Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooharikasınnn beybiiiGünaydın kızancıklar. Dün tatildi tabi kimse gelmemiş
Ben de dün ful time gezmecilik sabah 9 da çıktık akşam 9 da geldik.
kaçamak yok. Her yere lokmacı açıldı çok sinirlerim bozuk adım başı lokmacı yaaa. Hele bi dil atasım geliyor o bavyera kremalarına
Çok sağol beybisi. Amin inşallah.
Durumlar yavaştan karın kasık ağrıları başladı. Düşünmemeye çalışıyorum en fazla 10 günlük bir süreç nasılsa geçecekOooharikasınnn beybiii
Nasılsın bakalım ?? Durumlar nasıl
Rapor almadın mıDurumlar yavaştan karın kasık ağrıları başladı. Düşünmemeye çalışıyorum en fazla 10 günlük bir süreç nasılsa geçecek
Yok beybi raporluk bir durum yok henüz. Sadece iğne olup ilaç içiyorum Transfer zamanı rapor alırım. Transfer de hemen olacak mı 1 2 ay bekliyecek mi bilmiyoruz henüz.Rapor almadın mı
Galiba rapor verliyodu
Ya hakkaten, bişey moda oldu mu her köşe başında bir dükkanını açıyorlar, mantar gibi türüyor. Waffle'ın o enfes kokularına karşı savaşırken bir de adım başı lokmacı çıktıGünaydın kızancıklar. Dün tatildi tabi kimse gelmemiş
Ben de dün ful time gezmecilik sabah 9 da çıktık akşam 9 da geldik.
kaçamak yok. Her yere lokmacı açıldı çok sinirlerim bozuk adım başı lokmacı yaaa. Hele bi dil atasım geliyor o bavyera kremalarına
Kahve + D3 ben isterim yaaaKızllaarrr kahveeee isteyyeennnn , hava misss gibi yakında balkon sezonunu açarım
bizim için kendni feda etme
ayy nasııı özledim güneşi resmen ellerimi açıp gözlerimi kapatıp slm veryrmKahve + D3 ben isterim yaaa
Çoook geç Yoklukta gideri var ama 3-4 gün kargo yolu beklemeye değecek bir tat değil. Kimse bişey kaybetmiyor.bizim için kendni feda etme
ayyy kuzuumm bekledin mi bi de o kadaarrrÇoook geç Yoklukta gideri var ama 3-4 gün kargo yolu beklemeye değecek bir tat değil. Kimse bişey kaybetmiyor.
Pazarlara bahar gelmiş yaa, sefan olsun. Pijamalar, tshirtler, tunikler, çok hoş parçalar vardı. Gerçi ben totomu bir türlü kaldıramayıp 4-5 gibi anca pazarda olunca, üzerinde yağmur basınca çok dolaşamadım. Sen güzel gezayyy kuzuumm bekledin mi bi de o kadaarrr
Bn bugün gene pazara gitceeemm piiuuwwwresmen ev kızı modundayım
ayy annemle gidince çekilmiyo kendim gittiğimde kafama göre takılıyorumPazarlara bahar gelmiş yaa, sefan olsun. Pijamalar, tshirtler, tunikler, çok hoş parçalar vardı. Gerçi ben totomu bir türlü kaldıramayıp 4-5 gibi anca pazarda olunca, üzerinde yağmur basınca çok dolaşamadım. Sen güzel gez
valla. Bn de mecbur diyorum annemin bacağı sıkıntılı2 aydan beri pazara gitmedim eşim almaya geliyor. evdekiler beni bekliyo kayınvalidemgil pazara gidiyor. biz geldikten sonra. çocuk var. havada soğuk..pazara gitmek için para atacagim bayadir birikim yapmadim:/