Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kuru kayısı yedim öyle kapattım iştahımı. Çok iyi geldi. Evet 15 gün geçince ciddi aramıyorum bende ama o belli bi zaman geçene kadar çook sıkıntı2-3 hafta yemesem gerçekten arınıyorum, hiç canım çekmiyor, ama yedikçe doyumsuz oluyorum şekere karşı.
Bu hafta sonu yemediğim tatlı türü kalmadığından dün akşam da aklım kaydı..ay bir sütlü tatlı, ya da çikolata alayım, iftardan sonra iyi gider dedim ama bunun böyle bir sonu olmayacağı aklıma geldi, durdurdum kendimi. 1 hurma yedim sadece.
Sen yine sütlü tatlı yemişsin ben neler neler yedim şerbetli çoğuBen ramazan öncesi sütlü tatlı vs yedim.
ayrıca dün iftarda tahin+pekmez de yedim. Ama tek öğün yapabiliyorum. o sebeple biraz da enerji olsun diye pekmezden yana kullandım tatlı hakkımı.
Dozunda olduktan sonra pekmez, bal da sıkıntı yok bence.Ben ramazan öncesi sütlü tatlı vs yedim.
ayrıca dün iftarda tahin+pekmez de yedim. Ama tek öğün yapabiliyorum. o sebeple biraz da enerji olsun diye pekmezden yana kullandım tatlı hakkımı.
Benim de öyle ben tahmin edebiliyorum kendimdenDozunda olduktan sonra pekmez, bal da sıkıntı yok bence.
aypare ackerman benim yemediğim tatlı türü yok, hiç saymayayım di mi?
Hoşgeldin Fuliaaas ! Ne kadar kulaklarını çıtlattık. Son yorgun savaşçı dedik, grup şampiyonı dedik, yenilmeyeeen kahraman dedik şeker diyetini bozmayana bi sen kaldın yaa
Rabbim tüm bu zahmetlerinin karşılığını versin inşallah. Sen den 3 kg fazla çıktım ama 2 si bebektir gibi haberler de bekliyoruz
bugün büyük konuştum eşimle.
eşim Mustafa koymak istiyordu oğlan olursa Benim hiç içime sinmeyen isim.
koymak istemediğimi belirttim. adam büyük konuşuyorsun mustafa peygamberimizin adi Allah hiç erkek evlat vermeyebilir gibi olumlama veriyo.
içime sinmeyen ismini koyabilir miyim?
kendimi suçlu hissettim..
sevmediği ismi niye koyacagim.
çok kötü oldum.. büyük konuşmuş gibi hissettim.
aa süper! Ramazan öncesi tatil yaptınız demek, denizli tatil mi? Deniz için erkendir sanırım.Merhabalar kızlar. Hayırlı ramazanlar cümleten özledim çok sizi. 1 Maystan itibaren tatildeydim, dün işe başladım safa döndüm resmen elim klavyeyi yadırgadıOtelde o kadar çok yedim ki eşimde bende pazar gününden beri çorba içiyoruz.Yemek yemekten tiksindim. Birde regli sancısıyla kıvranıyorum.
Tekrar başlasak şekersiz yaşamaya, birlikte olunca çok güzel gidiyorduk.
Summer-girl canım hayırlı olsun işin çok sevindim .. Allah daim etsin canım.
ikinci çocuğu biraz daha büyüsün istiyorum.Canım kızın kaç yaşında ? Hazır mısınız 2. çocuğa ? Allah hayırlı zamanda nasip etsin, Daha hamilelik yokken isim konusunu düşünüp tatsızlık yaşamayın.
ikinci çocuğu biraz daha büyüsün istiyorum.
fakat arasinda 3,5 yaş olsun istiyorum.
ne bilim kızım 2 yaşını geçti. eşim 5 yaş olsun diyor. Kızımla bebekliği pek tadamadim. babaannesi halasi büyütüyor. ikinci de 3 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum. 24aya kadar..
adam işe girsin zahmet.. ben ona nasıl bakiyorsam oda bana bakmak zorunda... :)
aa süper! Ramazan öncesi tatil yaptınız demek, denizli tatil mi? Deniz için erkendir sanırım.
Zaten yeniden niyetlendik hepimiz. En azından bu ay çok özenli olacağız
işsizlik çok zor iş bulamiyor kendi işini yapmak istiyor. ev yapımı organik elma sirkesi satmak istiyor. elektronik işle uğraşiyor evde. boş durmuyor yatacak biri degil. annemlerden azar yiyip duruyorum işe girsin diye hani iş yok.İnşallah canım hayırlı zamanda gelsin aranıza. Eşinin işine girip çalıştığından iyice emin ol bence, ekonominin hali belli, işsizlik çok yüksek sonra kurduğun hayaller gerçekleşmezse üzülme canım.
ohh ne sanslisin:)Denizli ama denize girmedik canım, aslında deniz için de gitmedik izmir de yaşıyoruz her hafta sonu illaki denize gidiyoruz eşimin ailesi dikilide. 2 aile eğlencesine gittik
işsizlik çok zor iş bulamiyor kendi işini yapmak istiyor. ev yapımı organik elma sirkesi satmak istiyor. elektronik işle uğraşiyor evde. boş durmuyor yatacak biri degil. annemlerden azar yiyip duruyorum işe girsin diye hani iş yok.
ben olmasam geçim çok zor
ohh ne sanslisin:)
ben 5 senedir tatile gidemedik:/ balayi mi ona da gidemedik.