Ne keki kız? :)CKbeautyandsheer Samsonn @Summer-girl @orkidekaramel @hande_buse @ekilem81 neredesiniz siz??
CKbeautyandsheer kek yemişsiinnnn kaçmazzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne keki kız? :)CKbeautyandsheer Samsonn @Summer-girl @orkidekaramel @hande_buse @ekilem81 neredesiniz siz??
CKbeautyandsheer kek yemişsiinnnn kaçmazzzzz
Bi yerde kek yedim yazmışsınonu görmüştümNe keki kız? :)
Ooovv baua kaçamaklar yapılmış haydi beraber başlayalımBn başladım kızlar siz ne alemdesinzi kilom da ahan aşağıda
Ters çekmişim düşünün o kadar gıcığım kendime
Ayyy sormaaa ne kaçamk ne kaçamakkk dibinin dibini gördüümmm o dereceeeOoovv baua kaçamaklar yapılmış haydi beraber başlayalım
Olsun şimdi ne yapıyoruz yepyeniiiii biiirr. Sayfa açıyoruzzzzzAyyy sormaaa ne kaçamk ne kaçamakkk dibinin dibini gördüümmm o dereceee
Bayram bitti zaten :)Selam ben bayramdan sonra şekersiz yeniden başlıyorum :)
Hehh şöyle gelin yahuBugün başlıyorum şeker yok
Ahahha açtım beybi dün if yaptım -1 gördüm şimdi kendi diyetimle devam ediyorumOlsun şimdi ne yapıyoruz yepyeniiiii biiirr. Sayfa açıyoruzzzzz
Ayyyy sormaa şekerpare yapıp da kendi yiyen kaç kişidir acaba kimse de gelmedi yaaa gelenlerde zar zor yedi ayyyy 73.9 la burdayımmm gururluyummmBaklavalar çikolatalar gömdim yedim ayy tamam yemiycem dedim başlıyorum şu an iki hafta yıllık izine ciktim yarım tatile gideceğim :) bugün olmazsa Pzt günü başlarım ay ertelenip durayim
SüperAhahha açtım beybi dün if yaptım -1 gördüm şimdi kendi diyetimle devam ediyorum
Kışın yemiyodum da yazın noldu yaİştahım çoooook çoooook çoooook çoooook çoooook açık Samsonn hu huuu nerdesin sen
Hala 1 tane bile bayram tatlısı yemedim ama zor duruyorumKışın yemiyodum da yazın noldu ya
Valla sonra çok pis patlıyosun örneği benHala 1 tane bile bayram tatlısı yemedim ama zor duruyorum
Gittiği yere kadar devam sonrasına bakarızValla sonra çok pis patlıyosun örneği ben