• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Günaydın kızlar... Ramazan da ne yapacağız nasıl bir uygulama yapalım. Haftaya ben izne ayrılacağım tatil planladık eşimle. Dönüşte de kızım ameliyat olacak genizeti ameliyatı stresten spor da yapamıyorum.

Günaydın kızlar... Ramazan da ne yapacağız nasıl bir uygulama yapalım. Haftaya ben izne ayrılacağım tatil planladık eşimle. Dönüşte de kızım ameliyat olacak genizeti ameliyatı stresten spor da yapamıyorum.
if gibi yapabilirsiniz bence
sahur iftar ara tarzında

geçmiş olsun cnm bu arada

Hayırlı günler güzel hatunlar 😊
Canım endişe etme. Kardeşim de olmuştu. Hiç korkulacak bi yanı yok bu ameliyatın.

Oruç tutanlar için sağlıklı beslenme daha kolay aslında. Gün içinde zaten yemek gibi bir ihtimal olmadığı için, hiç aklına gelmiyor. Akşam da hafif yesen bile fazlasıyla tıkıyor

if gibi yapabilirsiniz bence
sahur iftar ara tarzında

geçmiş olsun cnm bu arada

Sağol canım bütün kış çok çektik o dönem ameliyat etmedi şimdi ameliyat olması gerekiyor %80 büyümüş geniz eti stres oldum hem üzülüyorum rahat nefes alamıyor kuzucum hayırlısı ile atlatalım Allah dermansız hastalık vermesin.:dua::dua:
Sahurda yumurtalı kahvaltılı beslenmeyi düşünüyorum iftardan sonra yürüyebilirsem süper olacak. Hava artık ısınıyor kızımı parkta oynatır eşim bende yürürüm planım bu şekilde:KK66:
İf te ne yiyorsun ne içeryorsun

Hayırlı günler güzel hatunlar 😊

Canım endişe etme. Kardeşim de olmuştu. Hiç korkulacak bi yanı yok bu ameliyatın.

Oruç tutanlar için sağlıklı beslenme daha kolay aslında. Gün içinde zaten yemek gibi bir ihtimal olmadığı için, hiç aklına gelmiyor. Akşam da hafif yesen bile fazlasıyla tıkıyor

Evet canım basitmiş dr da o şekilde konuştu. İnşallah atlatalım seneye kreşe başlayacak çok sık hastalanmaz bu sene okuldan aldık çok sık hastalanıyordu.

Günaydın çikibellalar
Kaçamaksız dünü geçirdim yine. Zaten şekerle ilişiğim kesildi artık hissediyorum.
Lakin öğlen yarım pideyi gömdüm. Bilgilerinize. :KK70: Tabi akşamı bu yüzden 1 kase yoğurt ile geçiştirdim. 30 dk da yürüyüş yaptım.
Spor kaydımı 15 gün dondurdum dün. Çünküm biraz ağrım başladı zorlamaya gerek yok. tedavi bitince devam ederim. Paralar yanmasın :halay:

Güzel karar vermişsin spor konusunda canım, yürüyüş yapmak daha mantıklı ama sana zararı olur mu bilemedim.

Evet canım basitmiş dr da o şekilde konuştu. İnşallah atlatalım seneye kreşe başlayacak çok sık hastalanmaz bu sene okuldan aldık çok sık hastalanıyordu.
Rabbim acil sifalar versin kuzuya. Fiziksel gelişimini de yavaşlatıyor diyorlar. İnşallah olsun ameliyatı kurtulsun yavru.🐣

Sağol canım bütün kış çok çektik o dönem ameliyat etmedi şimdi ameliyat olması gerekiyor %80 büyümüş geniz eti stres oldum hem üzülüyorum rahat nefes alamıyor kuzucum hayırlısı ile atlatalım Allah dermansız hastalık vermesin.:dua::dua:
Sahurda yumurtalı kahvaltılı beslenmeyi düşünüyorum iftardan sonra yürüyebilirsem süper olacak. Hava artık ısınıyor kızımı parkta oynatır eşim bende yürürüm planım bu şekilde:KK66:
İf te ne yiyorsun ne içeryorsun
üzülme cnm çaresi olan bi şey sonuçta kurtulcak sıkıntıdan... Allah beterinden saklasın
if aynı şekersiz gibi işte normal yediklerimizden farklı değil
sahurda yumurta ile kahvaltı edersen tok tutar yanına yine protein içerikli bişeyler de eklersin
iftarda aynı çorba salata yoğurt normal yemek
yani if oruç gibi zaten 2 öğün beslenme tabi ben onu 2 ana 2 ara olarak yapıyorum o ayrı :D

Hem spor öncesi hem ara öğün niyetine 🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️
1FCE48C4-6A74-47C7-BA6E-CCCC89979DAE.jpeg

Back