• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

sabah 15 dk sporumu yapıyorum.
bugün zorlayici hareket yaptım .bacagim agriyo
bide 15 dk çarşıya kadarda yürü ben :silah:
bide öğlen de 30 dk
eve giderkende 15-20 dk
günde 75-80 dk sürüyo:KK70:
bence gayet iyi, hareket etmemekten daha iyi :)

Samsonn Samsonn E ekilem81 hande_buse hande_buse tartı sonuçlarını beklemedeyizzzz
Beklenecek bir yanı olmasa da iyi toparlamışım yine. :D

+300 gr ile ben
kmm.jpg

Kesinlikle, son 3 gün anca bu kadar toparladım. 4 gün tatildim, 3 gün gezdim ve dışarda epey hatırı sayılır yedim :sampiyon:

1 kg dan fazla almış çıkacağım diye endişeliydim valla.
galiba herkeste bi diyet bıkkınlığı var :)

galiba herkeste bi diyet bıkkınlığı var :)
ya ben diyet diye bakmıyorum olaya, o yüzden sıkıldım denmez. Şekerli zaten aramıyorum artık da, benim asıl unlu yememem lazım. Gluten ciddi rahatsız ediyor. İstediğim kiloya geldikten sonra da hayatıma almamam lazım.

Evde hiç aklıma bile gelmiyor, ama dışarda kahvaltı vs yapınca. Omlet omlet nereye kadar..börek, simit vs önüme gelince kendime engel olamıyorum. :KK64:

ya ben diyet diye bakmıyorum olaya, o yüzden sıkıldım denmez. Şekerli zaten aramıyorum artık da, benim asıl unlu yememem lazım. Gluten ciddi rahatsız ediyor. İstediğim kiloya geldikten sonra da hayatıma almamam lazım.

Evde hiç aklıma bile gelmiyor, ama dışarda kahvaltı vs yapınca. Omlet omlet nereye kadar..börek, simit vs önüme gelince kendime engel olamıyorum. :KK64:
:D dışarı çıksam benim de gözüm dönüyor ahahahh :D

:KK70: dışarı çıksam benim de gözüm dönüyor ahahahh :KK70:
Sorma yaa, ya gerçekten evde falan tatlı ihtiyacı aklımın ucundan geçmiyor. Ama Pazartesi Çengelköye de yürüyorum, resmen hava da waffle kokusu var. Bakıyorum hangi dükkanın yaptığı bile belli olmuyor, ama hava waffle kokuyor.

Biz küçükken bahar gelince çiçek ot kokardı memleket...:olamaz:

Back