Benım kılo problemım yok ama bende aranıza katılmak ıstıyorum saglık acısından benı de alır mısınız? :) :)
Hoşgeldin Pofu. İyiyiz sükür. Sen nasıl oldun?Hoş bulduk tatlım:) nasılsınız kızlar
ben aıdın salıhten okumuştum ama ramazan sonrası baslıycam ınsallah :) sımdılık ramazan ya tatlılar havada ucusuyorHoşgeldin Kubdef. Gerçekten yaşam kaliten artıyor. Mutlaka en az 1 ay şekersiz yaşamı deneyimle, farkı kendin gör.
Hoşgeldin Pofu. İyiyiz sükür. Sen nasıl oldun?
ay o tatlıların sonu gelmiyor. Bizim burada da adım başı, wafflecı, lokmacı, pastane, dondurmaacı . O yüzden ya hep ya hiç benim için, bir kez yiyeyim ne olacak dedim mi asla sınır koyamıyorum.ben aıdın salıhten okumuştum ama ramazan sonrası baslıycam ınsallah :) sımdılık ramazan ya tatlılar havada ucusuyorbayrama kadar tuyoları kapıcam burdan
ben burdayım. beynim uyuyor ama...Kızlarrr burda mısınız:)
ben burdayım. beynim uyuyor ama...
Valla PC'ye bakarken başım düşüyor uykudan o derecebn de antremandayım sıkıldımmm
Heee doğrudur cnmValla PC'ye bakarken başım düşüyor uykudan o derece
aa dondurmayıbunutmusumay o tatlıların sonu gelmiyor. Bizim burada da adım başı, wafflecı, lokmacı, pastane, dondurmaacı . O yüzden ya hep ya hiç benim için, bir kez yiyeyim ne olacak dedim mi asla sınır koyamıyorum.
Valla uyku düzenim aynı aslında ama yemek yemediğimiz için kan şekerim mi düşüyordur nedir anlamadım.Heee doğrudur cnmbnm de dengem bozuldu gece kitap okuycam diye uyumuyrm snra da sabah kalkmak istemyrm ama 8 de uyanyrm
Ben de gözlerimi zor açık tutuyorum. 3 saat anca uyumuşumdurValla uyku düzenim aynı aslında ama yemek yemediğimiz için kan şekerim mi düşüyordur nedir anlamadım.
Gel uyuyakBen de gözlerimi zor açık tutuyorum. 3 saat anca uyumuşumdurbir önceki günde zırt pırt uynadım. aaaa
uyuyaaalıımGel uyuyak
Efsane olur vallauyuyaaalıımbiri iftarı da hazırlasın, top patlayınca uyandırsın bizii
Ben 1 yumurta 1 muz yedim yine sahurda. Çok iyi tok tutuyorEfsane olur valla
Acıktım bugün
2 sene öncesi bi şeyler yiyerek oruç tutuyordum. Sahur tam sindirimin son zamanları diye herhalde, çok mide ağrısı çektim o sene dr'a gidecek kadar. Bir daha yemedim. Geçen sene de sahurda sadece su içerek oruç tuttum ve çok rahat geçirdim. bu sene de böyle gayet iyi gidiyor. Sadece dün akşam biraz az yedim o sebeple acıktığımı hissettim. Neyse kaldı 3 saat, bitti sayılır. 1 saati yolda uyuyarak geçecek zaten. :)Ben 1 yumurta 1 muz yedim yine sahurda. Çok iyi tok tutuyor
Sen hiç sahur yapmıyorsun di mi? Aslında ayran bile içsen fayda eder.
Allah kabul etsin canım. Evet, tek öğün yiyorsun, onu güzel ye tabii. Az geçiştirme. Tüm besin gruplarını al :)2 sene öncesi bi şeyler yiyerek oruç tutuyordum. Sahur tam sindirimin son zamanları diye herhalde, çok mide ağrısı çektim o sene dr'a gidecek kadar. Bir daha yemedim. Geçen sene de sahurda sadece su içerek oruç tuttum ve çok rahat geçirdim. bu sene de böyle gayet iyi gidiyor. Sadece dün akşam biraz az yedim o sebeple acıktığımı hissettim. Neyse kaldı 3 saat, bitti sayılır. 1 saati yolda uyuyarak geçecek zaten. :)
Aynen öyle yapıyordum. çorba ana yemek salata yoğurt tatlı ne varsa süpürüyordum.Allah kabul etsin canım. Evet, tek öğün yiyorsun, onu güzel ye tabii. Az geçiştirme. Tüm besin gruplarını al :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?