kesinlikleee bu konuda çok istikrarlıyım, p90x gibi ağır bi programda 1 hafta sonra 2. Ay bitiyosen sporu hayatının vazgeçilmezi yaptın, bence en büyük başarı bu
ahahhaha çekelimmm beee seni mi kırcaZzztekrar mesaj, halay çekeliiiimhobbaaaa
bence tartı önemli degil önemli olan ölçü:)Bnm ne yaptığım belli değilkarman çorman gidiyorum
1 hafta sonra ölçü alcambence tartı önemli degil önemli olan ölçü:)
benim 9 unda.:)her ay 9 u ölçü günüm.1 hafta sonra ölçü alcambakalım ne kadar değişme var
bn de tartılıp kahvaltı ettşkten snra oluyoYalnız bir konuda sitemimi belirtmek istiyorum.
Ben hep iş yerinde tuvalete çıkabiliyorum. Tartıda bu sebeple fazla çıkıyorum. Ne olurdu evde tuvalete çıkabilsem
kesinlikle bırakma platesi cnmPtesi yine pilatese kayıt olacağım. Ev işim olduğu ve Anneme gideceğim için 2 hafta ara vermek zorunda kaldım.
bnm kafama görebenim 9 unda.:)her ay 9 u ölçü günüm.
ben kahvaltı önceki tartıldığımda 89,7bn de tartılıp kahvaltı ettşkten snra oluyobile bile bence
kesinlikle bırakma platesi cnm
bnm kafama göreçok karmaşık takılıyorum
ben kahvaltı önceki tartıldığımda 89,7
sonraki 89,8 gördüm 100 grlik kahvaltı etmiş oldum
kızlar havalar ısındı diye bi gevşedik sanırımhayırdır inşallah
İnş en kısa zamanda toparlanır cnmCanım hava ısınıyor birde sıkılmaya başladım diyetten herşeyden kızımın bir an önce ameliyatı gerçekleşsin sağlığına kavuşssun derdindeyim. Her gece horlamasını tıkanmasını duyunca üzülüyorum anne olarak
100 gram çok azmış gerçekten benim içtiğim çay o kadar etkiler heraldeben kahvaltı önceki tartıldığımda 89,7
sonraki 89,8 gördüm 100 grlik kahvaltı etmiş oldum
galiba herkeste bi diyet bıkkınlığı var :)
sabah kahvaltıda100 gram çok azmış gerçekten benim içtiğim çay o kadar etkiler heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?