• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Hanımlar 3 gündür şekersiz besleniyorum; hala kilom aynı 57.5; ama göbeğimde zayıflama hissediyorum. Belden dar gelen pantolonum şu an oluyor. Tartıda bir değişim yok ama enteresan.

Biraz yavaş ilerliyor benim kilo verme sürecim; ama ramazan ayı sürecinde ne kadar kilo vermişim diye kendimi zorlamayacağım. Sağlıklı ve şekersiz beslenerek yavaş da olsa illa eriyecek yağlar. 3 gram 5 gram bile gitse iyidir. Tartıdansa kendi hissettiğime göre karar vereceğim. Pantolonlarım bol gelmeye başladıkça başarmışım demektir. Tartı her zaman doğruyu söylemiyor.
şekersiz iyi oluyor demi ben şeker yiyemiyorum sütlaç yaptım mesela hiç yemedim tadi garip geliyor eşim istemişti .
saymadim ama şekeri hiç tüketemiyorum. elma çilek muz felan yesem olur vucudumuz doğal şekeri ihtiyaci var olduğu biliyorum.

canim istemiyor.
yesem olmuyor.
eşim de bana firçaliyor hasta olduğuma. çocuğa bile yaklaşamiyorum kaçiyorum. hasta olmasini istemiyorum. ateşim 39 u buldu. yemegi zar zor yaptım. yiyemedim bile. bi iki çatal ile.
teşekkür ederim. bunlar bişey yiyemediğimden oldu:KK43:

Oyy sen bayağı ciddi hasta olmuşsun. Güzelce evde uyuyup dinlenmeye çalış ve kendini terlet bakalım. Uykudan uyanınca belki açlık hissi gelir. Kendine iyi bakman lazım senin. Sen iyi bir annesin. Sen iyi olmalısın ki ailedeki herkes de iyi olsun. :KK66:

şekersiz iyi oluyor demi ben şeker yiyemiyorum sütlaç yaptım mesela hiç yemedim tadi garip geliyor eşim istemişti .
saymadim ama şekeri hiç tüketemiyorum. elma çilek muz felan yesem olur vucudumuz doğal şekeri ihtiyaci var olduğu biliyorum.

Şeker direkt kanser hücrelerini besliyor. Arkadaşımın annesi kanser şu an ve durumu da epey kötü. Doktor kesinlikle şeker tüketmemesi gerektiğini söylüyor. Uzak durmamız lazım bu meretten. Doğal şeker daha iyi bir tercih kesinlikle.

Oyy sen bayağı ciddi hasta olmuşsun. Güzelce evde uyuyup dinlenmeye çalış ve kendini terlet bakalım. Uykudan uyanınca belki açlık hissi gelir. Kendine iyi bakman lazım senin. Sen iyi bir annesin. Sen iyi olmalısın ki ailedeki herkes de iyi olsun. :KK66:
doktora gittim doktor rapor vermedi direk ilaç yazdirdi..
ben nerede dinlencem ki çalışıyorum üstelik kamuda memurum. :)
çocuğu banyosunu yemegi herşeyini eşim ilgilendi hepsini kocama Allah razi olsun ..
yat dinlen diyo. uyumuşum sonrada.
ilaçlarimi kullaniyorum.

Şeker direkt kanser hücrelerini besliyor. Arkadaşımın annesi kanser şu an ve durumu da epey kötü. Doktor kesinlikle şeker tüketmemesi gerektiğini söylüyor. Uzak durmamız lazım bu meretten. Doğal şeker daha iyi bir tercih kesinlikle.
bide ben şeker filmi izledim kaç kere. halbuki ben şeker bagimlisiydim çikolata canavariydim. hergün çikolata yerdim
şekerin kötü olduğu orada öğrendim.
şekeri birakabilmek için buraya girdim.
burada çok güzel arkadaşıkllar kurduk.
hepimiz de şeker düşmani olduk.
şekerin kötü olduğu ben burada öğrendim .
başta @samson pofu pofu CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Summer-girl Summer-girl ve diğer arkadaşlarla yariştik.:)
bide seni de sevdim:)
no sugar no sugar:)

