Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye ya, noldu yine? Bir de kendi listen dediğinde farklı ne var yediklerinden?Bn yarın kendi listeme dönyrm
ay valla kafan allak bullak çok sıkıldımmNiye ya, noldu yine? Bir de kendi listen dediğinde farklı ne var yediklerinden?
Ben de bu akşam evde bişey yemedim.
ayyy hayır senn de mi gidyon (((Bu hafta sonu anneme gidecegim. Önümüzdeki hafta tekrar başlamayı planlıyorum.
Insallah aynı disiplinle devam edebilirim.
evet dagildik galiba diyeti bozan gidiyor:ay valla kafan allak bullak çok sıkıldımm
ayyy hayır senn de mi gidyon (((
Hepimiz dağıldık ya hayırdır nazar mı değdi
Kalan sağlar bizimdir napalımevet dagildik galiba diyeti bozan gidiyor:
Kalan sağlar bizimdir napalım
ben sürekli başa dönüyorumKalan sağlar bizimdir napalım
ben size en ufak kaçamakta ben çığırımdan çıkarım demiştimay valla kafan allak bullak çok sıkıldımm
ayyy hayır senn de mi gidyon (((
Hepimiz dağıldık ya hayırdır nazar mı değdi
kaçamak yapma annenlerdeyken:)ben size en ufak kaçamakta ben çığırımdan çıkarım demiştim
o kadına valla helal olsun hem de sporsuz veriyor.. ama kadının ağzından burnundan getirdi bazı çekemezlerben sürekli başa dönüyorum
bi gitmiyor sinir oluyorum. tabi yersen gitmez kilolar diye düşünüyorum
ama takıntılı hale getirdim.
diyetçikraliçeye takip ediyorum. kadin 75 e inebilmiş
5 mayısta 65 olmak istiyormuş.
bi şey diyemiyorum bnim de farkım yok o konudaben size en ufak kaçamakta ben çığırımdan çıkarım demiştim
Afiyet olsun kuzum, sen de sağ kalan tayfadasın aman boşver sporu önce bebiş sonra sporGünaydın çikibellalar
Kaçamaksız dünü geçirdim yine. Zaten şekerle ilişiğim kesildi artık hissediyorum.
Lakin öğlen yarım pideyi gömdüm. Bilgilerinize. Tabi akşamı bu yüzden 1 kase yoğurt ile geçiştirdim. 30 dk da yürüyüş yaptım.
Spor kaydımı 15 gün dondurdum dün. Çünküm biraz ağrım başladı zorlamaya gerek yok. tedavi bitince devam ederim. Paralar yanmasın
hahaha aynen önce bebiş sonra spor. Benim bebiş aşamasına daha var herhalde. Tedavi 7 8 gün daha sürse yine 1.5 ay boşum olucak o arada benim 2 3 kilo vermem lazım.Afiyet olsun kuzum, sen de sağ kalan tayfadasın aman boşver sporu önce bebiş sonra spor
evet sporsuz ama sürekli hareket içinde.o kadına valla helal olsun hem de sporsuz veriyor.. ama kadının ağzından burnundan getirdi bazı çekemezler
bi şey diyemiyorum bnim de farkım yok o konuda
simit poğaça oldu mu azicik ucundan yemişsinSabah
-çeyrek poğaça
-3/4 de simit
-peynir+kaşar
-çay
:) ama can
simitin çoğunu yedim. poğaça accuk ucundan oldu. ama siz benim bu haftaki listeme bakmayın. böyle gider bu.simit poğaça oldu mu azicik ucundan yemişsin