- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
slmmmmm tatlım :)Kızlar ben geldiiimmm
Nbr kızzzz nasıl gidiyo ne durumdasıınHellooooooooooooo bebeksulaarrr.
Ne biçim de gelemedim amaHem iş yoğunluğum hemde kendi boş vermişliğim yüzünden saldım buraları.
Kaç gün oldu şekersiz ya? Ben cumartesi günü güllacı gömdüm. Söylemiştim dayanamam diye. Ama sadece o kadar.
Kendimi hala bozmamış hissediyorum
İyi gidiyor beybi. Hala ilaç kullanıyorum östrojen i arttırmamız gerekiyormuş pazartesi günü karar verilecek transfere ya da sonraki aya bırakacaklar. Siz nasılsınız? Tatile giden var mı? ben kaldım gidemiyorum bir yere transfer olmazsa 2 3 gün bozcaada ya gitmek istiyorum ama bakalım.Nbr kızzzz nasıl gidiyo ne durumdasıın
ayy hadi inş hayırlısı olurİyi gidiyor beybi. Hala ilaç kullanıyorum östrojen i arttırmamız gerekiyormuş pazartesi günü karar verilecek transfere ya da sonraki aya bırakacaklar. Siz nasılsınız? Tatile giden var mı? ben kaldım gidemiyorum bir yere transfer olmazsa 2 3 gün bozcaada ya gitmek istiyorum ama bakalım.
CKbeautyandsheer Samsonn Summer-girl @orkidekaramel hande_buse E ekilem81 neredesiniz siz??
CKbeautyandsheer kek yemişsiinnnn kaçmazzzzz
Benı niye saymiyirsıınnnnCKbeautyandsheer Samsonn Summer-girl @orkidekaramel hande_buse E ekilem81 neredesiniz siz??
CKbeautyandsheer kek yemişsiinnnn kaçmazzzzz
Benı niye saymiyirsıınnnn
nasılsın görüşmeyeli?Buradayim ben.
Gunaydin herkese
Heheh ne oldu kız şekersiz tekrar başlasak mı yayok kızzz unuttuğumdan değil, sen gelip arada yazoıyosun, diğer arkidişler yazmamış hiç ondan onları dürttüm
Heheh ne oldu kız şekersiz tekrar başlasak mı ya
nasılsın görüşmeyeli?
işler durumun nasıl gidiyorrr
ben de fena sayılmam depresyon haricindeIyiyim. Sen nasilsin?
Su an her sey yolunda gibi. Bu arada sekersize devam ediyorum ben ama kilom ayni. Biraz aradan sonra spora basladim yine. Bakalim artik. ☺
Sende durumlar nasil?
ben de fena sayılmam depresyon haricinde
ben de bi işden dönüş bekliyorum, çok gerildim, dönmüyecekler gibi hissediyrm poofff :S nedir benim bu şanssızlığım bilmiyorum..
3 kilo fazladayım şuan :S diyete konsantre olamıyorum
midem bulanana kadar yiyorum :S toparlamam lazım kendimi bi an önce
Süper, benim de 30 gün olmuşturIyi bayramlar canlar!
Ramazanda basladigim sekersiz beslenmeye hala devam ediyorum. 30 gun oldu sonunda. Meyve ve kuruyemis kullaniyorum ama. Bayram sonrasi kuruyemisi azaltip meyveleri de 1er porsiyona indirmeyi planliyorum. Kilomda bir degisiklik yok gibi ama belimdeki yaglar eridi.
Canim hic tatli çekmiyor. Her sey yolunda. Bu surecten sonrası bu stili hayatıma iyice oturtmak sonrasındaysa sporla destekleyerek kilo vermek.
Guzel gunler göreceğiz umarim ^_^ Hepinize ailenizle mutlu bayramlar. Opuldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?