- 18 Şubat 2010
- 15.972
- 19.849
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper bana uyarbu arada aklıma bi şey geldi kızlar, 90 günlük kumbara yapalım mı?
mesela canınız aniden bisküvi, çikolata, dondurma istedi ve şekersiz yaptığımız için alamıycaz tabiki, o gün canınızın istediği şey her neyse onun fiyatı kadar kumbaraya para atmaya ne dersiniz?
güzel değil mii?Süper bana uyar
Evet çok güzel.kumbara olayını çok severimgüzel değil mii?
bu arada aklıma bi şey geldi kızlar, 90 günlük kumbara yapalım mı?
mesela canınız aniden bisküvi, çikolata, dondurma istedi ve şekersiz yaptığımız için alamıycaz tabiki, o gün canınızın istediği şey her neyse onun fiyatı kadar kumbaraya para atmaya ne dersiniz?
ben deniycem elimde kutu da varEvet çok güzel.kumbara olayını çok severim
dimiii hem de o biriken paraya kendimiz için bi şey alabilirizzz bens evdim fikri vallaBence güzel. Hem forma girip hem de para biriktireceğiz. Dahası var mı? :)
nasıl anlamadım?kizlat ben sekersi ve sporla halletmeye calisacagim ama bildirimleri zamaninda yaparim isterseniz ekleyin. Ya da takipte de olabilirim sadece
ben pikini alcamBiriktirdiğimiz paralarla kıyafet alırız kendimize
Çok güzel fikir canımbu arada aklıma bi şey geldi kızlar, 90 günlük kumbara yapalım mı?
o zmn kurallara ekliyeym ya eğlenceli olacakkk wwuuhhuuuuÇok güzel fikir canım
kalan bitteri bizimkilere verdim bi güzel hüplettilero zmn kurallara ekliyeym ya eğlenceli olacakkk wwuuhhuuuu
yarın kalmamsı iyi sonra canın isterdi falannkalan bitteri bizimkilere verdim bi güzel hüplettiler
İstese de işlemez artık kaçamak yapan 1dwn başlar hep beraber motive olmak varkenyarın kalmamsı iyi sonra canın isterdi falann
Afiyet olsunYemeği de sağ sağlim atlattım. Kaynoş tatlı yapmamış neyseki. Şimdi yulaflı kurabiyeyi yapıcam onlara. Çayla höpürdetelim.
Teşekkür ederiiimAfiyet olsun
ohh hadi hayırlısıı afiyet olsun cnmYemeği de sağ sağlim atlattım. Kaynoş tatlı yapmamış neyseki. Şimdi yulaflı kurabiyeyi yapıcam onlara. Çayla höpürdetelim.
ayy evet düşünsene 89. gündesin ve kaçamak yaptın düşünmesi bile kaabbuusssİstese de işlemez artık kaçamak yapan 1dwn başlar hep beraber motive olmak varken