• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Evet, evet, iyi fikir. :)

Sabırsızlanıyorum o karşılaştırmayı yapmak için. :)
nisan ortası yaparsın
ama ince bi konu var spor önce ve sonrası beslenme
bu çok önemli
diyetisyenim bana hep %70 beslenme %30 spor derdi

spor önce kompleks karbo-protein
spor sonrası muhakkak saf protein almalısın

nisan ortası yaparsın
ama ince bi konu var spor önce ve sonrası beslenme
bu çok önemli
diyetisyenim bana hep %70 beslenme %30 spor derdi

spor önce kompleks karbo-protein
spor sonrası muhakkak saf protein almalısın

Tabii, beslenme de önemli, ona da dikkat edeceğim. Sağ ol bu güzel bilgiler için. :)

ben uyuyayım hatunlar
sabah herkes için güzel ve aydınlık olması dileğiyle
iyi geceler:eğlence::eğlence:

uyuyamazsam gelirim :D

yaparız yaparız kopmayalım yeterki
o halde 2. haftaya beraber geçiyoruz :KK70: ikimizin aynıymış günleri
bu arada ben seni nerde gördüm acaba? hangi topikte

katmersiz olsun kız :KK70: diyetteyiz, cıııssss
Ben bu konu dışında tüp bebek bölümünde takılıyorum pek aktif değilim aslında forumda:KK5:
allah yardımcın olsun
sıkıntı yapma elimden geldiği kadar seni uyarırım bildiğim konularda
listeye ekliyorum o halde 86 ile :) cuma tartılıyoruz haberin olsun
Cuma mı tartılıyorsunuz:KK57:Benim terazi fobim var yürüyüş, egzersiz, diyete başladım ama teraziye 3 ay sonra filan anca çıkarım sanıyorum :KK45:Tartılma kısmına katılmadan buralarda takılsam olmaz mı:rolleyes:

Ben bu konu dışında tüp bebek bölümünde takılıyorum pek aktif değilim aslında forumda:KK5:

Cuma mı tartılıyorsunuz:KK57:Benim terazi fobim var yürüyüş, egzersiz, diyete başladım ama teraziye 3 ay sonra filan anca çıkarım sanıyorum :KK45:Tartılma kısmına katılmadan buralarda takılsam olmaz mı:rolleyes:
Tartilinca daha cok motive olacaksin emin ol.verince ne guzel veriyorum devam edeyim diyeceksin vermeyince de inat edip kilolarla savasacaksin 😁😁ama tartilmazsan yedigin ictigin ise yariyor mu nerden bileceksin

Aslında tartı bi nebze kendini kontrol etmek Ama sen blirsin tabiki

Biraz yürüdüm, hava gerçekten çok güzel, deli gibi terledim😂😂

Back