- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
İnşallah bakalımHadi insallah katil artik aramiza yalniz birakma bizi
Şu ekmeği de yiyim öyle başlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bakalımHadi insallah katil artik aramiza yalniz birakma bizi
Markası neymiş acaba bi bakayım. Ben çok ip aldım atlayamadım en son decathlondan aldım kendi sayıyor hem atlaması da kolay.Super valla 23 unde bime atlama ipi gelecekmis ben de onu alip baslamayi planliyordum hatta pofu yla da konusmustuk atlar dururuz artik beraber sayi yaristiririz
sen niye uyumuyorsunAhahah tek geziyorum valla heryeri sitenin en ücra köşelerine bile gittim
Hoş buldum hoş buldummm burada da ben selammmmlarrr
sen niye uyumuyorsun
Son 2 dakika. 1:30 da gidiyorum
Hee kolay gelsin bakalım... inanarak yap herşey beyinde bitiyorBen geç yatıp geç kalkan insanlardanım uyku tutmuyor birde titreşim akım elektrik vakti benim için selülit yok edici masaj aleti(yalan ama deniyoz) onu uyguluyorum
TamamYeme o ekmegiiiii
Hee kolay gelsin bakalım... inanarak yap herşey beyinde bitiyor
Çıktım ben etrafı toplayıp yatayım çocuklar uyumuşken. Hayırlı geceler ikinize de
Çok zor uyudumUyusana kızım sen leptin çalışsın
Açlıktan mı hasta mısın canım?Çok zor uyudum
Dün hem ev temizliği hem antreman aşırı yordu bni akşm zor dayandım, uyuycm dye yattımm tam uyumuşum 1-2 falan, havai fişk attılaryine uyandım , dön allah dön çok zor uyudum şuan başım ağrıyoAçlıktan mı hasta mısın canım?
Yaa ikisini bir arada yapma canım ne gerek var. Ahh o havai fişek atanları, torpil atanları bi elime geçirsemDün hem ev temizliği hem antreman aşırı yordu bni akşm zor dayandım, uyuycm dye yattımm tam uyumuşum 1-2 falan, havai fişk attılaryine uyandım , dön allah dön çok zor uyudum şuan başım ağrıyo
İşteee o saatte neyin kafasıydı anlamıyrm bam bammYaa ikisini bir arada yapma canım ne gerek var. Ahh o havai fişek atanları, torpil atanları bi elime geçirsem
Günaydınn kuzuuGunaydinnn