- 18 Şubat 2010
- 15.969
- 19.849
- 498
Ahahah yok onu yapamam beybi sen dene ama hem sakinleştirirDeneyelim mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah yok onu yapamam beybi sen dene ama hem sakinleştirirDeneyelim mi
Niye ki. Konun vardı olumlamalar diye bişey mi oldu.Ahahah yok onu yapamam beybi sen dene ama hem sakinleştirir
Zayıflamayla ilgili yapamam yani olumlama yapyrm halaNiye ki. Konun vardı olumlamalar diye bişey mi oldu.
Olumlamaya kaldi halimizDeneyelim mi
Beynimi değiştirmem lazım Tuğçe ışınsu gibi zayıflarız işteOlumlamaya kaldi halimiz
Hımmm ben bir türlü başlayamadım hiç bir konuda. Konunu baya okudum ama başlamama engel bişeyler var sankiZayıflamayla ilgili yapamam yani olumlama yapyrm hala
Sekersiz 9. Gun
11.39
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Bol yesillik
14.00
Yesil cay
15.00
Sade kahve
1 hurma
17.30
Sulu tavuk yemegi
1 bardak ayran
Su 2.5
Spor yok
Yarin cok pis spora basliyorum haberiniz olsun
insanın kendinden başka engel yok beybi , ben çok şeyi değiştirdim hayatımda olumlama ve dualar sayesindeHımmm ben bir türlü başlayamadım hiç bir konuda. Konunu baya okudum ama başlamama engel bişeyler var sanki
Oo ben nerdeyse yariliyorum 2. Haftayi neden olmasin spora gelince kafamda net bisi yok yarin potansiyelime bakacagim zorlayacagim kendimi ne kadar ne yapabiliyorum sonrasinda da birakmayacagim insallaholeeyy şekersiz ilk hafta bittti
kazasız belasızzzzzz
bakalım 2. haftanın sonunu da görebilcek miyimm
ne dersin Birbardakcay sence devam edebilir miyizzzz
didem fitness, bak bu kadın harika, her gün farklı bölge çalışması ayrıca güzel anlatyr hareketleri nasıl yapacaksınız bilgi veriyor ben ilk onunla başladım..Oo ben nerdeyse yariliyorum 2. Haftayi neden olmasin spora gelince kafamda net bisi yok yarin potansiyelime bakacagim zorlayacagim kendimi ne kadar ne yapabiliyorum sonrasinda da birakmayacagim insallah
Net yok canim sabit video indirebilirim hergun farkli izleyememdidem fitness, bak bu kadın harika, her gün farklı bölge çalışması ayrıca güzel anlatyr hareketleri nasıl yapacaksınız bilgi veriyor ben ilk onunla başladım..
hıımmm anladım cnmNet yok canim sabit video indirebilirim hergun farkli izleyemem
15 dakka ağırlık mııııı ben başladığımda en az 45 dakka ağırlık çalışıyordm
çok azzz ağırlık çalışmak o kadar basit değil
kardiyoyu ağırlıktan daha az yapmalısın
her gün yapma tabiki hem sıkılırsın hem de bedenin dinlenmesi lazım
keşke p90x i indirebilseydn senin için muaazzam olacaktı
evet bazen bana da gelmiyor bildirim :SBu topiğin bildirimleri gelmiyor bazen. Bir süredir forumdayım, yeni gördüm mesajınızı.
15 dakika demişim ben de. :) 45 dakika mı? Pofff! Fazla değil mi? :)
Peki, spor salonuna falan mı gidiyorsunuz ağırlık çalışmak için?
İndiremiyorum. Evren fitleşmeme karşı galiba. :)
evet bazen bana da gelmiyor bildirim :S
15 dakka da ben anca 1 hareketi yapıyorum
45 dakka en az bazen 1.5 saat ağırlık çalıştığım oluyor
yok ben evde yapıyrm
bi ara salona gittim ama sıkıldım
tek bu topikte olmuyor ama diğerlerinde de aynı sorun varCidden bu topigin bildirimleri bana da her zaman gelmiyor Kazen bey cozulebilecek bir durum mu?
bacak inceltmek için ağırlıkla sumo squat, lunge, side lunge, jump squat tavsiyem :) sadece yürüyüşle olmaz her zaman diyorum bunuValla bravo. Böyle devam ederseniz çok fit bir vücudunuz olacak, ne güzel. :)
Bacaklarımı inceltmek için yürüyüşe ağırlık veriyordum ben. Epey de iyi oldu aslında ama şimdi biraz çeşitlendireceğim yaptığım sporu.
Spor salonunda güzel aletler var ağırlık çalışmak için de ben de gitmeye üşeniyorum.
Her gün neler yaptığımızı yazarsak çok iyi motivasyon olur herkese. Devam edelim mi böyle? :)