- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
ben başlamadim. şekerli noo...:)
ama hamurişi felan uzak tutmam lazim.
CKbeautyandsheer gel beraber başlayalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam. körler sağırlar birbirini ağırlarben başlamadim. şekerli noo...:)
simitte şeker var pekmezli oda. bozdum diye sakin salmayin.simitin çoğunu yedim. poğaça accuk ucundan oldu. ama siz benim bu haftaki listeme bakmayın. böyle gider bu.
ohoooo akşam ne yediğimi yazmayayım o zamansimitte şeker var pekmezli oda. bozdum diye sakin salmayin.
İlk ayda patates oldukHayırlısı diyorum kızlar boncuk gibi dağılıyoz
Vallla hee tek tek kopuyoz haydin bakalımİlk ayda patates olduk
if gibi yapabilirsiniz benceGünaydın kızlar... Ramazan da ne yapacağız nasıl bir uygulama yapalım. Haftaya ben izne ayrılacağım tatil planladık eşimle. Dönüşte de kızım ameliyat olacak genizeti ameliyatı stresten spor da yapamıyorum.
Canım endişe etme. Kardeşim de olmuştu. Hiç korkulacak bi yanı yok bu ameliyatın.Günaydın kızlar... Ramazan da ne yapacağız nasıl bir uygulama yapalım. Haftaya ben izne ayrılacağım tatil planladık eşimle. Dönüşte de kızım ameliyat olacak genizeti ameliyatı stresten spor da yapamıyorum.
if gibi yapabilirsiniz bence
sahur iftar ara tarzında
geçmiş olsun cnm bu arada
Hayırlı günler güzel hatunlar
Canım endişe etme. Kardeşim de olmuştu. Hiç korkulacak bi yanı yok bu ameliyatın.
Oruç tutanlar için sağlıklı beslenme daha kolay aslında. Gün içinde zaten yemek gibi bir ihtimal olmadığı için, hiç aklına gelmiyor. Akşam da hafif yesen bile fazlasıyla tıkıyor
Günaydın çikibellalar
Kaçamaksız dünü geçirdim yine. Zaten şekerle ilişiğim kesildi artık hissediyorum.
Lakin öğlen yarım pideyi gömdüm. Bilgilerinize. Tabi akşamı bu yüzden 1 kase yoğurt ile geçiştirdim. 30 dk da yürüyüş yaptım.
Spor kaydımı 15 gün dondurdum dün. Çünküm biraz ağrım başladı zorlamaya gerek yok. tedavi bitince devam ederim. Paralar yanmasın
Rabbim acil sifalar versin kuzuya. Fiziksel gelişimini de yavaşlatıyor diyorlar. İnşallah olsun ameliyatı kurtulsun yavru.Evet canım basitmiş dr da o şekilde konuştu. İnşallah atlatalım seneye kreşe başlayacak çok sık hastalanmaz bu sene okuldan aldık çok sık hastalanıyordu.
üzülme cnm çaresi olan bi şey sonuçta kurtulcak sıkıntıdan... Allah beterinden saklasınSağol canım bütün kış çok çektik o dönem ameliyat etmedi şimdi ameliyat olması gerekiyor %80 büyümüş geniz eti stres oldum hem üzülüyorum rahat nefes alamıyor kuzucum hayırlısı ile atlatalım Allah dermansız hastalık vermesin.
Sahurda yumurtalı kahvaltılı beslenmeyi düşünüyorum iftardan sonra yürüyebilirsem süper olacak. Hava artık ısınıyor kızımı parkta oynatır eşim bende yürürüm planım bu şekilde
İf te ne yiyorsun ne içeryorsun
Geçmiş olsun yavruşa. Ameliyattan sonra çok rahatlayacak göreceksin.Evet canım basitmiş dr da o şekilde konuştu. İnşallah atlatalım seneye kreşe başlayacak çok sık hastalanmaz bu sene okuldan aldık çok sık hastalanıyordu.