- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Çok tşk ettim akiama da bir dilim ekmek yiyesim var ama 6yk semiz otu, 4 yk yoğurt bol salata yerim onun yerineOlur cnm yorumlarım
Ekmek koyabilirsin :))) akşamlardan korkma kaloriyi ayarladıktan sonrası kolay sıkıntı olmazÇpk
Çok tşk ettim akiama da bir dilim ekmek yiyesim var ama 6yk semiz otu, 4 yk yoğurt bol salata yerim onun yerine
Çok güzel süper bi menü olmuş cnm. Afiyet olsunEvet gelelim özete
Sabah 500 ml su
Kahvaltı 08.00
Lor zeytin peynir domates salatalık 1!dilim ekmek şekersiz çay
Ara 10.30 3 kayısı 6 çiğ fıstık
Öğlen 12.30
Lahmacun yeşillik ayran
Spordan snra ara 15.25
4 kiraz lor 4 kraker
Akşam 18.00
4 kaşık barbunya
Yağsız salata
Ayran
1 kepçe tavuk çorbası
Sağ ol cnmÇok güzel süper bi menü olmuş cnm. Afiyet olsun
Valla çok güzel doydumÇok güzel süper bi menü olmuş cnm. Afiyet olsun
Yarasın benfe bugün iyi doydumValla çok güzel doydumama spor fena yapmış bni kıpırdamaya dermanım yok
Öğlen salatan nerde??Sabah 8 40
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 1 zeytin, 1 omlet, domates salatalık Biber
Saat 11 00
2 kepekli galeta1 yk kuru üzüm
Saat 13 20
80 gram ton balığı, 4 yk yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmek
Saat 16 00
5 fındık 10 kiraz
Saat 18 00
6 yk semizotu yemeği, bol yeşillik salata,4 yk yoğurt
2 litre su
60 dk yürüyüş
Öğlene salata da ekle yağsızSabah 8 00
1 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim peynir, salatalık, 10 kiraz
Saat 10 30
1 bardak süt, 2hurma
Saat 13 30
6 yk kabak, 4 yk yoğurt, 1 dilim ekmek
Saat 15 30
5 çiğ fındık 1 bardak kahve
Saat 18 00
Haşlanmış tavuk eti, bol salata, 1 kepekli galeta
pofu canım buda yarınki planım
Salata yapamadım yaa yiyip dışarı gittik hemen onu eklemedim bak omlette yağ var diye de zeytinyağı eklemedimÖğlen salatan nerde??
1 zeytin mi
Şimdi sabah kiraz var bide hurma varua yinede fındıkla meyve yesem olur mu sence yiyimmiÖğlene salata da ekle yağsız
Aradaki fındık 12-15 adet olsun meyve yemiyosan
Akşama da ayran ya da yoğrurt ya da cacık ekle 2 galeta
Sabah 8 00Öğlene salata da ekle yağsız
Aradaki fındık 12-15 adet olsun meyve yemiyosan
Akşama da ayran ya da yoğrurt ya da cacık ekle 2 galeta
Hayır yeme fındık kahve yap, 2 porsiyon meyve yeterli gün içinde cnm fazlası karboyu artırırSalata yapamadım yaa yiyip dışarı gittik hemen onu eklemedim bak omlette yağ var diye de zeytinyağı eklemedim
Şimdi sabah kiraz var bide hurma varua yinede fındıkla meyve yesem olur mu sence yiyimmi
Tamam bak bu daha doyurucu olduSabah 8 00
1 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim peynir, salatalık, 10 kiraz
Saat 10 30
1 bardak süt, 2hurma
Saat 13 30
6 yk kabak, 4 yk yoğurt, 1 dilim ekmek,salata
Saat 15 30
12 çiğ fındık ,sade türk kahvesi
Saat 18 00
Haşlanmış tavuk eti, bol salata, 2 kepekli galeta ,3yk yoğurt
Tamam cnm aynen bende öyle biliyordum öyle yapayımHayır yeme fındık kahve yap, 2 porsiyon meyve yeterli gün içinde cnm fazlası karboyu artırır
Çok sağol vallahi sayende hem biliyor musun psikolojikman yağlarım yanıyor hissediyorum ve daha mutlu oluyorumTamam bak bu daha doyurucu oldu2. Günü tamamladık
Bu arada ben tavada yumurta yapımca yağ ekliyorum ama zeytinden asla vazgeçmem
Bence göreceksin cnm çok harika gidiyorsun menüler sporlar mükemmel. Bende inşallah ucundan 61 görürümYarın cumaaa tartı günüüü ay inşaşlah 73 leri görürümmm
Meyve maks 2 porsiyon tüketmeye çalış , fruktoz çok da gerekli ve masum değil:))) bn pek aramyrm ağzım tatlansın diye yiyorumTamam cnm aynen bende öyle biliyordum öyle yapayım
Çok sağol vallahi sayende hem biliyor musun psikolojikman yağlarım yanıyor hissediyorum ve daha mutlu oluyorum
Bence göreceksin cnm çok harika gidiyorsun menüler sporlar mükemmel. Bende inşallah ucundan 61 görürüm
Bende regl olacam canım tatlı istiyor ondam yiyorum bide dediğin gibi ağzım tatlanıuorMeyve maks 2 porsiyon tüketmeye çalış , fruktoz çok da gerekli ve masum değil:))) bn pek aramyrm ağzım tatlansın diye yiyorum
İhtiyacın kadar yediğin için mutlusun
Ayyy eski kiloma dönmelk istyrm yaaa 5 kilo almak ne demek
En son 69 dum sonra 70-71-73 bi baktım 75Bende regl olacam canım tatlı istiyor ondam yiyorum bide dediğin gibi ağzım tatlanıuor
Verirsin canım kaçtan kaça çıktın tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?