Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Benim pazarımın diğer günlerden farkı yok ki. Gezmeye falan gidemiyorum çocuklardan. En fazla kuaföre gidiyorum eşim çocuklara bakıyor
Ya sen iyice benim gozumu korkutuyorsun yaa 2. Cocuktan da vazgececem az kaldi

Artık aramıza dönnnn
Tamam canım inşallah yarından itibaren sizinleyim.
Ya sen iyice benim gozumu korkutuyorsun yaa 2. Cocuktan da vazgececem az kaldi
Canım benim durumun farklı.
Benim en büyükle ikinci arka arkaya oldu ikincisi otizmli. Ondan sonraki 2,5 yaşında küçük onun küçüğü de 3,5 aylık daha. Yani şu an tam laftan anlamayan 3 çocuk var benim. O yüzden zor. Yoksa 2 çocuk olsa ya da son ikisinin arası az olsa zor olmazdı. Korkma sen kardeş iyidir

3 ü de bezli. 3 ü de kendi yemek yiyemiyor. Bebeği emzirirken diğer ikisine yemek yediriyorum. 2,5 yaşındaki yer aslında da bebeği kıskanıyor sen yedir diyor.

Allah yardimcin olsun.kardes iyidir ben de istiyorum ama once sartlarin olgunlasmasi lazim ise girmem lazim yoksa 2.yi yapmayi düşünmüyorum ben ise girene kadar da oglum okullu olur heralde

Az olmasa olacaktı.

Allah yardimcin olsun.kardes iyidir ben de istiyorum ama once sartlarin olgunlasmasi lazim ise girmem lazim yoksa 2.yi yapmayi düşünmüyorum ben ise girene kadar da oglum okullu olur heralde
Evet şartlar önemli. Çocuk demek masraf demek. Bizi bez ve ıslak mendil parası batırmazsa başka biyerde sırtımız yere gelmez 1 paket bez 2 hafta gitmiyor bizim. 5 paket rahat alıyoruz bir haftada :S

Sen baya süper anne olmuşsun Allah kolaylık versin demeye geldim

Evet şartlar önemli. Çocuk demek masraf demek. Bizi bez ve ıslak mendil parası batırmazsa başka biyerde sırtımız yere gelmez 1 paket bez 2 hafta gitmiyor bizim. 5 paket rahat alıyoruz bir haftada :S
Bez fiyatları da o kadar arttı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…