her neyse onun fiyatı kadar kumbaraya para atmaya ne dersiniz?
güzel değil mii?Süper bana uyar
Evet çok güzel.kumbara olayını çok severimgüzel değil mii?
bu arada aklıma bi şey geldi kızlar, 90 günlük kumbara yapalım mı?
mesela canınız aniden bisküvi, çikolata, dondurma istedi ve şekersiz yaptığımız için alamıycaz tabiki, o gün canınızın istediği şey her neyse onun fiyatı kadar kumbaraya para atmaya ne dersiniz?
ben deniycemEvet çok güzel.kumbara olayını çok severim
dimiii hem de o biriken paraya kendimiz için bi şey alabilirizzzBence güzel. Hem forma girip hem de para biriktireceğiz. Dahası var mı? :)
nasıl anlamadım?kizlat ben sekersi ve sporla halletmeye calisacagim ama bildirimleri zamaninda yaparim isterseniz ekleyin. Ya da takipte de olabilirim sadece
ben pikini alcamBiriktirdiğimiz paralarla kıyafet alırız kendimize
Çok güzel fikir canımbu arada aklıma bi şey geldi kızlar, 90 günlük kumbara yapalım mı?
o zmn kurallara ekliyeym yaÇok güzel fikir canım
o zmn kurallara ekliyeym yaeğlenceli olacakkk wwuuhhuuuu
yarın kalmamsı iyikalan bitteri bizimkilere verdim bi güzel hüplettiler
İstese de işlemez artık kaçamak yapan 1dwn başlar hep beraber motive olmak varkenyarın kalmamsı iyisonra canın isterdi falann
Afiyet olsunYemeği de sağ sağlim atlattım. Kaynoş tatlı yapmamış neyseki. Şimdi yulaflı kurabiyeyi yapıcam onlara. Çayla höpürdetelim.
Teşekkür ederiiimAfiyet olsun
ohh hadi hayırlısııYemeği de sağ sağlim atlattım. Kaynoş tatlı yapmamış neyseki. Şimdi yulaflı kurabiyeyi yapıcam onlara. Çayla höpürdetelim.
İstese de işlemez artık kaçamak yapan 1dwn başlar hep beraber motive olmak varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?