• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ben 160 ım maalesef :KK70: 70lerdeyim şuan, pazar günü tartıyı atıcam
5 gün önce 73.2ydim :KK70::KK70: onun tartı resmi yok çok gıcık olmuştum :KK70:
Gecen sene ben de 73e kadar dusmustum o kadar pismanimki suan :( bir daha bu hatayi yapmayacagim

Boyla kiloyu oranlayinca asagi yukari verecegimiz kilo ayni aslina bakarsan :) benimki her ne kadar koskoca 83 olsa da :)

Gecen sene ben de 73e kadar dusmustum o kadar pismanimki suan :KK43: bir daha bu hatayi yapmayacagim
yaa dimiii işte ben de 70.2eydim sonra bi sinir harbi bu ne ya 60 lar gelmşyor diye yaptığım bütün emeği 1 haftada çöpe attım ve sonuç +3 kilo :D:D:D

ben geçen sene 89.9 dum :110::110: kardeşimin düğünü falan var diye 3 ayda 78 e indim spor diyet (diyeti kafama göre yaptım )

aradan yaklaşık 1 sene geçti, kilom 81-79 arası gidip geliyordu, çıldırdım, diyetisyen buldum kendime, çok inanarak da gitmedim açıkcası ekim ayında başladık 81.5 ile 2 ayda 70 e düştüm..aralık sonundan beri 71-70 en son çıktığım rakam 5 gün önceki 73.2 demekkiii bıraktığım anda hemen kilo almaya meyilliyim :D:halay::halay:

Boyla kiloyu oranlayinca asagi yukari verecegimiz kilo ayni aslina bakarsan :) benimki her ne kadar koskoca 83 olsa da :)
59 hedefledim ama bi taraftan da ciddi antreman yapıyorum kas kazanımı olmalı, 1 aylık ciddi bi hocayla çalıştım, -29 cm inceldim resimlerim var, atsam inanamazsın, hala daha aynı ölçümlerdeyim, karın kaslarım çıkmaya başlamıştı ama kilom sadece -1 oldu 1 ayda :)

yaa dimiii işte ben de 70.2eydim sonra bi sinir harbi bu ne ya 60 lar gelmşyor diye yaptığım bütün emeği 1 haftada çöpe attım ve sonuç +3 kilo :KK70::KK70::KK70:

ben geçen sene 89.9 dum :110::110: kardeşimin düğünü falan var diye 3 ayda 78 e indim spor diyet (diyeti kafama göre yaptım )

aradan yaklaşık 1 sene geçti, kilom 81-79 arası gidip geliyordu, çıldırdım, diyetisyen buldum kendime, çok inanarak da gitmedim açıkcası ekim ayında başladık 81.5 ile 2 ayda 70 e düştüm..aralık sonundan beri 71-70 en son çıktığım rakam 5 gün önceki 73.2 demekkiii bıraktığım anda hemen kilo almaya meyilliyim :KK70::halay::halay:
Yaa o mucizeye benim de ihtiyacim var 2 ay da 75in altina insem o da yeter bana ben de 65 hedefledim kendime ama en son o kilolari ne zaman gordugumu bile hatirlamiyorum insallah inmek nasip olur

59 hedefledim ama bi taraftan da ciddi antreman yapıyorum kas kazanımı olmalı, 1 aylık ciddi bi hocayla çalıştım, -29 cm inceldim resimlerim var, atsam inanamazsın, hala daha aynı ölçümlerdeyim, karın kaslarım çıkmaya başlamıştı ama kilom sadece -1 oldu 1 ayda :)
Super sıkılmasmissin demekki belli bi kiloya dustukten sonra tarti degil ayna onemli bosver kayvetme azmini 2 ayda suoer kilo vermissin darisi bana olsun

Yaa o mucizeye benim de ihtiyacim var 2 ay da 75in altina insem o da yeter bana ben de 65 hedefledim kendime ama en son o kilolari ne zaman gordugumu bile hatirlamiyorum insallah inmek nasip olur
aslında şöyle, diyetisyenim bana kalori açığı yaratıp kilo vereceksin demişti, (ben pek inanmamıştım, diyetisyenlere karşı aşırı önyargılıydım, netten araştırdım, tam da onun dediği gibi çıktı) normalde almam gereken 2100 kal dı ilk başladığımda biz bunu 1300 e indirdik, ve ben gerçekten zorlanmadan kilo verdim, sonra alıştım midem almıyordu fazlasını hala daha öyle..

Super sıkılmasmissin demekki belli bi kiloya dustukten sonra tarti degil ayna onemli bosver kayvetme azmini 2 ayda suoer kilo vermissin darisi bana olsun
yok zaten hep bi düşüş bazı sorunlar yaşadım, psikolojik olarak kendimi hep bi aşağı çekilmiş hissettim ama sonra kaldığım yerden devam ettim artık ne yapmam gerektiğini biliyorum, ve ben ağırlık çalışıyorum, onun etkisi de çok şuan 70 im ama gören 60 falan sanıyor :)

duygusal açlık denen illetden dolayı oluyor bu :)

Sen nasılsın , nasıl gidiyor Pofu , şekersiz 14 gün düşünemiyorum desem :)) kahve türü haricinde herşey bol şeker nolcak bilmiyorum başım dertte :/
ben iyiyim tatlım :D valla ben aylardır şekersiz besleniyorum o yüzden zorlanmıyorum zaten tatlı isteğimi portakal muz dut kayısı hurmadan fazlasıyla alıyorum, regl olmama rağmen kriz bile yaşamadım :D
eğer bi hedef varsa çekilen çile kutsal oluyor :D:D:D

Back