ozge bezirciden mi gördün :)Bende bugün instagramda görüp başlayayım demiştim ama 21 gün yapamam bende daha önce 15 gün yapmıştım şimdi bende 2 hafta yapmak istiyorum bugün daha kahvaltı ettim şimdi temizlik yapacağım bozmadan ilerleriz inşallah
Evet orda gördüm daha önce 15 gün yapmıştım şimdi 2 hafta yapayım dedim onları görünceozge bezirciden mi gördün :)
evet onlar başladılar ama ben erken başlamıştım
bozmazsıninan 6 gün oldu benim :) alışıyor insan
Gel katıl bana tatlım, benim 6. Günüm ama olsun ben bi hafta daha ekleyebilirim :) sana denk olurEvet orda gördüm daha önce 15 gün yapmıştım şimdi 2 hafta yapayım dedim onları görünce
Ben varııımmm. Bi düşünim bugün tatlı bir şey yedim mi hayır. O zaman 1 Mart itibariyle start verebilirim.herkeseee merhbaaaaa
uzun zaman oldu bu forumu aktif kullanmayalı
neyse hemen söze giriyorum
kızlar yaz geliyor (mart-nisa-mayıs) epi topu kalan 3 aycıkkkk
diyetisyenimle beraber 2 ayda 11.5 kilo verip, aralık ortasından şu vakte kadar 2 gün diyet yapıp 5 gün hunharca yedim, spor yaptığım için bi süre kilom sabit kalsada son 1 haftadır onu da yapamadım, hiç cnm istemedi ve tartı bana +2 kilo ile merhabaaa dedi :)
motivasyonum yerlerde
tek başıma olmaktan sıkıldım zannımca
şimdi tekrar motivasyonumu sağlamak öncesinde aldığım +2 yi verip sonrasından vermem gereken son 5 kiloyu vermek ve gidişata göre de duruma bakmak istiyorum
kurallar basit olacak, uygulamak bazen can sıkıcı bazen zor olacak :)
ama bi elin nesi var iki elin sesi var derim ben buna
bana katılmak isterseniizzz ççookkk seviniriimmmm canlarımmm
başlangıç olarak 14 gün dedim, sonra bi kaç günlük ara ve 2. turdan devam
Olur inşallah yaparız benim kilo derdim yok ama biraz bölgesel problemlerim var ve 2 aydır çok kötü besleniyorum. Eski düzenime dönebilirim inşallah böylelikleGel katıl bana tatlım, benim 6. Günüm ama olsun ben bi hafta daha ekleyebilirim :) sana denk olur
Ben varııımmm. Bi düşünim bugün tatlı bir şey yedim mi hayır. O zaman 1 Mart itibariyle start verebilirim.
kaç kilosn?Olur inşallah yaparız benim kilo derdim yok ama biraz bölgesel problemlerim var ve 2 aydır çok kötü besleniyorum. Eski düzenime dönebilirim inşallah böylelikle
Tartı her zaman iyi niyetlidir yeter ki biz iradeyi koruyalım :)pazar günü 1 hafta hem antreman programım da hem de şekersiz de :) tartı bana gülmeli
şu yaşadığıma değse :) evet o hep iyi niyetli biz çok fenayızTartı her zaman iyi niyetlidir yeter ki biz iradeyi koruyalım :)
50 51 arası kilom boyum kısa 156 o yuzden 1 2 daha versem iyi olur daha önce 48 i görmüştüm o zamanlar daha iyiydi vücudum 48 den yukarı çıkınca bel simitlerim oluşuyor 2buçuk senedir bazen haftada 5 gün bazen birkaç gün spor yapıyorum karın kaslarım falan çıktı ama o simit bölgesi erimiyor 48 olursam öyle epeyce bir azalıyor yok denecek kadar oluyorbiz de hoş geldin diyebiliriz :)
kaç kilosn?
o zaman spor yapman lazım, sadece beslenmeyle olmuyor maalsef
ooooww harikasınnn50 51 arası kilom boyum kısa 156 o yuzden 1 2 daha versem iyi olur daha önce 48 i görmüştüm o zamanlar daha iyiydi vücudum 48 den yukarı çıkınca bel simitlerim oluşuyor 2buçuk senedir bazen haftada 5 gün bazen birkaç gün spor yapıyorum karın kaslarım falan çıktı ama o simit bölgesi erimiyor 48 olursam öyle epeyce bir azalıyor yok denecek kadar oluyor
Veririm inşallah 2buçuk sene önce falan gördüm bende hayatımda gördüğüm en düşük rakamdı ama koruyamadım iki senedir hep 50 51im bu sefer 48 e yeniden insem bu sefer ciddi bir koruma programı yapacağım. Siz spor yapıyormusunuzooooww harikasınnnben 48 kiloyu 16 sene önce görmüştüm
bununla verirsin inanıyorum
yeterki sıkılıp bırakma
Aynen bende if yapardım eskiden açlıktan gece ilerleyen saatlerde yatmaya yakın üşürdüm açlıktan yinede bişey yemeden yatardım nasılsa sabah yicem diyekaldııı 8 günnn ne kadar hızlııı hızlıı geçiyor günler
hep şöyle derdim diyetime ilk başladığımda "o gün yesen de geçecek yemesen de, en iyisi yememek"
bi de şu var cnm yağ kas oranın dengelemişse vücud vermeyebiliyor, ama hala veriyorsa yağdan verir ki süper olur, ben yapıyorum yaklaşık 2 senedir düzenli ağırlık ve cardio çalışıyorumVeririm inşallah 2buçuk sene önce falan gördüm bende hayatımda gördüğüm en düşük rakamdı ama koruyamadım iki senedir hep 50 51im bu sefer 48 e yeniden insem bu sefer ciddi bir koruma programı yapacağım. Siz spor yapıyormusunuz
Bende işte doğum sonrası başladım açıkçası 2016 Eylül gibi 60 dan 48 e indim yağ oranım falan %19 diyetisyene sadece detaylı tartışmak için gittim kadın bana çok düşük yağ oranın dedi ama bölgesel yağlanmalar var dedim oraları bağla dedi yada korse tak dedi şekilsizlik olduğunu söyledi yani bende o detaylı tartıya inanmadım bayada yağlıyım yani kilom az olsada tartı yağ oranını eksik ölçüyor bencebi de şu var cnm yağ kas oranın dengelemişse vücud vermeyebiliyor, ama hala veriyorsa yağdan verir ki süper olur, ben yapıyorum yaklaşık 2 senedir düzenli ağırlık ve cardio çalışıyorum
online koçluk denedim 1 ayda -29 cm oldu ama kilom -1 düştüo yüzden aslında kiloya takılmıyorum ve sanırım ben 63-65 olsam yetecek
şuan p90x antremanlarına başladım yarın ilk haftam doluyor pazar 2. haftaya başlıyorum.
peki antremanlarda ağırlık kullanıyor musun?Bende işte doğum sonrası başladım açıkçası 2016 Eylül gibi 60 dan 48 e indim yağ oranım falan %19 diyetisyene sadece detaylı tartışmak için gittim kadın bana çok düşük yağ oranın dedi ama bölgesel yağlanmalar var dedim oraları bağla dedi yada korse tak dedi şekilsizlik olduğunu söyledi yani bende o detaylı tartıya inanmadım bayada yağlıyım yani kilom az olsada tartı yağ oranını eksik ölçüyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?