Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

tam ismi nedir bu solüsyonun?

Thank you Nisaa Bilirkişi yaptım seni, her konuda sana danışıyorum

Rica ederim CK İçinden solusyonu çıktı mı? Çıkmadıysa internete bir araştır, tuz ya da karbonatla kullanınca daha etkili sanırım. Nisa da kullanıyordu. Onu da etiketleyeyim N nscckts
çıktı çıktı. ilacı var içinde. ama gün içinde kullanmam lazım bi kaç defa daha. yoksa yine tıkanıyor. kötü oldum bir kaç saattir.

Bugünün son öğünü 18.30
Yoğurtlu semiz, salata, 2 köfte yanına biraz pide
Spor da p90x 8. Haftanın 3. Günündeym bi de 21 dakka eliptik yaptım
Sabah norml kahvaltı ettim08.30
Arada kahve soda su
Yemekten sonra ağırlık çöktü uyukluym şuanama kahve içicem

Eklentiler

• ADA66688-4FF6-4B58-BECB-912FF85CF710.jpeg
    160,2 KB · Görüntüleme: 31

BenimKemiklerimiri ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum. sadece ramazan bitene kadar dayanmaya çalışacağım. eğer 30 güne rağmen hala canım tatlı isterse artık ya allah saldırıcam hepsine.
Ama şu 30 gün dayanmayı planlıyorum.

Tabak çok güzel görünüyor valla :)

günaydin...
pzt günü 89,9 dan bugün 87,7 ye düştüm...
hiç bişey yiyemiyorum...
zor yiyorum bogazima yutkunamiyorum..
bugün niyetli degilim..
biraz iyiyim hastalık beni hükmetti...
yemek yemek istemiyorum kahvaltimi zor yaptım...

Canımm geçmiş olsun. Sana bol su ve vitaminli yiyecekler lazım. Niyetli değilken hazır güzel sağlıklı şeyler yapmaya çalış ve kendini zorla yemek için. Vücut toparlasın kendini önce, sonra kilo vermeye daha iyi devam edersin.

2 günde resmen 2 kilo vermişsin. Tebrikler. ^_^

canim istemiyor.
yesem olmuyor.
eşim de bana firçaliyor hasta olduğuma. çocuğa bile yaklaşamiyorum kaçiyorum. hasta olmasini istemiyorum. ateşim 39 u buldu. yemegi zar zor yaptım. yiyemedim bile. bi iki çatal ile.
teşekkür ederim. bunlar bişey yiyemediğimden oldu

Hanımlar 3 gündür şekersiz besleniyorum; hala kilom aynı 57.5; ama göbeğimde zayıflama hissediyorum. Belden dar gelen pantolonum şu an oluyor. Tartıda bir değişim yok ama enteresan.

Biraz yavaş ilerliyor benim kilo verme sürecim; ama ramazan ayı sürecinde ne kadar kilo vermişim diye kendimi zorlamayacağım. Sağlıklı ve şekersiz beslenerek yavaş da olsa illa eriyecek yağlar. 3 gram 5 gram bile gitse iyidir. Tartıdansa kendi hissettiğime göre karar vereceğim. Pantolonlarım bol gelmeye başladıkça başarmışım demektir. Tartı her zaman doğruyu söylemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…