ama o maltitoldu sanırım , stevia değil.. tekrar bakıcam. Thank you :)ÇİKOLATA - Cavalier - Stevia Bitter Dark Doğal Çikolata
ÇİKOLATA - Cavalier - Stevia Bitter Dark Doğal Çikolatawww.sekercity.com
tabikiii 30 la başladık 45 olduk en son 90a tamamladık90 mı ben onu kaçırmışımben bayramda bozarım 90 yapamam
Aynen 1 i bi yapayım databikiii 30 la başladık 45 olduk en son 90a tamamladık
sen bi başladaaa gerisi gelecektir
90 mı ben onu kaçırmışımben bayramda bozarım 90 yapamam
öyle bişey vardıSaçımızı kazıtip tartılalım
öyle bişey vardı
ruhumu da versem tamamm 15 kiloyum diyebulursam atayım şuraya
O da tatlandırıcı değil mi o da yasak. Züber var şimdi sadece meyve şekeri var. Bence o yenebilir.
Hadi bakalım gazamız mübarek olsun. Tartı günü cuma olsun. Zaten takımlardayız çoğunlukla cuma tartılacağız.
Yok ya, stevia kimyasal değil, bitki diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin..ama bende ayda 1 paketten fazla yemem stevia lı bile olsa.
O değil de hadi 90 gün şeker orucu oldu onu anladım, konu ne ara tartılmaya falan geldi yaw? 36 bedenden bahseden oldu. Rezil mi olayım şimdi tartı fotosu falan?
soslarda ki, ya da zeytinyağlı yemekdeki şeker sayılmıyor di mi arkadaşlar? Onun takibi çok zor. Özellikle dışarda, misafirde falan yiyince.
Bende katilablrmymKULLANACAĞIMIZ ÖĞLE ve AKŞAM YEMEĞİ SEÇENEKLERİMİZ
1.SEÇENEK: 4-5 köfte kadar kırmızı et (köfte de olabilir) + 1 kase salata (çok az zeytinyağı, bol limon ve sirke) +1 kase yoğurt(200 gr)
2.SEÇENEK: 1 porsiyon (7-8 yemek kaşığı) zeytinyağlı sebze yemeği (taze fasulye/kabak/patlıcan/brokoli/karnabahar/ıspanak/pırasa gibi)+ Salata+ 1 kase yoğurt+ İhtiyaç olursa 1 dilim tahıllı ekmek
3.SEÇENEK: Doyana kadar çorba (unsuz ve kremasız olmalı) (etli ve sebzeli çorbalar, mercimek çorbası, yoğurtlu çorbalar olabilir) (Soğuk ayran aşı çorbası da olabilir) + Salata ve 1 kase yoğurt
4.SEÇENEK: 1 porsiyon ızgara yada fırında tavuk + Salata+ Yoğurt/Ayran
5.SEÇENEK: 1 porsiyon balık yada ton balığı (ortalama 150-200 gram) + Salata+ İhtiyaç olursa; 1 dilim tam tahıllı ekmek
6.SEÇENEK: 6-7 yemek kaşığı kadar yeşil mercimek/ nohut/ kuru fasulye+ Salata+ 1 kase yoğurt
7.SEÇENEK: 4-5 yemek kaşığı kadar haşlanmış kinoa yada karabuğday yada bulgur yada tahıllı makarna + Salata+ 1 kase yoğurt
NOT: Öğle-akşamı yer değiştirerek kullanabilirsiniz. Her iki öğün de aynı yada farklı olabilir. Aynı günde hem öğle hem akşamda kırmızı et tüketmezseniz daha iyi olur☺
NOT: Genellikle öğle yemeği et ağırlıklı oluyorsa, akşam yemeğinde sebze olmasında fayda var. Örnek olarak miktarları belirttim ancak miktarlar kişiye göre değişmektedir.
ÖZGE BEZİRCİ'DEN ALINTIDIR....
tabiki olur, oluyor yani garantili sen de profsun beybi ben daha senin mertebene gelemedim 21 haziranda prof olurum inş
akımımız , meydan okumamız hayırlı olsunnn
aypare ackerman @efsuni06 Samsonn Anka Summer-girl @Birbardakcay
başka kim vardı hatırlayamadım
o zaman şimdi napıyoruz?
21 mart-21 haziran arası şekersiz akımına başlıyoruz
isteyen istediği sporu yapsın ( malum ben p90x hybrid yapıyorum)
2 porsiyon meyve-2 porsiyon ekmek hakkımız var(kişiye göre değişir yemek istemeyen yemesin)
ekmek yerine 3 kaşık bulgur/yulaf/kinao.. vs yiyebilir ( ilk sayfada var)
ara öğün şart değil acıkma yoksa yemeyin
kahvaltı önemli seçenekler sayfanın en başında mevcut
tartıyı haftada 1 mi yapalım? bilemedim
bal pekmez çikolata bence yenmemeli
başka eklemek isteyen varsa eklesin
Ben daha önce 20 kilo verdim ama hiç acımadım geri aldım :)Valla siz programa uyup da kilo verirseniz bakın bakalım bozuyor musunuz. :)
Ben daha önce 20 kilo verdim ama hiç acımadım geri aldım :)
Niye rezil olacaksın biz çoğunluk 70 üstüyüz zaten bi summer girl zayıf galiba.Yok ya, stevia kimyasal değil, bitki diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin..ama bende ayda 1 paketten fazla yemem stevia lı bile olsa.
O değil de hadi 90 gün şeker orucu oldu onu anladım, konu ne ara tartılmaya falan geldi yaw? 36 bedenden bahseden oldu. Rezil mi olayım şimdi tartı fotosu falan?
Niye rezil olacaksın biz çoğunluk 70 üstüyüz zaten bi summer girl zayıf galiba.
Tamam zayıfsın işteEn son 52 kiloydum.
Bende katilablrmym
Niye rezil olacaksın biz çoğunluk 70 üstüyüz zaten bi summer girl zayıf galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?