Bugün oruçluyum bn de, sahura kalktım, buraya resim atmamışım sanırım attım sanıp unuttum😂😂😂 inşallah migrenim çoşmaz tek korkum migren oruç tuttuğumda, yoksa açlık susuzluköyle etkilemyr bni

Eklentiler

• 60C0448E-330A-4146-B12C-58767B6072C4.jpeg
    60C0448E-330A-4146-B12C-58767B6072C4.jpeg
    148,3 KB · Görüntüleme: 28
BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum. sadece ramazan bitene kadar dayanmaya çalışacağım. eğer 30 güne rağmen hala canım tatlı isterse artık ya allah saldırıcam hepsine. :rolleyes:
Ama şu 30 gün dayanmayı planlıyorum.
30 gün bozmazsan sonra kıyıp bozamazsın zaten diyeceğim de aramızda 30 günden sonra bozanlar var :rolleyes:
İlk 15 gün sıkıntı sonra alışma süreci. Sonra bi dönem canın istemiyor ama olsa da iyi olur süreci olur. Geçici bir süreç bu aldanma sakın.

Kızlar şimdi Ramazan ayı diyince tabi ki Güllaçlar ortaya döküldü. Bakın buna bir çare bulalım. O güllacı yemezsem ben 1 sene daha dayanamam. Söyle bir dilimlik tölerans yok mu? Sadece güllaç için. Napayım ağzıma gül suyu mu boşaltayım burnuma gül yaprakları mı sokuşturayım?

canim istemiyor.
yesem olmuyor.
eşim de bana firçaliyor hasta olduğuma. çocuğa bile yaklaşamiyorum kaçiyorum. hasta olmasini istemiyorum. ateşim 39 u buldu. yemegi zar zor yaptım. yiyemedim bile. bi iki çatal ile.
teşekkür ederim. bunlar bişey yiyemediğimden oldu:KK43:

Geçmiş olsun canım kötü olmuş

30 gün bozmazsan sonra kıyıp bozamazsın zaten diyeceğim de aramızda 30 günden sonra bozanlar var :rolleyes:
İlk 15 gün sıkıntı sonra alışma süreci. Sonra bi dönem canın istemiyor ama olsa da iyi olur süreci olur. Geçici bir süreç bu aldanma sakın.

Kızlar şimdi Ramazan ayı diyince tabi ki Güllaçlar ortaya döküldü. Bakın buna bir çare bulalım. O güllacı yemezsem ben 1 sene daha dayanamam. Söyle bir dilimlik tölerans yok mu? Sadece güllaç için. Napayım ağzıma gül suyu mu boşaltayım burnuma gül yaprakları mı sokuşturayım?
Aynen, bende de aynı sıkıntı var. Bütün gün ofiste pastane pidesi diye sayıkladım :olamaz: Bu ay yemezsem bir daha bulamam ki dedim, ve dün almaya gittim. Orada güllaçı gördüm, onu da elbette aynı mantıkla aldım.

Yedim yaa ama akabinde anormal ötesi bir karın ağrısı yaşadım, gece 2-3 saat daha geç uyuyabildim. Daha da ağzıma sürmem zaten...ama yemesem bütün ay düşünürdüm, pispoğazlık o seviyee o_O

Bugün oruçluyum bn de, sahura kalktım, buraya resim atmamışım sanırım attım sanıp unuttum😂😂😂 inşallah migrenim çoşmaz tek korkum migren oruç tuttuğumda, yoksa açlık susuzluköyle etkilemyr bni
Afiyet olsun Pofuu

Ben de sahurda 1 yumurta, bol zeytinyağlı salata, kekik ve yağ kattığım sepet peyniri, bir kase de çilek yedim.

