Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Benım kılo problemım yok ama bende aranıza katılmak ıstıyorum saglık acısından benı de alır mısınız? :) :)

Hoşgeldin Kubdef. Gerçekten yaşam kaliten artıyor. Mutlaka en az 1 ay şekersiz yaşamı deneyimle, farkı kendin gör.
Hoş bulduk tatlım:) nasılsınız kızlar
Hoşgeldin Pofu. İyiyiz sükür. Sen nasıl oldun?

Hoşgeldin Kubdef. Gerçekten yaşam kaliten artıyor. Mutlaka en az 1 ay şekersiz yaşamı deneyimle, farkı kendin gör.

Hoşgeldin Pofu. İyiyiz sükür. Sen nasıl oldun?
ben aıdın salıhten okumuştum ama ramazan sonrası baslıycam ınsallah :) sımdılık ramazan ya tatlılar havada ucusuyor bayrama kadar tuyoları kapıcam burdan

ben aıdın salıhten okumuştum ama ramazan sonrası baslıycam ınsallah :) sımdılık ramazan ya tatlılar havada ucusuyor bayrama kadar tuyoları kapıcam burdan
ay o tatlıların sonu gelmiyor. Bizim burada da adım başı, wafflecı, lokmacı, pastane, dondurmaacı . O yüzden ya hep ya hiç benim için, bir kez yiyeyim ne olacak dedim mi asla sınır koyamıyorum.

Ben 1 yumurta 1 muz yedim yine sahurda. Çok iyi tok tutuyor

Sen hiç sahur yapmıyorsun di mi? Aslında ayran bile içsen fayda eder.
2 sene öncesi bi şeyler yiyerek oruç tutuyordum. Sahur tam sindirimin son zamanları diye herhalde, çok mide ağrısı çektim o sene dr'a gidecek kadar. Bir daha yemedim. Geçen sene de sahurda sadece su içerek oruç tuttum ve çok rahat geçirdim. bu sene de böyle gayet iyi gidiyor. Sadece dün akşam biraz az yedim o sebeple acıktığımı hissettim. Neyse kaldı 3 saat, bitti sayılır. 1 saati yolda uyuyarak geçecek zaten. :)

Allah kabul etsin canım. Evet, tek öğün yiyorsun, onu güzel ye tabii. Az geçiştirme. Tüm besin gruplarını al :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…