Kullandığım zamanlar oldu ama şuan kullanmıyorum ağırlıkla çalışınca aşırı Bi iştah geliyo makro besinleri ayarlayamıyorum proteini çok tüketemediğim için verim alamıyorum beslenme mi ayarlayabildiğim zamanlar ağırlıkta çalışıyorumpeki antremanlarda ağırlık kullanıyor musun?
p90x zor evet yani ilk başlayana zor gelir, ama zaten orda diyor hepsini yapmak zorunda değilsiniz diye, bir de ben 2 senedir antreman yaptığım ve son dönemlerde ağırlık çalıştığım için hareketlere aşinayım zorlamıyor pek, sadece ertesi gün bi taraflarım ağrıyorBu p90* i bende hep görüyorum İnternette de bazı yerlerden ulaşılıyor videolara ama çok zor Bi program yapabilene helal olsun. Ben evde 30day shred bbg fitness blender programları denedim halada bunları yapıyorum dönüşümlü online koçluk bende denedim ama 2 hafta dayanabildim sadece yumurta et balık tavuk vardı meyve ekmek yoğurt süt kuruyemiş falan hiçbişey yoktu dayanamadım bıraktım sizin online koçlukta beslenme düzeni nasıldı genel olarak ben sürdürülebilir bişeyler yapmak istiyorum
bölgesel için muhakkakk ağırlık kullanmalısın nacizane fikrim, ağırlıklla ben karna ve bele yoğunlaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam 1 kilo belden yağ gitmiştiKullandığım zamanlar oldu ama şuan kullanmıyorum ağırlıkla çalışınca aşırı Bi iştah geliyo makro besinleri ayarlayamıyorum proteini çok tüketemediğim için verim alamıyorum beslenme mi ayarlayabildiğim zamanlar ağırlıkta çalışıyorum
Ve bu tarz listeyle 29 cm incelme harika. Online koçluk kimden yardım aldınız bana özelden yazarmısınız rica etsemp90x zor evet yani ilk başlayana zor gelir, ama zaten orda diyor hepsini yapmak zorunda değilsiniz diye, bir de ben 2 senedir antreman yaptığım ve son dönemlerde ağırlık çalıştığım için hareketlere aşinayım zorlamıyor pek, sadece ertesi gün bi taraflarım ağrıyor
fitness blender ben de yapıyorum ara ara :) can sıkılınca
benimkinde meyve de vardı, kuruyemişte, kefir de sebze de ekmek de öyle kısıtlı değildi ve ben çok doyuyordum yiyemiyordum
tabikiVe bu tarz listeyle 29 cm incelme harika. Online koçluk kimden yardım aldınız bana özelden yazarmısınız rica etsem
Benim işte bel yanlarım var russian twist de yapıyorum evsede twist aletim var ama düzenli yapamıyorum bu aralar o yuzden etki göremiyorum şimdi birkaç güne regl olacağım bitince düzenli başlayacağım. Ağırlık çalışırken siz nasıl besleniyorsunuz bende iştah patlaması oluyor kontrol etmekte zorlanoyorumbölgesel için muhakkakk ağırlık kullanmalısın nacizane fikrim, ağırlıklla ben karna ve bele yoğunlaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam 1 kilo belden yağ gitmiştirussian twist hastayım mesela, crunch kick üstüne hepsinde ağırlık kullanıyorum
ben şimdilik kilo vermeye yöneldim, şekersiz ve diyet listeme göre istediğim kıvama gelince hocamın listesine geri döneceğim çünkü onun sayesinde inceldiğim yerdeyim hala ödem olmasına rağmenBenim işte bel yanlarım var russian twist de yapıyorum evsede twist aletim var ama düzenli yapamıyorum bu aralar o yuzden etki göremiyorum şimdi birkaç güne regl olacağım bitince düzenli başlayacağım. Ağırlık çalışırken siz nasıl besleniyorsunuz bende iştah patlaması oluyor kontrol etmekte zorlanoyorum
Hayır sakıınnnn bırakmaaa bırakırsan daha çok yersinpofu ben yine recel yedim.pes ediyorum
Yok canim diyete pes etmedim if e devam sadece sekersize pes ettim bu arada tebriklerHayır sakıınnnn bırakmaaa bırakırsan daha çok yersin
eevettt kaçamakk yapmıyoruzzzzGünaydın herkese kaçamsksız bir gün olur inşallah
hıı olsun sen gene de bıraktım pes ettm deme:) tşk ederim cnm ucundan da olsa 70 den kurtuldumYok canim diyete pes etmedim if e devam sadece sekersize pes ettim bu arada tebrikler
Darisi basima 79.9u gorsem ben deeevettt kaçamakk yapmıyoruzzzz
hıı olsun sen gene de bıraktım pes ettm deme:) tşk ederim cnm ucundan da olsa 70 den kurtuldum
O yüzden bırakmıyoruz!! Bn aralık ayından beri yerimde sayıyordum çünkü bahanem çoktu ama bak ciddi asılınca ucuda olsa o bahaneyi yıkıyorsunDarisi basima 79.9u gorsem ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?