• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bn de if e tekrar başladım, şükür 2 gündür migren vardı bugün daha iyiym, antremanlarımı yapcam inş

Günaydın kızancıklar. Dün tatildi tabi kimse gelmemiş :halay:
Ben de dün ful time gezmecilik sabah 9 da çıktık akşam 9 da geldik.
kaçamak yok. Her yere lokmacı açıldı çok sinirlerim bozuk adım başı lokmacı yaaa. Hele bi dil atasım geliyor o bavyera kremalarına :KK12:

kaçamak yok. Her yere lokmacı açıldı çok sinirlerim bozuk adım başı lokmacı yaaa. Hele bi dil atasım geliyor o bavyera kremalarına :KK12:
Oooharikasınnn beybiii

Nasılsın bakalım ?? Durumlar nasıl

Sabah :1 yumurta ile omlet kırmızı biberli, domates, salatalık, zeytin
Öğlen :1 simit +1 ayran
Akşam semizotu yemeği yoğurtlu .
Spor yok dün bayram dolayısıyla kızımın peşinde çok koşturdum fırsat olmadı

Hayırlı günler, sağlıklı beslenmeler olsun arkadaşlar :KK73:
Ya hakkaten, bişey moda oldu mu her köşe başında bir dükkanını açıyorlar, mantar gibi türüyor. Waffle'ın o enfes kokularına karşı savaşırken bir de adım başı lokmacı çıktı :duduk:

Kızllaarrr kahveeee isteyyeennnn ☕☕☕☕️, hava misss gibi yakında balkon sezonunu açarım😂

Eklentiler

• A51E8F46-879B-4BA6-8C30-01C3B7D8AA01.jpeg
    A51E8F46-879B-4BA6-8C30-01C3B7D8AA01.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 27
Çoook geç :KK70: Yoklukta gideri var ama 3-4 gün kargo yolu beklemeye değecek bir tat değil. Kimse bişey kaybetmiyor.
😂😂😂😂ayyy kuzuumm bekledin mi bi de o kadaarrr

Bn bugün gene pazara gitceeemm piiuuwww😂😂resmen ev kızı modundayım

😂😂😂😂ayyy kuzuumm bekledin mi bi de o kadaarrr

Bn bugün gene pazara gitceeemm piiuuwww😂😂resmen ev kızı modundayım
Pazarlara bahar gelmiş yaa, sefan olsun. Pijamalar, tshirtler, tunikler, çok hoş parçalar vardı. Gerçi ben totomu bir türlü kaldıramayıp 4-5 gibi anca pazarda olunca, üzerinde yağmur basınca çok dolaşamadım. Sen güzel gez ;)

2 aydan beri pazara gitmedim eşim almaya geliyor. evdekiler beni bekliyo kayınvalidemgil pazara gidiyor. biz geldikten sonra. çocuk var. havada soğuk..pazara gitmek için para atacagim bayadir birikim yapmadim:/

Pazarlara bahar gelmiş yaa, sefan olsun. Pijamalar, tshirtler, tunikler, çok hoş parçalar vardı. Gerçi ben totomu bir türlü kaldıramayıp 4-5 gibi anca pazarda olunca, üzerinde yağmur basınca çok dolaşamadım. Sen güzel gez :KK66:
ayy annemle gidince çekilmiyo kendim gittiğimde kafama göre takılıyorum😂😂😂
2 aydan beri pazara gitmedim eşim almaya geliyor. evdekiler beni bekliyo kayınvalidemgil pazara gidiyor. biz geldikten sonra. çocuk var. havada soğuk..pazara gitmek için para atacagim bayadir birikim yapmadim:/
valla. Bn de mecbur diyorum annemin bacağı sıkıntılı

Yediklerimi yazayım. İnşallah şeytana uyup akşam yemem.

Sabah 10 gibi yulaf gevreği

12.30 Peynir ve 4 hurma

Biraz şekersiz çikolata

Şimdi de muzlu yoğurt yiyorum. Saçma bir gün oldu sanki :rolleyes:

Back