Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

yemee, hazır arınmışken şeker damarını yeniden uyandırma bence.

Bu arada avatara bayıldım.

Şimdi yarın kilo bildirimi de mi yapıcaz pofu ? Tartı görseli atmak gerekiyor mu?
Yemiycem ya ben planı yaptım. Çantama kuru meyveli yulafla muz attım. Hemen yulaflı basit kurabiye yapıcam. Çayla onlardan yerim.

ahaha afiyet olsun ye gitsin yarından itibaren kesin ve katiyen yemiyoruz
pofu canım burada da yediklerimizi, sporumuzu paylaşıyor muyuz ?
paylaşsak iyi olur bence
afiyet olsun

Son tatlilarinizi 23:59'a kadar yiyin arkadaslar. Yaza kadar ismini dahi anmayacagiz cunku. :)
iyi değerlendirelim ben çikolatamı yedim valla daha da yemem
pofu kac kisi olduk simdi?
akşam bi yoklama alcam şuan bilmiyorum kesin kimler gelecek kaçacak var mı falan
Değerlendir canım yalnız yaz geliyor dondurma da yasak mı bize ?
dondurmada da şeker var malum evde kendimiz yaparız, ben tarif paylaşırım
Summer-girl yedim ben çikolata.. Pişman olmadım değil ama akşama Leslie yapar telafi ederim.. 21e kadar bırakmak yok amaa..
afiyet olsunnnn
yemee, hazır arınmışken şeker damarını yeniden uyandırma bence.

Bu arada avatara bayıldım.

Şimdi yarın kilo bildirimi de mi yapıcaz pofu ? Tartı görseli atmak gerekiyor mu?
atsak iyi olur tabiki herekesin kendi seçeneği ben atarım
amanın meyve şekeri de mi yasak? Ben meyveli yoğurtlu ballı yaparım diye düşünmüştüm. İlk sayfayı bir daha okuyayım.
meyve yasak değil 2 porsiyon yiyebiliriz...

ayyyy kizlarrr ne cok yazdınız anca yetiştim okuyarak neyse anladim sayilirrrr
yarin itibariyle 14 gun her sekilde tatli seker paketli gidalari kiskislayip ne hale gelecegim meraktayim
sabah ben soyle guzel bir tartilayim
5 nisan da goreyim sonuclari

Basliyor muyuzzz kizlarrr

kızlar kurallar seçenekler herşey mevcut... tekrar atıyorum size

baya yazdık bi anda coştu topik
14 gün değil ama 21mart 21 haziran 90 güne çıkardık
kuralları akşam tekrar yazıcam

karnım şişiyo regl olcam ya hiç sevmiyorum şu dönemi :S:S

fıstıklar ben şimdi aklımda olanları yazıyorum, eksik varsa tamamlayalım, atlamış unutmuş olabilirim

eğer yapabileceğine kesin gözüyle bakan yoksa bence başlamasın çünkü gerçekten uzun ve zor bi süreç bizi bekliyor, her zaman hayır demesini öğrenmemiz lazım bu da bir gerçek

öncellikle challenge için Samsonn canım tşk ederim, aklıma gelmezdi büyük oynamak :)
tabiki uzun zamandır şekerle alakası olmayan Summer-girl :)

*kızlar uygulama 21 mart günü başlayıp 21 haziran gecesi son bulacak
*bu süreç içinde bal-pekmez-bitter bile olsa çikolata ve türevleri yasak!kendi sağlımız için
*maks 2 porsiyon meyve hakkımız var, ve akşama kalmadan bitecek
*1 taze meyve yerine 3 hurma/3 kuru erik/2 kaşık kuru dut/3 gün kurusu/3 kayısı..vs yenebilir, ilk sayfada paylaşımım mevcut bakabilirsiniz
*maks 2 porsiyon ekmek hakkımız var, istediğiniz öğünde yiyebilirsiniz sorun yok
1 dilim ekmek yerine isterseniz=3 kaşık bulgur=3 kaşık yulaf=3 kaşık tam tahıllı makarna ..ve türevleri ile değişebilirsiniz
*hazır olan, pakette olan her türlü gıda, bisküvi, meyve suyu (
taze sıkılmış dahi olsa!!!!) dondurma, gofret, kek(ev yapımı dahi olsa!!!!) börek, şerbetli tatlılar, sütlü tatlılar...vs yasaaakkk!! alırken ürünlerin arkasında yazanları okumanızı rica ediyorum
*aralarda süt/sütlü kahve/tarçınlı süt/kefir/ayran/sade soda içilebilir
*tabiki de su bol bol için
*yeşil çay/bitki çayları içilebilir bunlarda sorun yok ama tabiki çok içmeyin toksin içeriyor hepsi maalsef
*şekersiz türk kahvesi/sade veya sütlü filtre kahve içilebilir (ama önemli not 1 fincan kahve içince 2 bardak su tüketin su tutmasın )
*arada şekersiz olacak şekilde pratik tarifler paylaşabiliriz :)) benim muzlu pudingim gibi
*eğer ki başladınız ve o gün gidip bozdunuz, ertesi gün tekrar baştan başlayıp 1. gün sayacaksınız
*her akşam yeme içme spor ne yapıldıysa paylaşılmalı nacizane fikrim belki ben resim atarım
*spor yapmak şart değil ama yaparsanız daha mükemmel sonuçlar alırsınız emin olun
*21 mart perşembe başlangıç kilomuzu alıp-sonraki haftalar cuma günleri tartı günümüz olucak
*22 mart cuma bime atlama ipi geliyormuş alıp ip atlama challange bile yapabiliriz
*akşam 8 den sonra yemek yeme işi bitmiş olmalı
*salatalara yemeklere sızma zeytinyağı fındık yağı gibi kaliteli yağlar ekleyebilirsiniz ancak ve katiyen nar ekşisi gibi yapay ürünler eklemşiyorsunuz deli gibi şeker var
*limon kullanabilirsiniz
*yemeklere sos eklememeye gayret edin
*kızartmalar yasak, canınız çok kızartma isterse sebzeleri patatesleri az yağda yağlı kağıt ile fırına atın çok lezzetli sulu sulu oluyor
*çiğ sebzeler serbest kızlar, özellikle havuç tatlı isteğini bastırır ve açıkırsanız benim gibi maydonuzu sapıyla beraber yiyebilirsiniz he bi de salatalık bol bol yiyin (tabiki tuzsuz limonlu olabilir)
*kaya tuzu öneririm, daha sağlıklı

