tam ismi nedir bu solüsyonun?evet ıcınde tozu cıkıyor kaynamıs ılımıs suya katıyorsun normalde
eger yoksa evde kendımız de yapabılırız
yıne kaynamıs ılımıs suya cok cok az bır çimdik ya da yarım cay kasıgı kaya tuzu eklıyoruz karıstırıyoruz 1 bardak suya hepsı bu
Thank you Nisaaevet ıcınde tozu cıkıyor kaynamıs ılımıs suya katıyorsun normalde
eger yoksa evde kendımız de yapabılırız
yıne kaynamıs ılımıs suya cok cok az bır çimdik ya da yarım cay kasıgı kaya tuzu eklıyoruz karıstırıyoruz 1 bardak suya hepsı bu
tmmdır cnm çok sağ olburun temizleme suyu :)
bu sekılde gecıyor ismi
Thank you NisaaBilirkişi yaptım seni, her konuda sana danışıyorum
rica ederım kızlar ne demektmmdır cnm çok sağ ol
çıktı çıktı. ilacı var içinde. ama gün içinde kullanmam lazım bi kaç defa daha. yoksa yine tıkanıyor. kötü oldum bir kaç saattir.
o burun temızleme aletını kullanırken agız acık kalacak ve one egılıyoruz aman dıkkat :)sümkürmekten kulağımı basınç yaptım. ağrıyor şimdi.
biliyorum. yavaşça sıktım. kulağıma onunla basınç yapmadım. bugün tıkanık burnumu sümkürmeye çalışırken ağrıttım kulağımıo burun temızleme aletını kullanırken agız acık kalacak ve one egılıyoruz aman dıkkat :)
afiyet olsun canımmBn de spor ve yeme işi bitti10 saat sonra yemek yedim, gerçktn acıkarak, if yapıyorum biliyosunuz
Sağ ol tatlımafiyet olsun canımm
Hahahahah yaa gördüm mesajlarınızıValla çok gaz ilerliyorduk halbuki. Ben bozmayacağım süreyi tamamlayıp öyle bozucam. Hatta tam bittiği gün dondurma yemeyi düşüünüyorum.
Ben de zorlanıyorum kızlar. Rüyamda katmer kemirdiğim falan oluyor.
Bu arada herkese iyi Ramazanlar.
Bugünün son öğünü 18.30
Yoğurtlu semiz, salata, 2 köfte yanına biraz pide
Spor da p90x 8. Haftanın 3. Günündeym bi de 21 dakka eliptik yaptım
Sabah norml kahvaltı ettim08.30
Arada kahve soda su
Yemekten sonra ağırlık çöktüuyukluym şuan ama kahve içicem
günaydin...
pzt günü 89,9 dan bugün 87,7 ye düştüm...
hiç bişey yiyemiyorum...
zor yiyorum bogazima yutkunamiyorum..
bugün niyetli degilim..
biraz iyiyim hastalık beni hükmetti...
yemek yemek istemiyorum kahvaltimi zor yaptım...
canim istemiyor.Canımm geçmiş olsun. Sana bol su ve vitaminli yiyecekler lazım. Niyetli değilken hazır güzel sağlıklı şeyler yapmaya çalış ve kendini zorla yemek için. Vücut toparlasın kendini önce, sonra kilo vermeye daha iyi devam edersin.
2 günde resmen 2 kilo vermişsin. Tebrikler. ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?