- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Geçmiş olsun canımbn de kahve içcemmm şu işlermi halledeymmm
kronik migren hastayım , çok uzun süre aç kalamıyrm, oldu da kaldım eyvah eyvah diyorum sen anla:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımbn de kahve içcemmm şu işlermi halledeymmm
kronik migren hastayım , çok uzun süre aç kalamıyrm, oldu da kaldım eyvah eyvah diyorum sen anla:)
Tbrk ederimmmm kuzuummmSonunda
Yappp tatlımmbekleriimmmçok iyi geliyoopofu en son kafayı kırıp senin antrenmanlara başlıycam galiba
Detoks valla bana göre değil hiç, yapan çok kişi var ama epi topu ödem atyr snra geri alırsınya da ben bi detox falan mı yapsam 2 gün
kilo vermek değil amacım. ödem atsın yeter.Detoks valla bana göre değil hiç, yapan çok kişi var ama epi topu ödem atyr snra geri alırsın
Ooowww geçmiş olsun cnm sonucu iyinılsun da yeterkiGünaydıııınnnn
Kilo 64.4
Şişiyorum
Sağol bebişim. Yarın ilk kontrol var bakalım bu kadar şiştiğime deyiyormu göreceğiz.Ooowww geçmiş olsun cnm sonucu iyinılsun da yeterki
eee simitler poçalarr bide sucuklu ekmek...Akşam
-Sucuk ekmek :)
Birazcık iş sonrasında mangal yaktık da ayıptır söylemesi.
Bu sebeple sabahki kilom 65,9
+1100 gr
umarim sonuçlarin iyi çikar dualarim seninle. hayırlısıyla gelsin bebiş.Sağol bebişim. Yarın ilk kontrol var bakalım bu kadar şiştiğime deyiyormu göreceğiz.
Çok teşekkür ederim Amin inşallah. Evet stres en büyük problem. Stresli değilim zaten ama heyecanlıyımumarim sonuçlarin iyi çikar dualarim seninle. hayırlısıyla gelsin bebiş.
sakın stres yapma. Allah tez zamaninda nasip eder.
kontrollerin boşa çikarmasin...
stres en büyük düşmanidir.
evde yap sporunu.:)Bn de yürüyüşe gideym diyodum hava serin, bu havalar bni fena çarpıyo, migren azıyo şansıma ya