:)) evet eveettBuldum galiba))
2 öğün mü besleniyosun?Bende yazayım sabah fix kahvaltımdır 1 haftadır takmış durumdayım
Sabah 10 kahvaltı
1 turp
10 zeytin
30 gr süzme peynir
2 adet 18 gr kızarmış ekmek
Roka maydonoz
2 haşlanmış yumurta
1 domates üstüne 1 çay kaşığı zeytinyağı ve kekik + yeşilçay
14.00-15.00 ara 3 hurma+ 20 gr fındık
17.00-18.00 akşam
1 lavaş
200 gr derisiz pişmiş tavuk
Bol salata yağsız tuzsux + yeşil çay
Bugün çok ev işiyle ugraştım normalde dinlenme günümdü dans+egzersiz ile 300 kalori yakıldı toplam 2.5 litre su içildi
Bu hafta böyle beslenmeyi deniyorum açıkma durumuma göre kahvaltıyı güzel yaptıgımdan pek açıkmıyorum2 öğün mü besleniyosun?
Gunaydin aaa tartildin mi hergun tartiliyor musun ben haftaya pazar tartilmayi dusunuyorumGüünnayyddıınnnn:) 2. Güne başladım bileeeee
-400 gitmiş çoktann
Yok her gün tartılmıyorum cnm mrk edip bakıverdim :)Gunaydin aaa tartildin mi hergun tartiliyor musun ben haftaya pazar tartilmayi dusunuyorum
süpersinn cnm :)Ben de yazayim madem :)
13.00
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 domates
Maydanoz
4 fındık
14.30
Açlık otu çayı
17.15
1 tabak etli nohut yemegi
1 kase yogurt
20.30
Sade turk kahvesi
Simdi de kış çayı yaptim onu icecegim :)
gayet iyisin bence,8.00
Gunaydin :)
11.30
Yarim haslanmis yumurta
3 zeytin
1 domates
1 kofte
4 findik
13.30
Yesil cay
14.30
Sade Türk kahvesi
2 hurma
16.30
1 tabak ispanak yemegi
Yarim kase yogurt
19.00
Kiraz sapi cayi
Aksam sadece ispanak yemekle hata ettim simdiden aciktim bile yanina bi salata bi bakliyat falan ekleseydim cok pismanim basa gelen cekilir yarin sabah olsun biran once :)
Yok canim yiyemem if yaptigim icin dukkani kapattim sadece şekersiz caylar ve kahveler :) spor hergun yapamiyorum bugun bos gecti malesefgayet iyisin bence,
acıktıysan marul salatalık havuç tuzsuz çiğ yiyebilirsin :)bu arada spor yapmıyor musun?
hıı doğru pardon :) o zmn türk kahvesi iştah kapatyr :)Yok canim yiyemem if yaptigim icin dukkani kapattim sadece şekersiz caylar ve kahveler :) spor hergun yapamiyorum bugun bos gecti malesef
Suan siyah cay iciyorum kac bardak oldu bilmiyorum ama şiştim iyi olduhıı doğru pardon :) o zmn türk kahvesi iştah kapatyr :)
bugün ben de açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?