Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Ben o saydığın meyvelerin üstüne bi de çikolata sos , jöle möle döküp yiyorum o nasıl olcak
Dün 63' gördüm Allahım ben ve 63 ben hamileliklerimde bu kadar kilo almamıştım

Ben o saydığın meyvelerin üstüne bi de çikolata sos , jöle möle döküp yiyorum o nasıl olcak
Dün 63' gördüm Allahım ben ve 63 ben hamileliklerimde bu kadar kilo almamıştım
ahaha yemicen kuzuumm çikolata almıycan eve olcak bitcek..yaaa senin kilonda ne var allahsen güzel güzel bi kaç haftada verirsin ben 70 kiloyum onu nettceezzz

Bu aralar biraz sağlık sorunum var , ilaçlarım falan var onlar da dehşet şekilde iştahımı açtılar
pofu

ahaha yemicen kuzuumm çikolata almıycan eve olcak bitcek..yaaa senin kilonda ne var allahsen güzel güzel bi kaç haftada verirsin ben 70 kiloyum onu nettceezzz
Benim sıpa kendine çikolata alınca bana da alıyo Pofu yemesem gönlü kalır , ay bahanem de pek güzel ama

Bu aralar biraz sağlık sorunum var , ilaçlarım falan var onlar da dehşet şekilde iştahımı açtılar
pofu

oooww o zor iş ama yine de kendini frenlemeye çalış kuzuuummm

Benim sıpa kendine çikolata alınca bana da alıyo Pofu yemesem gönlü kalır , ay bahanem de pek güzel ama

ahahaha canıımmm nasıl güzell bahanelerrrrrr ama zaman geçiyorrrrr ve bahane kabul etmiyorr
mart-nisan-mayıs bilmem anlatabildim mii

Benim için Nisan sonu önemli , verdim verdim veremedim battı balık yan gider yicem içcem keyfime bakcam

Napem öyle yapıyom olmuyo böyle yapıyom olmuyo , azcık da hayata kilolu kilolu takılırım , belki o vakit dertleri daha kolay taşırım ..
sonra iyice şişicen :) pek öyle olmuyor tabi ama sen bilirsin

gelmişken bugün özetini de yazayım

şekersiz 5. gün
sabah 2 büyük bardak su

kahvaltı 8.40
klasik kahvaltım kaçamak olarak 1 çatal helva yedim

ara 11.00
sütlü kahve 1 kayısı

öğlen 13.00
kurufasulye susuz, soğan ayran

ara 15.00
şekersiz türk kahvesi

akşam 18.00
brokoli çorbası havuç soğan limonlu:) (olacak)

sonrasında ara yapar mıyım açlık durumuma bağlı

su: 3 litre
spor: hala yok yemek sonrasında yapar mıyım bi bakıcam

akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmadım, spor da yapılmadı yarın antreman programıma devamm..şuan keyfi şekersiz türk kahvesi içiyorum :)

Ben de yazayim bildirimi gormusken :)

10.30
Sahanda yumurta
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 lokma peynir

14.30
Sade nescafe
1 hurma
5 findik

16.30
1.5 kase mercimek corbasi

20.30
Sade Türk kahvesi

Ben de yazayim bildirimi gormusken :)

10.30
Sahanda yumurta
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 lokma peynir

14.30
Sade nescafe
1 hurma
5 findik

16.30
1.5 kase mercimek corbasi

20.30
Sade Türk kahvesi
afiyet olsun tatlımm :)

şu nescafeleri içmenizi önermiyorum açıkcası..içinde çok katkı maddesi var

ayyy sabahtan beridir giriş yapamıyordum şifremi değiştirmek zorunda kaldım..neyse sonunda burdayım
sitenin yeni hali de fena olmamış

şekersiz 6. gündeyim :) zaman gerçekten çok hızlı geçiyor ve martın 1i olması da cabası :)

Bende bugün instagramda görüp başlayayım demiştim ama 21 gün yapamam bende daha önce 15 gün yapmıştım şimdi bende 2 hafta yapmak istiyorum bugün daha kahvaltı ettim şimdi temizlik yapacağım bozmadan ilerleriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…