ALlah bağışlasın canım. Hayırlı yazılar yazsın inşallah. Yaşları kaç?Bende de iki tane var ellerinden öperler teyzesi. Ama senin gibi olmak için bikaç fırın ekmek yemem lazım
Allah yardımcın olsun kuzum3 ü de bezli. 3 ü de kendi yemek yiyemiyor. Bebeği emzirirken diğer ikisine yemek yediriyorum. 2,5 yaşındaki yer aslında da bebeği kıskanıyor sen yedir diyor.
Günaydın:)Günayyyydddııııııınnn
Günaydın canım. Sende başladın mı şekersize. Önceden yapıyor muydun?Günayyyydddııııııınnn
Hayır 4 deDeğil miydi
Hayır 4 de
şu emojiye dedim. Çok şaşıracak bişey değil diye
Günaydın canım. Sende başladın mı şekersize. Önceden yapıyor muydun?
Tamam yarından itibaren bi aşırı dikkat edelim. Pofuyla çay sana eşlik eder ben de elimden geleni yaparımBaşladım sayılır ama aşırı dikkat etmedim
Çayı şekersiz
Paket ürün yok doğal bal vs filan var
Tamam yarından itibaren bi aşırı dikkat edelim. Pofuyla çay sana eşlik eder ben de elimden geleni yaparım
evet evet acaip etkili ben reformer a gittim onu kullandım, ben de atlama ipi alcmpofu cuma bime plates çemberi geliyormuş.
Onu alsak otururken bacaklarımızın arasına koyup yapsak faydası olur mu?
hoş geldin aramızaBaşladım sayılır ama aşırı dikkat etmedim
Çayı şekersiz
Paket ürün yok doğal bal vs filan var
ah aahhh seni dövüceemmmTamam yarından itibaren bi aşırı dikkat edelim. Pofuyla çay sana eşlik eder ben de elimden geleni yaparım
o gelemiyooo engelleri var, bisküvi pirinç pilavııı gibiiiAhahahahha sende gel sende kuzum
Benim de yarın 1. günümhoş geldin aramızabnm 7. Birbardakcay ın 9. Günü
ah aahhh seni dövüceemmm
o gelemiyooo engelleri var, bisküvi pirinç pilavııı gibiii
Ben de işleri bitirebilirsem ip atlıcam.Kızlarrrr çok yorgunummm
Amin hepimizin çocuklarına. 2 ve 5 yaşlarındaALlah bağışlasın canım. Hayırlı yazılar yazsın inşallah. Yaşları kaç?
Enerjine hayran kaldımBen de işleri bitirebilirsem ip atlıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?