- 18 Şubat 2010
- 15.968
- 19.849
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokk ben de pazar kavrami yok zaten esimin calisma sistemi yuzunden bize bi gun hafta ici bi gun pazar
Benim pazarımın diğer günlerden farkı yok ki. Gezmeye falan gidemiyorum çocuklardan. En fazla kuaföre gidiyorum eşim çocuklara bakıyor
İyi bari ordan yırtıyorsun ama Anka den şüpheliyimYokk ben de pazar kavrami yok zaten esimin calisma sistemi yuzunden bize bi gun hafta ici bi gun pazar
Artık aramıza dönnnnBenim pazarımın diğer günlerden farkı yok ki. Gezmeye falan gidemiyorum çocuklardan. En fazla kuaföre gidiyorum eşim çocuklara bakıyor
Ya sen iyice benim gozumu korkutuyorsun yaa 2. Cocuktan da vazgececem az kaldiBenim pazarımın diğer günlerden farkı yok ki. Gezmeye falan gidemiyorum çocuklardan. En fazla kuaföre gidiyorum eşim çocuklara bakıyor
Onun 4 taneYa sen iyice benim gozumu korkutuyorsun yaa 2. Cocuktan da vazgececem az kaldi
Tamam canım inşallah yarından itibaren sizinleyim.Artık aramıza dönnnn
Canım benim durumun farklı.Ya sen iyice benim gozumu korkutuyorsun yaa 2. Cocuktan da vazgececem az kaldi
abartmayalım yahuOnun 4 tane
Allah yardimcin olsun.kardes iyidir ben de istiyorum ama once sartlarin olgunlasmasi lazim ise girmem lazim yoksa 2.yi yapmayi düşünmüyorum ben ise girene kadar da oglum okullu olur heraldeTamam canım inşallah yarından itibaren sizinleyim.
Canım benim durumun farklı.
Benim en büyükle ikinci arka arkaya oldu ikincisi otizmli. Ondan sonraki 2,5 yaşında küçük onun küçüğü de 3,5 aylık daha. Yani şu an tam laftan anlamayan 3 çocuk var benim. O yüzden zor. Yoksa 2 çocuk olsa ya da son ikisinin arası az olsa zor olmazdı. Korkma sen kardeş iyidir
Az olmasa olacaktı.Tamam canım inşallah yarından itibaren sizinleyim.
Benim en büyükle ikinci arka arkaya oldu ikincisi otizmli. Ondan sonraki 2,5 yaşında küçük onun küçüğü de 3,5 aylık daha. Yani şu an tam laftan anlamayan 3 çocuk var benim. O yüzden zor. Yoksa 2 çocuk olsa ya da son ikisinin arası az olsa zor olmazdı. Korkma sen kardeş iyidir
3 ü de bezli. 3 ü de kendi yemek yiyemiyor. Bebeği emzirirken diğer ikisine yemek yediriyorum. 2,5 yaşındaki yer aslında da bebeği kıskanıyor sen yedir diyor.
Evet şartlar önemli. Çocuk demek masraf demek. Bizi bez ve ıslak mendil parası batırmazsa başka biyerde sırtımız yere gelmez 1 paket bez 2 hafta gitmiyor bizim. 5 paket rahat alıyoruz bir haftada :SAllah yardimcin olsun.kardes iyidir ben de istiyorum ama once sartlarin olgunlasmasi lazim ise girmem lazim yoksa 2.yi yapmayi düşünmüyorum ben ise girene kadar da oglum okullu olur heralde
Sen baya süper anne olmuşsun Allah kolaylık versin demeye geldimTamam canım inşallah yarından itibaren sizinleyim.
Bez fiyatları da o kadar arttı kiEvet şartlar önemli. Çocuk demek masraf demek. Bizi bez ve ıslak mendil parası batırmazsa başka biyerde sırtımız yere gelmez 1 paket bez 2 hafta gitmiyor bizim. 5 paket rahat alıyoruz bir haftada :S
sağol canım. deneyimli anne diyelim süper çok iddalıSen baya süper anne olmuşsun Allah kolaylık versin demeye geldim
Fiyatlar arttı adetler azaldı krizden önce kızın bezinden 24 tane çıkıyordu şimdi 16 tane kalmış yakında tane tane satacaklarBez fiyatları da o kadar arttı ki
Bende de iki tane var ellerinden öperler teyzesi. Ama senin gibi olmak için bikaç fırın ekmek yemem lazımsağol canım. deneyimli anne diyelim süper çok iddalı