Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Dediğimi yaptım
Pc ye geçnce herkese cvp vericem çok yoruldum ya git gel toparla yerleştir

Eklentiler

• F690014E-7B48-4DE1-8F47-4F4623F18722.jpeg
    94,6 KB · Görüntüleme: 30
İyi akşamlar kızlar , uzun zamandır şekersiz 21 gün' ü duydum ama bir türlü cesaret edememiştim , @pofu arkadaşım ile yeni tanıştım o bahsetmişti neler yapıldığını cesaret bulup bu hafta p.tesi başladım aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz? grup olarak yarın başlıyorsunuz sanırım ?

gün sonunda menu verecek miyiz
bence yazalım, hatalarımızı görürüz böylece
O değil de hadi 90 gün şeker orucu oldu onu anladım, konu ne ara tartılmaya falan geldi yaw? 36 bedenden bahseden oldu. Rezil mi olayım şimdi tartı fotosu falan?
ahahha sen dedin 30 sonra bi 45 geldi bi baktım Summer-girl süper bi fikirle 90 yaptı ama iyi oldu bence
soslarda ki, ya da zeytinyağlı yemekdeki şeker sayılmıyor di mi arkadaşlar? Onun takibi çok zor. Özellikle dışarda, misafirde falan yiyince.
ya elimizden geldiğince yemicez, yapacak bişey yok, çok aşırı katı olmak sıkar insanı, biraz daha esnek kasmadan
Dedik madem böyle bir programı uygulayacağız, sonuçlarını da yazalım ki nasıl ilerlediğimizi görelim. :)

Rezil olacak bir şey yok, 3 ay sonrayı görelim biz. :)
kesinlikle rezil oluncak bişey yok asla, hepimiz destek için toplanıyoruz
Bende katilablrmym
tabiki de çok memnun olurum hande_buse seni de bekliyorum kuzum :)
Yarın bir'den sayıyoruz o zaman hep beraber değil mi?
aynen cnm 21 mart hem baharın gelişi hem ekinoks tarihi hem de bizim şekersizin ilk günü, şuan kahve çikolata aşkı yaşıyorum
Ben daha önce 20 kilo verdim ama hiç acımadım geri aldım :)
ahaha ben de 20 kilo verip itinayla takılı kaldım
O zaman şu 3 ayı bir tamamlayalım, sonuçları görelim. Olmadı emekler ziyan olmasın diye uzatırız. :)
valla bi bakmışsınız 100 gün 365 gün olmuş aboooo
36 beden dediler, hep öyle sandım. Bi eziklendim kendi kendime
ben de 28 sanıyordum 28e giriyorum ama dar geliyor 29 beden bol gelyr neyimki ben 28.5 mu
Pofucum baktinmi şampuan ismine pofu
Kızlar kızlar ben şahsen 36 bedene girmek için 100 fırın ekmek değil. .su içmem gerekiyor diyelim
ayy hiç zamanım olmadı bakıp resim atarım
Aaa bozar miyim hic olmek var donmek yok
sakın sakın sen erken mezun olcan

hoş geldin tatlım ne iyi ettin geldin :)
evet mart 21 de başlayıp haziran 21 de bitiriyoruz
aaaa ne kadar büyük tesadüf bu tarihlerde günler eşit miydi ahahaha süpermiş ya

Benden kurtulabileceğini mi sandın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…