Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Benim bi tek bu topigin bildirimleri gelmiyor

O zaman sumo squat, lunge, side lunge ve jump squat gibi egzersizleri de programıma dahil edeceğim. :)

Sonuç aldıkça o sıkılganlık azalacaktır bence.

Bu ve benzeri topikleri takipteyim. :)

Ben de katılabilir miyim? Pazartesiden beri şeker diyetine başladım. Hedefim şekersiz bir hayat ve insülin direncinden kurtulmak.
tabiki katılabilirsin
benim 7. günüm Birbardakcay 9. günü bitti
senin kaçıncı günün?
başlık 14 gün diye açıldı ama daha fazla sürecek bence :)
O zaman sumo squat, lunge, side lunge ve jump squat gibi egzersizleri de programıma dahil edeceğim. :)

Sonuç aldıkça o sıkılganlık azalacaktır bence.

Bu ve benzeri topikleri takipteyim. :)
aklıma geldikçe yazarım ben sana :)

pofu yarın söz veriyorum canım temiz bir menüyle sıfırdan başlayacağım
inş beybii.. bekliyoruz seni de artık, bi şey yap durdur kendini bunu yapman lazım bak 2 ay sonra yaz başlıyor, pörtleyen yağlarınla mı devam edeceksin hayataa

Ben bu squat'ları yaparken nasıl acı çekeceğimi tahmin ediyorum. Eğer forumda olmazsam bil ki fenayım. :)
hahahaha aylardır yapmama rağmen şuan popom acıyor dünnn bitttiim bitttiimm zıplayamıyordum artık

dışarda misss gibi güzel bi hava var, yarın güzel olacaakkk oleeyyyy güneş olsun sıcak olsun gerçekten kapalı soğuk havalardan bıktım

inş beybii.. bekliyoruz seni de artık, bi şey yap durdur kendini bunu yapman lazım bak 2 ay sonra yaz başlıyor, pörtleyen yağlarınla mı devam edeceksin hayataa
Aynen canım yarından itibaren başlıyorum kesin. Ama biraz kafanı ağrıtabilirim

Yaza bir fit girmek var, bir de bıngıl bıngıl girmek var.

Tarafını belirlesin herkes.
eh tabiki fitlikkk :)))
bugün yoga yaparken bi hareketi var, en çok yapmak istediğim, kıçımı kaldırıp yapamadım çok denedim ama nafileydi, onu yapıcammmm and içtim kendime
hala daha fazlalıklarım var bnm

eh tabiki fitlikkk :)))
bugün yoga yaparken bi hareketi var, en çok yapmak istediğim, kıçımı kaldırıp yapamadım çok denedim ama nafileydi, onu yapıcammmm and içtim kendime
hala daha fazlalıklarım var bnm

Kimin yok ki? Aynanın karşısında ne fazlalıklar görüyorum bir bilsen. :)

Valla ben epey kararlıyım. Yaz geldiğinde keşke fit olsaydım şeklinde cümleler kurmamak adına elimden geleni yapacağım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…