• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Super valla 23 unde bime atlama ipi gelecekmis ben de onu alip baslamayi planliyordum hatta pofu pofu yla da konusmustuk atlar dururuz artik beraber sayi yaristiririz 😁
Markası neymiş acaba bi bakayım. Ben çok ip aldım atlayamadım en son decathlondan aldım kendi sayıyor hem atlaması da kolay.

Ben geç yatıp geç kalkan insanlardanım uyku tutmuyor birde titreşim akım elektrik vakti benim için selülit yok edici masaj aleti(yalan ama deniyoz) onu uyguluyorum 🤣
Hee kolay gelsin bakalım... inanarak yap herşey beyinde bitiyor:D
Çıktım ben etrafı toplayıp yatayım çocuklar uyumuşken. Hayırlı geceler ikinize de :36:

Açlıktan mı hasta mısın canım?
Dün hem ev temizliği hem antreman aşırı yordu bni akşm zor dayandım, uyuycm dye yattımm tam uyumuşum 1-2 falan, havai fişk attılar🤬🤬🤬🤬yine uyandım , dön allah dön çok zor uyudum şuan başım ağrıyo

Dün hem ev temizliği hem antreman aşırı yordu bni akşm zor dayandım, uyuycm dye yattımm tam uyumuşum 1-2 falan, havai fişk attılar🤬🤬🤬🤬yine uyandım , dön allah dön çok zor uyudum şuan başım ağrıyo
Yaa ikisini bir arada yapma canım ne gerek var. Ahh o havai fişek atanları, torpil atanları bi elime geçirsem 😡

Back