Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bn de if e tekrar başladım, şükür 2 gündür migren vardı bugün daha iyiym, antremanlarımı yapcam inş

Günaydın kızancıklar. Dün tatildi tabi kimse gelmemiş
Ben de dün ful time gezmecilik sabah 9 da çıktık akşam 9 da geldik.
kaçamak yok. Her yere lokmacı açıldı çok sinirlerim bozuk adım başı lokmacı yaaa. Hele bi dil atasım geliyor o bavyera kremalarına

Oooharikasınnn beybiii

Nasılsın bakalım ?? Durumlar nasıl

Sabah :1 yumurta ile omlet kırmızı biberli, domates, salatalık, zeytin
Öğlen :1 simit +1 ayran
Akşam semizotu yemeği yoğurtlu .
Spor yok dün bayram dolayısıyla kızımın peşinde çok koşturdum fırsat olmadı

Hayırlı günler, sağlıklı beslenmeler olsun arkadaşlar
Ya hakkaten, bişey moda oldu mu her köşe başında bir dükkanını açıyorlar, mantar gibi türüyor. Waffle'ın o enfes kokularına karşı savaşırken bir de adım başı lokmacı çıktı

Kızllaarrr kahveeee isteyyeennnn ️, hava misss gibi yakında balkon sezonunu açarım

Eklentiler

• A51E8F46-879B-4BA6-8C30-01C3B7D8AA01.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 27
Çoook geç Yoklukta gideri var ama 3-4 gün kargo yolu beklemeye değecek bir tat değil. Kimse bişey kaybetmiyor.
ayyy kuzuumm bekledin mi bi de o kadaarrr

Bn bugün gene pazara gitceeemm piiuuwwwresmen ev kızı modundayım

ayyy kuzuumm bekledin mi bi de o kadaarrr

Bn bugün gene pazara gitceeemm piiuuwwwresmen ev kızı modundayım
Pazarlara bahar gelmiş yaa, sefan olsun. Pijamalar, tshirtler, tunikler, çok hoş parçalar vardı. Gerçi ben totomu bir türlü kaldıramayıp 4-5 gibi anca pazarda olunca, üzerinde yağmur basınca çok dolaşamadım. Sen güzel gez

2 aydan beri pazara gitmedim eşim almaya geliyor. evdekiler beni bekliyo kayınvalidemgil pazara gidiyor. biz geldikten sonra. çocuk var. havada soğuk..pazara gitmek için para atacagim bayadir birikim yapmadim:/

ayy annemle gidince çekilmiyo kendim gittiğimde kafama göre takılıyorum
2 aydan beri pazara gitmedim eşim almaya geliyor. evdekiler beni bekliyo kayınvalidemgil pazara gidiyor. biz geldikten sonra. çocuk var. havada soğuk..pazara gitmek için para atacagim bayadir birikim yapmadim:/
valla. Bn de mecbur diyorum annemin bacağı sıkıntılı

Yediklerimi yazayım. İnşallah şeytana uyup akşam yemem.

Sabah 10 gibi yulaf gevreği

12.30 Peynir ve 4 hurma

Biraz şekersiz çikolata

Şimdi de muzlu yoğurt yiyorum. Saçma bir gün oldu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…