ben iyiyim tatlımvalla ben aylardır şekersiz besleniyorum o yüzden zorlanmıyorum zaten tatlı isteğimi portakal muz dut kayısı hurmadan fazlasıyla alıyorum, regl olmama rağmen kriz bile yaşamadım
eğer bi hedef varsa çekilen çile kutsal oluyor
ahaha yemicen kuzuumm çikolata almıycan eve olcak bitcek..yaaa senin kilonda ne var allahsen güzel güzel bi kaç haftada verirsinBen o saydığın meyvelerin üstüne bi de çikolata sos , jöle möle döküp yiyorum o nasıl olcak
Dün 63' gördüm Allahım ben ve 63ben hamileliklerimde bu kadar kilo almamıştım
Benim sıpa kendine çikolata alınca bana da alıyo Pofu yemesem gönlü kalır , ay bahanem de pek güzel amaahaha yemicen kuzuumm çikolata almıycan eve olcak bitcek..yaaa senin kilonda ne var allahsen güzel güzel bi kaç haftada verirsinben 70 kiloyum onu nettceezzz
Bu aralar biraz sağlık sorunum var , ilaçlarım falan var onlar da dehşet şekilde iştahımı açtılar
pofu
Benim sıpa kendine çikolata alınca bana da alıyo Pofu yemesem gönlü kalır , ay bahanem de pek güzel ama
sonra iyice şişicen :) pek öyle olmuyor tabi ama sen bilirsinBenim için Nisan sonu önemli , verdim verdim veremedim battı balık yan gider yicem içcem keyfime bakcam
sonra iyice şişicen :) pek öyle olmuyor tabi ama sen bilirsin
dertler bitmiyor maaleseeffNapem öyle yapıyom olmuyo böyle yapıyom olmuyo , azcık da hayata kilolu kilolu takılırım , belki o vakit dertleri daha kolay taşırım ..
Allah derdi unutturacak başka dert vermesin inşAllah Pofu .dertler bitmiyor maaleseeff
amin canımAllah derdi unutturacak başka dert vermesin inşAllah Pofu .
akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmadım, spor da yapılmadı yarın antreman programıma devamm..şuan keyfi şekersiz türk kahvesi içiyorum :)gelmişken bugün özetini de yazayım
şekersiz 5. gün
sabah 2 büyük bardak su
kahvaltı 8.40
klasik kahvaltım kaçamak olarak 1 çatal helva yedim
ara 11.00
sütlü kahve 1 kayısı
öğlen 13.00
kurufasulye susuz, soğan ayran
ara 15.00
şekersiz türk kahvesi
akşam 18.00
brokoli çorbası havuç soğan limonlu:) (olacak)
sonrasında ara yapar mıyım açlık durumuma bağlı
su: 3 litre
spor: hala yok yemek sonrasında yapar mıyım bi bakıcam
afiyet olsun tatlımm :)Ben de yazayim bildirimi gormusken :)
10.30
Sahanda yumurta
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 lokma peynir
14.30
Sade nescafe
1 hurma
5 findik
16.30
1.5 kase mercimek corbasi
20.30
Sade Türk kahvesi
Bagimlilik iste :)afiyet olsun tatlımm :)
şu nescafeleri içmenizi önermiyorum açıkcası..içinde çok katkı maddesi var
Bn de çok içiyordum eskiden bi bıraktım o bırakış :)Bagimlilik iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?