benim hatırladıklarım bunlar varsa kızlar aklınıza gelen ekleyelim..

şimdi katılcakları etiketliyorum

kurallar belli, kaç gün yapacağımız belli
yok yapamam ben zor gelir, şekersiz tatlısız yaşayamam ben diyen varsa lütfen başlamadan çekilsin, sonra gerçekten daha zor olur
ama inanın ben 1 hafta deneyip sağlam sonuç aldım sonra dozuttum o ayrı

Birbardakcay sen zaten bizden öndesin
Anka
Summer-girl
aypare ackerman
Samsonn
BenimKemiklerimiri
efsuni06
hande_buse
CKbeautyandsheer
T tatlu

Benimdemelegimolsa

son bi şey daha ekliyorum kızlar, kimse kimseyle dalga geçme ya da aşağılama ya da buna benzer kalp kırma lüksüne sahip değil, herkesin bünyesi, hayat tarzı, ailesi yaşamı herşeyi farklı, kimimiz çok hızlı kilo verebiliriz, kimimiz daha yavaş amaç burda destek olup gülüp eğlenmek

iğneleyici kötü laflar edeni gruptan çıkartabilirim, kimse bni yanlış anlamasın
gerginlik istemiyorum
herkes yapacağı sporda yiyeceği meyvede ekmekte yemekte serbest
kurallar belli
kuralları çiğnemeden aşmadan istenen yapılabilir
hepinize güveniyorum
ve iyiki geldiniz diyorum
gazamız mübarek olsuunnnn :)

bu yazdıklarımı ilk sayfaya da ekliyorum... tekrar tekrar okuyabiliriz

Aslında ben kendime çok güvenmiyorum bu mesajı okuyunca çekilesim geldi. Sonradan bozarsam sorun olmasın madem. Sizlere başarılar diliyorum

eline sağlık canım, Ben kesin olarak katılıyorum dediğin gibi disiplin motive açısından yapamam diyen baştan çıksın bence de çünkğ grup motivasyonu çok önemli, kalp kırma işi de çok iyi olmuş eklediğin, burda destek amaçlı varız bence uyarsa herkes yarın fotosunu çeksin bide 3 ay sonra çeksin görmek adına isteyen paylaşır.zorlu bir süreç bizi bekliyor haydi kızlar biz üstesinden geliriz asla iletişimdenn kopmayalım

Aslında ben kendime çok güvenmiyorum bu mesajı okuyunca çekilesim geldi. Sonradan bozarsam sorun olmasın madem. Sizlere başarılar diliyorum
Aaa nedenmiş güven o zaman banane sen de gel gayet yaparsın şu muzlu avokadolı puding yap aynı gerçek puding gibi oluyl

Aaa nedenmiş güven o zaman banane sen de gel gayet yaparsın şu muzlu avokadolı puding yap aynı gerçek puding gibi oluyl
1inden beri burdayım 1 gün tamamlamadım daha. Ama kızları çok sevdim takılıyordum burda muhabbet hoşuma gidiyordu.

1inden beri burdayım 1 gün tamamlamadım daha. Ama kızları çok sevdim takılıyordum burda muhabbet hoşuma gidiyordu.
Olsun, yine buradasın yarın başlayalım yine de senin durumun farklı çünkü 4 bebecik artı uykusuzsun olabildiğince kessen bile süper olur burada sohbet muhabbet yine devam ederiz yeterki kendine güven her gün azaltarak gidersin kaçamak yapınca ben kaçamak yaptım dersin tamamdır ben Seni çok seviyorum sakın pes etme, her şeyi yapabileck güçtesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…