Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ozge bezirciden mi gördün :)

evet onlar başladılar ama ben erken başlamıştım
bozmazsıninan 6 gün oldu benim :) alışıyor insan

ozge bezirciden mi gördün :)

evet onlar başladılar ama ben erken başlamıştım
bozmazsıninan 6 gün oldu benim :) alışıyor insan
Evet orda gördüm daha önce 15 gün yapmıştım şimdi 2 hafta yapayım dedim onları görünce

Ben varııımmm. Bi düşünim bugün tatlı bir şey yedim mi hayır. O zaman 1 Mart itibariyle start verebilirim.

Gel katıl bana tatlım, benim 6. Günüm ama olsun ben bi hafta daha ekleyebilirim :) sana denk olur
Olur inşallah yaparız benim kilo derdim yok ama biraz bölgesel problemlerim var ve 2 aydır çok kötü besleniyorum. Eski düzenime dönebilirim inşallah böylelikle

Ben varııımmm. Bi düşünim bugün tatlı bir şey yedim mi hayır. O zaman 1 Mart itibariyle start verebilirim.

biz de hoş geldin diyebiliriz :)

Olur inşallah yaparız benim kilo derdim yok ama biraz bölgesel problemlerim var ve 2 aydır çok kötü besleniyorum. Eski düzenime dönebilirim inşallah böylelikle
kaç kilosn?
o zaman spor yapman lazım, sadece beslenmeyle olmuyor maalsef

evettt 6. günün özetiii

sabah 1 bardak limonlu sirkeli su

kahvaltı 8.30
klasik kahvaltım

ara 10.40
2 dilim portakal
6 adet fıstık şekersiz türk kahvesi

öğlen 12.50
hindi salata 3 kaşık bulgur pilavı

spor öncesi ara 15.00
1 bardak süt, muz, 6 adet fıstık blenderdan geçirip üzerine tarçın ekleyip içtim

akşam 18.50
7 kaşık yeşil mercimek ve maş fasulyesi
4 kaşık yoğurt

su:3.5-4 litre
spor: dün yapamadığım p90x legs and back ve bugünkü programım kenpox :)

pazar günü 1 hafta doluyor hem antreman programım da hem de şekersiz de :) tartı bana gülmeli

biz de hoş geldin diyebiliriz :)

kaç kilosn?
o zaman spor yapman lazım, sadece beslenmeyle olmuyor maalsef
50 51 arası kilom boyum kısa 156 o yuzden 1 2 daha versem iyi olur daha önce 48 i görmüştüm o zamanlar daha iyiydi vücudum 48 den yukarı çıkınca bel simitlerim oluşuyor 2buçuk senedir bazen haftada 5 gün bazen birkaç gün spor yapıyorum karın kaslarım falan çıktı ama o simit bölgesi erimiyor 48 olursam öyle epeyce bir azalıyor yok denecek kadar oluyor

ooooww harikasınnn ben 48 kiloyu 16 sene önce görmüştüm
bununla verirsin inanıyorum
yeterki sıkılıp bırakma

ooooww harikasınnn ben 48 kiloyu 16 sene önce görmüştüm
bununla verirsin inanıyorum
yeterki sıkılıp bırakma
Veririm inşallah 2buçuk sene önce falan gördüm bende hayatımda gördüğüm en düşük rakamdı ama koruyamadım iki senedir hep 50 51im bu sefer 48 e yeniden insem bu sefer ciddi bir koruma programı yapacağım. Siz spor yapıyormusunuz

kaldııı 8 günnn ne kadar hızlııı hızlıı geçiyor günler
hep şöyle derdim diyetime ilk başladığımda "o gün yesen de geçecek yemesen de, en iyisi yememek "

kaldııı 8 günnn ne kadar hızlııı hızlıı geçiyor günler
hep şöyle derdim diyetime ilk başladığımda "o gün yesen de geçecek yemesen de, en iyisi yememek "
Aynen bende if yapardım eskiden açlıktan gece ilerleyen saatlerde yatmaya yakın üşürdüm açlıktan yinede bişey yemeden yatardım nasılsa sabah yicem diye

bi de şu var cnm yağ kas oranın dengelemişse vücud vermeyebiliyor, ama hala veriyorsa yağdan verir ki süper olur, ben yapıyorum yaklaşık 2 senedir düzenli ağırlık ve cardio çalışıyorum
online koçluk denedim 1 ayda -29 cm oldu ama kilom -1 düştü o yüzden aslında kiloya takılmıyorum ve sanırım ben 63-65 olsam yetecek

şuan p90x antremanlarına başladım yarın ilk haftam doluyor pazar 2. haftaya başlıyorum.

Bende işte doğum sonrası başladım açıkçası 2016 Eylül gibi 60 dan 48 e indim yağ oranım falan %19 diyetisyene sadece detaylı tartışmak için gittim kadın bana çok düşük yağ oranın dedi ama bölgesel yağlanmalar var dedim oraları bağla dedi yada korse tak dedi şekilsizlik olduğunu söyledi yani bende o detaylı tartıya inanmadım bayada yağlıyım yani kilom az olsada tartı yağ oranını eksik ölçüyor bence

peki antremanlarda ağırlık kullanıyor musun?

Bu p90* i bende hep görüyorum İnternette de bazı yerlerden ulaşılıyor videolara ama çok zor Bi program yapabilene helal olsun. Ben evde 30day shred bbg fitness blender programları denedim halada bunları yapıyorum dönüşümlü online koçluk bende denedim ama 2 hafta dayanabildim sadece yumurta et balık tavuk vardı meyve ekmek yoğurt süt kuruyemiş falan hiçbişey yoktu dayanamadım bıraktım sizin online koçlukta beslenme düzeni nasıldı genel olarak ben sürdürülebilir bişeyler yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…