• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bn de 2 saat antreman yaptım, if ile baya fena en son yerdeydim, kitap okuyorum ama binbir zahmetle😂
Ramazandan sonra ben de Leslie'ye başlıcam inş. Geçen 45 dk yaptım, gerçekten spor insana iyi geliyor.
Ay dün akşam gayet iyi yedim. Bugün halsizliğim yok çok şükür. Açlık da hissetmiyorum. :)

Ne vardı menü de CK? Merak ettim. Ben de semizotu ve karabuğday yedim, ama sonra da simit.. kardeşim almış tazecik, çayla karşı koyamadım :(

Sahurda yine 1 yumurta yedim, yanında roka, nane, domates ve zeytinyağlı salata vardı.

Ben şekeri bırakalı tam 1,5 yıl oldu:nazar:, Meyve haricinde hiçbir şeker yok hayatımda.
kendim için verdiğim en doğru karar oldu, göbek 6. aydan sonra spor yapmasamda gitti ( kilolu değildim ama göbek vardı). ayrıca son 1 yılda 1 kez bile grip bile olmadım, sanırım bağışıklık sistemim güçlendi.
herkese şekeri bırakmasını öneririm.

Ben şekeri bırakalı tam 1,5 yıl oldu:nazar:, Meyve haricinde hiçbir şeker yok hayatımda.
kendim için verdiğim en doğru karar oldu, göbek 6. aydan sonra spor yapmasamda gitti ( kilolu değildim ama göbek vardı). ayrıca son 1 yılda 1 kez bile grip bile olmadım, sanırım bağışıklık sistemim güçlendi.
Süpersin! Böyle yaşayan örnekler çok iyi oluyor. Cildinde bir fark gördün mü?

Bir de canın tatlı çektiğinde yapıp beğendiğin alternatif tarifler var mı?

Tbrk edyrm sizi 👏🏻👏🏻👏🏻

Selamlar kizlar!
Bayagidir aranizda yoktum. Islerin yogunlugundan dolayi. Firsat bulur bulmaz yazayim dedim.
Bugun sekersiz yasamda 20. Gunum filan oldu. Artik saymiyorum bile. O kadar alistim ki. Her sey super. Tatli cekmiyor artik canim. Yanimda az once en sevdigim kurabiyelerden tatlilardan yediler. Canim hic cekmedi. Bence ben bu isi kafamda bitirdim artik. Yasasin! ^_^

Su anki tek sorunum kuruyemisleri ve meyveyi dozunda yememek. Sıradaki gorevim bu artik.

Bir de su tuketimine dikkat etmem gerek.

Kilo konusuna gelince su an regl donemine yeni girdim. Hic tartilmayayim diyorum. Kuruyemislere cok abandigim icin verememisimdir muhtemelen. 30. Gunun sonunda tartilacagim. Bakalim nasil olacak ^_^

Back