- 18 Şubat 2010
- 15.972
- 19.849
- 498
Yok zaten çıkmam dün sabahnne güzeldi oysaevde yap sporunu.:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok zaten çıkmam dün sabahnne güzeldi oysaevde yap sporunu.:)
inş hayırlısı olsun cnmSağol bebişim. Yarın ilk kontrol var bakalım bu kadar şiştiğime deyiyormu göreceğiz.
Yok zaten çıkmam dün sabahnne güzeldi oysa
sabah 15 dk sporumu yapıyorum.Yok zaten çıkmam dün sabahnne güzeldi oysa
bence gayet iyi, hareket etmemekten daha iyi :)sabah 15 dk sporumu yapıyorum.
bugün zorlayici hareket yaptım .bacagim agriyo
bide 15 dk çarşıya kadarda yürü ben
bide öğlen de 30 dk
eve giderkende 15-20 dk
günde 75-80 dk sürüyo
eee simitler poçalarr bide sucuklu ekmek...
ara verme bence şimdi başla yeniden... :)
onlari çikart hayatindan...
haftaya senden - bekliyorum. :)
eyvah eyvahAnama gidicem. Ptesi görüşürüz
Beklenecek bir yanı olmasa da iyi toparlamışım yine.
ahahah o kadar yemeye bence de iyi
samsondan güzel sonuç bekliyorum.
ahahah o kadar yemeye bence de iyi
galiba herkeste bi diyet bıkkınlığı var :)Kesinlikle, son 3 gün anca bu kadar toparladım. 4 gün tatildim, 3 gün gezdim ve dışarda epey hatırı sayılır yedim
1 kg dan fazla almış çıkacağım diye endişeliydim valla.
ya ben diyet diye bakmıyorum olaya, o yüzden sıkıldım denmez. Şekerli zaten aramıyorum artık da, benim asıl unlu yememem lazım. Gluten ciddi rahatsız ediyor. İstediğim kiloya geldikten sonra da hayatıma almamam lazım.galiba herkeste bi diyet bıkkınlığı var :)
dışarı çıksam benim de gözüm dönüyor ahahahhya ben diyet diye bakmıyorum olaya, o yüzden sıkıldım denmez. Şekerli zaten aramıyorum artık da, benim asıl unlu yememem lazım. Gluten ciddi rahatsız ediyor. İstediğim kiloya geldikten sonra da hayatıma almamam lazım.
Evde hiç aklıma bile gelmiyor, ama dışarda kahvaltı vs yapınca. Omlet omlet nereye kadar..börek, simit vs önüme gelince kendime engel olamıyorum.
Ben diyet yapmıyorum kilo verememekten bikmişim.galiba herkeste bi diyet bıkkınlığı var :)
Bnm ne yaptığım belli değilkarman çorman gidiyorumBen diyet yapmıyorum kilo verememekten bikmişim.
Sorma yaa, ya gerçekten evde falan tatlı ihtiyacı aklımın ucundan geçmiyor. Ama Pazartesi Çengelköye de yürüyorum, resmen hava da waffle kokusu var. Bakıyorum hangi dükkanın yaptığı bile belli olmuyor, ama hava waffle kokuyor.dışarı çıksam benim de gözüm dönüyor ahahahh
sen sporu hayatının vazgeçilmezi yaptın, bence en büyük başarı buBnm ne yaptığım belli değilkarman çorman gidiyorum