• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Canlarııııım özledim sizii,

Çok gelmiyorum bende bu aralar yoğunum baya...Ata da helikobakteri çıktı...antibiyotik kullanıyor...ablam iyi üç ayda bir kontrole gidecek...kızı sözleniyor bu hafta keyfi yerinde :)
günaydın canım, çok geçmiş olsun, özletme kendini, arada uğra, öpüyorum:KK60:

Selamlar ben de aranıza katılmak istiyorum. 20 kilo fazlam var :( yaza kadar fit olmak istiyorum. Aslında bekarken hep zayıftım. Evlendim 10 kilo aldım üstüne de hamile kaldım. 12 kilo da ordan tabii.. Doğumdan sonra hemen gitti önceki kiloma döndüm ama sonradan aldım ve şu an 79 kiloyum ne yazık ki... Dün bismillah dedim diyete başladım soğan kürü de yapıyorum.

Her ay 7 kilo verebildiniz mi? Bana da bir el atın hırs yapmam lazım vallahi duacınız olurum :)

günaydın canım, çok geçmiş olsun, özletme kendini, arada uğra, öpüyorum:KK60:

Oooo hayırlı uğurlu olsun :KK66:.

Sağolun kızlar :)

Selamlar ben de aranıza katılmak istiyorum. 20 kilo fazlam var :KK43: yaza kadar fit olmak istiyorum. Aslında bekarken hep zayıftım. Evlendim 10 kilo aldım üstüne de hamile kaldım. 12 kilo da ordan tabii.. Doğumdan sonra hemen gitti önceki kiloma döndüm ama sonradan aldım ve şu an 79 kiloyum ne yazık ki... Dün bismillah dedim diyete başladım soğan kürü de yapıyorum.
Butterflycım burası tenha ben gelemiyorum pek seni zayıflama takımları var 7. Takıma davet etsem ne dersin?

bende diyet yapmak istiyorum fakat okulda olduğum için kantinden yemek zorunda kalıyorum ve sağlıksız oluyor yürüyüş ve sporlar içinde yeterince vaktim olmuyor maalesef bana önerebileceğiniz bir program var mı?

Roksim iyiyiz cok şükür...ozledim kiz seni..sömestr gecsin sık gelecegim inşallah..sen nasılsın
ben öyle bir kaçırdımki ablam burası dağılınca bende dağıldım 67 lerdeyim tekrar çok fazla yiyorum ve spor yok , tatili iyi değerlendiririm umarım..iyi olmanıza sevindim:KK74:

Back