• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

dün gece acile gittik
ben farenjit olmuşum.
çok kötü bi hastalık
grip bogaz agrisi gögüs yanmasi migren.... hepsi içinde..
Bahara karşı zaten alerjim vardibu havalar beni hasta ediyordu her yıl böle oluyorum.
artık sık sık hastalanir oldum. geçen günlerdede hastaydim atlamişim yine çikti.
bide niyetliyim.. agzimda balgam akıyor. dün akşam Allahtan kayınvalidemdeydim iftarda.:)
fazla duramadim indim aşagiya. eşim ve çocuğum kayinvalidemde kaldi
ben yatmişim. eşim hazirladi sahura.:) sagolsun yardimci oluyor bana:)böle bi hastalık Mübarek günlere denk gelmesi beni kötü hal aldi Rabbim yardimcimiz olsun.
spor yapamiyorum.
yemegi de sık sık yiyemiyorum.zor yiyorum canim istemiyor.
ilaçlarimi kullaniyorum da.
üç gündür kötüyüm geçmedi.:(

Günaydınnnn canım nasılsın?Didemle fitness ı özledim biraz toparlanayım başlayacağım sen spor yapabiliyor musun
iyiyim tatlım tşkler, sen nasılsın? evet yapıyorum 8. haftamı tamamlıyorum p90x de haftaya 3. aya başlıycam inş
dün gece acile gittik
ben farenjit olmuşum.
çok kötü bi hastalık
Bahara karşı zaten alerjim vardibu havalar beni hasta ediyordu her yıl böle oluyorum.
artık sık sık hastalanir oldum. geçen günlerdede hastaydim atlamişim yine çikti.
bide niyetliyim.. agzimda balgam akıyor. dün akşam Allahtan kayınvalidemdeydim iftarda.:)
ben yatmişim. eşim hazirladi sahura.:) sagolsun yardimci oluyor bana:)böle bi hastalık Mübarek günlere denk gelmesi beni kötü hal aldi Rabbim yardimcimiz olsun.
spor yapamiyorum.
üç gündür kötüyüm geçmedi.:KK43:
çok geçmiş olsun tatlım

dün gece acile gittik
ben farenjit olmuşum.
çok kötü bi hastalık
spor yapamiyorum.
üç gündür kötüyüm geçmedi.:KK43:
geçmiş olsun. bu hafta hasta olan çok kişi var. bahar alerjisi hepsi sanırım.

işsizlik çok zor iş bulamiyor kendi işini yapmak istiyor. ev yapımı organik elma sirkesi satmak istiyor. elektronik işle uğraşiyor evde. boş durmuyor yatacak biri degil. annemlerden azar yiyip duruyorum işe girsin diye hani iş yok.
ben olmasam geçim çok zor:KK43:
peki bu organik elma sirkesini sosyal medyadan satsa olmuyor mu?

geçmiş olsun. bu hafta hasta olan çok kişi var. bahar alerjisi hepsi sanırım.
saol evet var bizim işyerindede öle.
ben bahar aylari severdim de alerjisi olmasa.;aslinda en sevdiğim ay
Haziran ve Kasim:)
sayfa adını bizimle de paylaş. biz de kendi sayfalarımızdan duyuru yaparız.
olur:)
bizim instagram hesabimiz yok oluşunca görümcemin adina yapacaz.
ben kapattim hesabimi.

anam geçmiş olsn kuzuummmm :S alerjin mi var senin de

evet ya. burnuma beton dökülmüş gibi tıkalı. bugün ara ara akıntı oluyor. 1-2 dk açılıyor. sonra tekrar tıkanıyor. bir kaç kere şu burun yıkama aparatıyla yıkarsam daha rahatlıycam sanırım. o da iftarda oluyor mecburen.

İşyerinde telefonla konuşmak çok zor oluyor.

evet ya. burnuma beton dökülmüş gibi tıkalı. bugün ara ara akıntı oluyor. 1-2 dk açılıyor. sonra tekrar tıkanıyor. bir kaç kere şu burun yıkama aparatıyla yıkarsam daha rahatlıycam sanırım. o da iftarda oluyor mecburen.

İşyerinde telefonla konuşmak çok zor oluyor.
ayy valla zor iş oruçla beraber daha da zor :S geçmiş olsun

Herkese selam.
Şu burun yıkama aparatından aldım. Bugün biraz daha iyi akıntı oluyor. Akıntı olmazsa baş ağrısı zorluyor beni.
Önerin için tekrar teşekkür ederim Samsonn Samsonn
Rica ederim CK ;) İçinden solusyonu çıktı mı? Çıkmadıysa internete bir araştır, tuz ya da karbonatla kullanınca daha etkili sanırım. Nisa da kullanıyordu. Onu da etiketleyeyim N nscckts

@orkidekaramel sana da çok geçmiş olsun. Hala oruç musun? bir iki gün ara verebilirsin, sonuçta hastasın.

Mutlaka sirkeli su iç ve gargara yap bir kaç kez. Özellikle yatmadan. Acil şifalar inşallah

Rica ederim CK :KK66: İçinden solusyonu çıktı mı? Çıkmadıysa internete bir araştır, tuz ya da karbonatla kullanınca daha etkili sanırım. Nisa da kullanıyordu. Onu da etiketleyeyim N nscckts
evet ıcınde tozu cıkıyor kaynamıs ılımıs suya katıyorsun normalde
eger yoksa evde kendımız de yapabılırız
yıne kaynamıs ılımıs suya cok cok az bır çimdik ya da yarım cay kasıgı kaya tuzu eklıyoruz karıstırıyoruz 1 bardak suya hepsı bu

Back