Ramazandan sonra ben de Leslie'ye başlıcam inş. Geçen 45 dk yaptım, gerçekten spor insana iyi geliyor.Bn de 2 saat antreman yaptım, if ile baya fena en son yerdeydim, kitap okuyorum ama binbir zahmetle
Ay dün akşam gayet iyi yedim. Bugün halsizliğim yok çok şükür. Açlık da hissetmiyorum. :)
aypare ackerman Missy de arazi oldu BenimKemiklerimiri dan sonra. Kızlar ne yapıyorsun ya? Hergün başka bi ziyafet mi çekiyorsunuz yoksa?
Bn kanter içindeymmöaypare ackerman Missy de arazi oldu BenimKemiklerimiri dan sonra. Kızlar ne yapıyorsun ya? Hergün başka bi ziyafet mi çekiyorsunuz yoksa?
Hayırdır yaaa, ne var bu sıralaarr...aa senin düğün vardı di mi? ne zamanaaStres kaynaklı yoksa asla
Hop bir- kiBn kanter içindeymmötabiki antreman
Tabikiii bakkkk modum böyleeHop bir- kiişleyen demir paslanmazz, süper yapıyon valla
Günaydın PofuuGünayddıınnn ♥♥❤❤❤
Süpersin! Böyle yaşayan örnekler çok iyi oluyor. Cildinde bir fark gördün mü?Ben şekeri bırakalı tam 1,5 yıl oldu, Meyve haricinde hiçbir şeker yok hayatımda.
kendim için verdiğim en doğru karar oldu, göbek 6. aydan sonra spor yapmasamda gitti ( kilolu değildim ama göbek vardı). ayrıca son 1 yılda 1 kez bile grip bile olmadım, sanırım bağışıklık sistemim güçlendi.
herkese şekeri bırakmasını öneririm.
Tbrk edyrm siziBen şekeri bırakalı tam 1,5 yıl oldu, Meyve haricinde hiçbir şeker yok hayatımda.
kendim için verdiğim en doğru karar oldu, göbek 6. aydan sonra spor yapmasamda gitti ( kilolu değildim ama göbek vardı). ayrıca son 1 yılda 1 kez bile grip bile olmadım, sanırım bağışıklık sistemim güçlendi.
herkese şekeri bırakmasını öneririm.
Yaz geldi herkes gevşediGünaydın Pofuu
Günaydın Kızlarr, her nerede yaşıyor, yaşatılıyorsanız
he yaa, benim 30 gün teklifim gayet makulmuş di mi? Yok öyle artiz artiz 60, 90 falanYaz geldi herkes gevşedibn de antremanın sonundayıö
Bn masumumhe yaa, benim 30 gün teklifim gayet makulmuş di mi? Yok öyle artiz artiz 60, 90 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?