Hanımlar 3 gündür şekersiz besleniyorum; hala kilom aynı 57.5; ama göbeğimde zayıflama hissediyorum. Belden dar gelen pantolonum şu an oluyor. Tartıda bir değişim yok ama enteresan.

Biraz yavaş ilerliyor benim kilo verme sürecim; ama ramazan ayı sürecinde ne kadar kilo vermişim diye kendimi zorlamayacağım. Sağlıklı ve şekersiz beslenerek yavaş da olsa illa eriyecek yağlar. 3 gram 5 gram bile gitse iyidir. Tartıdansa kendi hissettiğime göre karar vereceğim. Pantolonlarım bol gelmeye başladıkça başarmışım demektir. Tartı her zaman doğruyu söylemiyor.
Ekmek var mı menülerinde? Unlu yersem direkt 1-1,5 kg fazla çıkıyorum ben. Ödem yapıyor, su tutuyor sanırım.

Aynen, bende de aynı sıkıntı var. Bütün gün ofiste pastane pidesi diye sayıkladım :olamaz: Bu ay yemezsem bir daha bulamam ki dedim, ve dün almaya gittim. Orada güllaçı gördüm, onu da elbette aynı mantıkla aldım.

Yedim yaa ama akabinde anormal ötesi bir karın ağrısı yaşadım, gece 2-3 saat daha geç uyuyabildim. Daha da ağzıma sürmem zaten...ama yemesem bütün ay düşünürdüm, pispoğazlık o seviyee o_O
yaaa yedin demek :rolleyes: Ramazanın son haftasına kadar dayanacağım. Sonra düşüneceğim :D

yaaa yedin demek :rolleyes: Ramazanın son haftasına kadar dayanacağım. Sonra düşüneceğim :KK70:

Tebrik ediyorum canım maşallah azmine helal sanaaaaa:super:Kendimi madde bağımlısı gb hissediyorum senin gb yaşayanlar var, hayatından çıkaranlar var. "Dijital Dünya da Çocuk Büyütmek" adlı kitabı okudum, beslenmeye de değinmişti dijital yayınlardaki fasta food reklamların çocukları nasıl etkilediğine dair inşallah uygulayabilirim.

Afiyet olsun Allah kabul etsin canım inşallah migren tutmaz. Ben de nasip olursa haftaya çarşamba başlayacağım baş ağrısı derdim susuzluk ve açlık şekerine bağlıyorum.

Selam kızlar.

Kulağımın basınç ağrısı gitti. Daha kontrollü sümkürüyorum. Dün akşam yine aparatla yıkadım burnumu. fıs fıs falan da kullandım. daha iyi sümkürüyorum. tıkanıklık süresi daha az.

Bu arada işyeri doktorumuz alerjik astım teşhisi koydu. keçiboynuzu kürü yapacağım. Dr'a gitmek pek adetim değil :(

pofu pofu cuğum, ben de sahurda yemek yersem mide ağrısından hastanelik oluyorum.

Allahıma çok şükür, açlık susuzluk hiç etkilemiyor beni. O sebeple, tek öğün iftar yapıp su içiyorum bolca.
Dün akşam dondurma yedim 1 tane :ıslık:

Selam kızlar.

Kulağımın basınç ağrısı gitti. Daha kontrollü sümkürüyorum. Dün akşam yine aparatla yıkadım burnumu. fıs fıs falan da kullandım. daha iyi sümkürüyorum. tıkanıklık süresi daha az.

Bu arada işyeri doktorumuz alerjik astım teşhisi koydu. keçiboynuzu kürü yapacağım. Dr'a gitmek pek adetim değil :KK43:
Bende de alerjik astım var. Keçiboynuzu kürü nasıl oluyor ki? Faydası olur mu gerçekten?

Aç karna tere yiyince biraz fayda ediyor gibi sanki.

Back