- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Nasıl besledin bu süreçte merak ettimEn son 69 dum sonra 70-71-73 bi baktım 75
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl besledin bu süreçte merak ettimEn son 69 dum sonra 70-71-73 bi baktım 75
Karbo yükledim bol bolNasıl besledin bu süreçte merak ettim
Sağlıksız karbo ah ahhKarbo yükledim bol bol
Sormaa hep annemin yüzündsn, şimdi kalkmış bana kilo aldn bu ara dyr hey allahım yaSağlıksız karbo ah ahh
İnşallah bende ağustosta 57 görürüm. Ağustosun 15inw görsem yeter. 2 aya 5 kilo. Bence fazla bile gider.1-2 hafta içinde 70 lere düşmeyi planlıyrm
Sonrasına bakıcam
Az önce 50 squat yaptım telefonumda program var bildirim gelip duruyo bayadırlevel 2 de kalmışım
Sana kas yaptırcam bnİnşallah bende ağustosta 57 görürüm. Ağustosun 15inw görsem yeter. 2 aya 5 kilo. Bence fazla bile gider.
Yaptır valla sporDa lesliede bitişte bacağı öne alıp germe yapıyo ua bacağından bişi fırladı baktım elledim taş gibi bacaklarım eskiden yumuşakta ayakta şidmi sert ama öyle çok DEĞİL hala yağlar var o yağların yok olmasını istiyorumSana kas yaptırcam bn
Ahahah bni dinlesen yaprsın da işteeeYaptır valla sporDa lesliede bitişte bacağı öne alıp germe yapıyo ua bacağından bişi fırladı baktım elledim taş gibi bacaklarım eskiden yumuşakta ayakta şidmi sert ama öyle çok DEĞİL hala yağlar var o yağların yok olmasını istiyorum
AgirlikkkkAhahah bni dinlesen yaprsın da işteee
süpersinn beybiii. 1 haftada mı gitti 1 kilo? Ben spora başlamadım daha ya ay başında başlıycaz paralar suyunu çekti bu ay.Ayy gncel kilom
75.1 di 74.1 oldu
Yok cnm 3. Gün bugün çarşamba başladım ciddi manadasüpersinn beybiii. 1 haftada mı gitti 1 kilo? Ben spora başlamadım daha ya ay başında başlıycaz paralar suyunu çekti bu ay.
Ondandırr haftaya daha iyi sonuçla gelirsinBir de regl oldum. Ondan şiştim yine herhalde
Süpersin kuzuu böyle devam herkes yaza fit girer biz kısa fit girelim insallahAyy gncel kilom
75.1 di 74.1 oldu