• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Kimin yok ki? Aynanın karşısında ne fazlalıklar görüyorum bir bilsen. :)

Valla ben epey kararlıyım. Yaz geldiğinde keşke fit olsaydım şeklinde cümleler kurmamak adına elimden geleni yapacağım. :)
yaaa yazın tişörtlerden pantolonlardan fışkırıyo yağlar :S
ben bu yaz efil efil etek giymek istiyorum meselaaa

yapmak isteyipte yapamadığım hareket :D:D kalkmıyor popo, aşağı çekiyor resmen :D:D:D
2246892

Sen bir de bana sor o tiril tiril etekleri, elbiseleri yağlıyım diye nasıl giyemediğimi. Giyenlere nasıl imrenirdim.
ben de kışın kotondan elbise aldım, göğüs kısmı dar gelyr, şöyle 5 kilo versem o elbise çok süper olacak
hayatımda uzun zaman snra elbise alıyrm :D yazın giymem lazımmm

ben de kışın kotondan elbise aldım, göğüs kısmı dar gelyr, şöyle 5 kilo versem o elbise çok süper olacak
hayatımda uzun zaman snra elbise alıyrm :KK70: yazın giymem lazımmm

Ben de geçen sene sezon sonu indiriminden 3-5 elbise aldım ama giyemedim tabii. Bu sene giyeceğim inşallah. :)

Dedim ya senin o resimler benim 58 kilo olduğum dönemdeki halim gibi resmen. Ne kadar fark ettiriyor desene. :)
her zaman diyorum ağırlık çalışınn kızlar
ben 81.5 ile diyete başladım, diyete başlamadan önce 83 leri görmüştüm, o kiloya rağmen ağırlık çalışıyordum deli gibi, sonra diyetşsyenle başladım, yanlışlarım düzelince hem sıkılaştım hem kilo verdim
asla öyle erkeksi görünüm olmuyor
zaten kolay değil kas yapmak
bol bol proteinle beslenceksin ve haftada her gün deli gibi çalışcaksın
çok zor yani
bizim amacımız sıkılaşmak
sarkmasın kollar kalça bacaklar
kardiyo o kadar değil ama inanın ağırlık çok önemli

her zaman diyorum ağırlık çalışınn kızlar
ben 81.5 ile diyete başladım, diyete başlamadan önce 83 leri görmüştüm, o kiloya rağmen ağırlık çalışıyordum deli gibi, sonra diyetşsyenle başladım, yanlışlarım düzelince hem sıkılaştım hem kilo verdim
asla öyle erkeksi görünüm olmuyor
zaten kolay değil kas yapmak
bol bol proteinle beslenceksin ve haftada her gün deli gibi çalışcaksın
çok zor yani
bizim amacımız sıkılaşmak
sarkmasın kollar kalça bacaklar
kardiyo o kadar değil ama inanın ağırlık çok önemli

Tamamdır, mesaj alındı. :)

tabiki katılabilirsin
benim 7. günüm @Birbardakcay 9. günü bitti
senin kaçıncı günün?
başlık 14 gün diye açıldı ama daha fazla sürecek bence :)

aklıma geldikçe yazarım ben sana :)
Bugün 7. Günümdeyim ben de canım. Hepimiz birbirimize destek olarak şekersiz sağlıklı bir hayata merhaba diyelim. Şekerin zararları arasında en can alıcısı insanın üreme sistemini alt üst etmesi. Kadınlarda yumurtlama bozuklukları ve tembelliği, hatta her iki cinste kısırlığa yol açması. Kadınların direnci yüksektir, ben başaracağımıza inanıyorum.

Bugün 7. Günümdeyim ben de canım. Hepimiz birbirimize destek olarak şekersiz sağlıklı bir hayata merhaba diyelim. Şekerin zararları arasında en can alıcısı insanın üreme sistemini alt üst etmesi. Kadınlarda yumurtlama bozuklukları ve tembelliği, hatta her iki cinste kısırlığa yol açması. Kadınların direnci yüksektir, ben başaracağımıza inanıyorum.
yaparız yaparız kopmayalım yeterki
o halde 2. haftaya beraber geçiyoruz :D ikimizin aynıymış günleri
bu arada ben seni nerde gördüm acaba? hangi topikte
Katmerli bir mutluluk olur. İnşallah! :)
katmersiz olsun kız :D diyetteyiz, cıııssss

Back