- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Hayallerdir oYes of course hoşgeldin.
36 beden dediler, hep öyle sandım. Bi eziklendim kendi kendime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayallerdir oYes of course hoşgeldin.
36 beden dediler, hep öyle sandım. Bi eziklendim kendi kendime
Aaa bozar miyim hic olmek var donmek yokBen olsam bozar yarın başlarım hep beraber
bence yazalım, hatalarımızı görürüz böylecegün sonunda menu verecek miyiz
ahahha sen dedin 30 sonra bi 45 geldi bi baktım Summer-girl süper bi fikirle 90 yaptı ama iyi oldu benceO değil de hadi 90 gün şeker orucu oldu onu anladım, konu ne ara tartılmaya falan geldi yaw? 36 bedenden bahseden oldu. Rezil mi olayım şimdi tartı fotosu falan?
ya elimizden geldiğince yemicez, yapacak bişey yok, çok aşırı katı olmak sıkar insanı, biraz daha esnek kasmadansoslarda ki, ya da zeytinyağlı yemekdeki şeker sayılmıyor di mi arkadaşlar? Onun takibi çok zor. Özellikle dışarda, misafirde falan yiyince.
kesinlikle rezil oluncak bişey yok asla, hepimiz destek için toplanıyoruzDedik madem böyle bir programı uygulayacağız, sonuçlarını da yazalım ki nasıl ilerlediğimizi görelim. :)
Rezil olacak bir şey yok, 3 ay sonrayı görelim biz. :)
tabiki de çok memnun olurum hande_buse seni de bekliyorum kuzum :)Bende katilablrmym
aynen cnm 21 mart hem baharın gelişi hem ekinoks tarihi hem de bizim şekersizin ilk günü, şuan kahve çikolata aşkı yaşıyorumYarın bir'den sayıyoruz o zaman hep beraber değil mi?
ahaha ben de 20 kilo verip itinayla takılı kaldımBen daha önce 20 kilo verdim ama hiç acımadım geri aldım :)
valla bi bakmışsınız 100 gün 365 gün olmuş abooooO zaman şu 3 ayı bir tamamlayalım, sonuçları görelim. Olmadı emekler ziyan olmasın diye uzatırız. :)
ben de 28 sanıyordum 28e giriyorum ama dar geliyor 29 beden bol gelyr neyimki ben 28.5 mu36 beden dediler, hep öyle sandım. Bi eziklendim kendi kendime
ayy hiç zamanım olmadı bakıp resim atarımPofucum baktinmi şampuan ismine pofu
Kızlar kızlar ben şahsen 36 bedene girmek için 100 fırın ekmek değil. .su içmem gerekiyor diyelim
sakın sakın sen erken mezun olcanAaa bozar miyim hic olmek var donmek yok
hoş geldin tatlım ne iyi ettin geldin :)İyi akşamlar kızlar , uzun zamandır şekersiz 21 gün' ü duydum ama bir türlü cesaret edememiştim , @pofu arkadaşım ile yeni tanıştım o bahsetmişti neler yapıldığını cesaret bulup bu hafta p.tesi başladım aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz? grup olarak yarın başlıyorsunuz sanırım ?
Aa bunu görmüştüm bir deneyeyim bakalım. Çok teşekkürleraypare ackerman kuzum bu kullandığım
Dediğimi yaptım
Pc ye geçnce herkese cvp vericem çok yoruldum ya git gel toparla yerleştir
Benden kurtulabileceğini mi sandın?İyi akşamlar kızlar , uzun zamandır şekersiz 21 gün' ü duydum ama bir türlü cesaret edememiştim , @pofu arkadaşım ile yeni tanıştım o bahsetmişti neler yapıldığını cesaret bulup bu hafta p.tesi başladım aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz? grup olarak yarın başlıyorsunuz sanırım ?
yicek misin mi hohooo gömdümm bile yıllardır yememişim gibi oldu ama doğru aylardır yemyrmAa bunu görmüştüm bir deneyeyim bakalım. Çok teşekkürler
Çikolatanın hepsini yiyecek misin
İçerde misin? ıpofu
Beybisiiii ben de geldim. Birimiz hepimiz
Beni de alın ben de başlıyorum. Yaz beni pofuuuuuuuuuuuuuuuuu. Alın beni içeri.
ehehe evetttt valla yedim akşam spor yapcam telafi ederHepsini mi yedin? :)
aa sen de mi geldinnnBenden kurtulabileceğini mi sandın?
hoş geldin tatlım tabiki de amaaaa 21 mart 21 haziran şekersiz başlıyoruz ona göreeeepofu
Beybisiiii ben de geldim. Birimiz hepimiz
Beni de alın ben de başlıyorum. Yaz beni pofuuuuuuuuuuuuuuuuu. Alın beni içeri.
bu arkadaşlar benim cuma grubundandı sabah kaos yaşandı noldu sonra bilmiyorumİçerde misin? ı
Ay şükür içerdeyim.İçerde misin? ı
Okeydir patronhoş geldin tatlım tabiki de amaaaa 21 mart 21 haziran şekersiz başlıyoruz ona göreeee
bu arkadaşlar benim cuma grubundandı sabah kaos yaşandı noldu sonra bilmiyorum