Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Hellooooooooooooo bebeksulaarrr.
Ne biçim de gelemedim ama Hem iş yoğunluğum hemde kendi boş vermişliğim yüzünden saldım buraları.
Kaç gün oldu şekersiz ya? Ben cumartesi günü güllacı gömdüm. Söylemiştim dayanamam diye. Ama sadece o kadar.
Kendimi hala bozmamış hissediyorum

Nbr kızzzz nasıl gidiyo ne durumdasıın

Nbr kızzzz nasıl gidiyo ne durumdasıın
İyi gidiyor beybi. Hala ilaç kullanıyorum östrojen i arttırmamız gerekiyormuş pazartesi günü karar verilecek transfere ya da sonraki aya bırakacaklar. Siz nasılsınız? Tatile giden var mı? ben kaldım gidemiyorum bir yere transfer olmazsa 2 3 gün bozcaada ya gitmek istiyorum ama bakalım.

ayy hadi inş hayırlısı olur
ben gidemedim maalesef, bi iş durumu var, adamlar dönerse ev tutmaya gidicem :S ama halen dönen de olmadı poooffff
belki ben de bi kaç günlüğüne bi istanbul dışı yapabilirim, çok darlandım

günaydınn burda olan olmayan herkese
1 haziran olmuş vay beee gerçekten yaz geldi
haziran ayını çok seviyorummmm

nasılsın görüşmeyeli?
işler durumun nasıl gidiyorrr

Iyiyim. Sen nasilsin?

Su an her sey yolunda gibi. Bu arada sekersize devam ediyorum ben ama kilom ayni. Biraz aradan sonra spora basladim yine. Bakalim artik. ☺

Sende durumlar nasil?

Iyiyim. Sen nasilsin?

Su an her sey yolunda gibi. Bu arada sekersize devam ediyorum ben ama kilom ayni. Biraz aradan sonra spora basladim yine. Bakalim artik. ☺

Sende durumlar nasil?
ben de fena sayılmam depresyon haricinde
ben de bi işden dönüş bekliyorum, çok gerildim, dönmüyecekler gibi hissediyrm poofff :S nedir benim bu şanssızlığım bilmiyorum..
3 kilo fazladayım şuan :S diyete konsantre olamıyorum
midem bulanana kadar yiyorum :S toparlamam lazım kendimi bi an önce

Cok iyi anliyorum seni. Biliyorsun ben de 1 ay oncesine kadar ayni durumdaydim, hayata kusmustum resmen ama bir yerden bir sans cikiverdi karsima iste. Bu isler boyle. Senin de oyle olacak, inan bana.

Yabanci dil calisiyordun, firsatin varken buna cok onem ver Pofu. Oyle onemli ki...

Bizim sanssizligimiz boyle kotu piyasa kosullarinda is ariyor olmakti ama dedigim gibi sans bir yerden goz kirpiyor insana. Sabirla bekle, guzel gunler gelecek.

Kilo olayina da takilmiyorum ben ama sekere mesafemi korumakta kararliyim.

Kızlarrrrr
Artık tekrar menü vermeye başlasak mı
Yerken anlaşılmıyor amaaa en azından yazınca gözümüze çok gelip kendimizi düzeltiriz belki... Ve kilo bildirimi yapmaya da devam edelim... Canlansın buralar birazzz
Ne dersiniz??

Iyi bayramlar canlar!
Ramazanda basladigim sekersiz beslenmeye hala devam ediyorum. 30 gun oldu sonunda. Meyve ve kuruyemis kullaniyorum ama. Bayram sonrasi kuruyemisi azaltip meyveleri de 1er porsiyona indirmeyi planliyorum. Kilomda bir degisiklik yok gibi ama belimdeki yaglar eridi.

Canim hic tatli çekmiyor. Her sey yolunda. Bu surecten sonrası bu stili hayatıma iyice oturtmak sonrasındaysa sporla destekleyerek kilo vermek.

Guzel gunler göreceğiz umarim ^_^ Hepinize ailenizle mutlu bayramlar. Opuldunuz.

Süper, benim de 30 gün olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…