14.14 spor öncesi yimeemmii yiyorummsüt yulaf kakao muz chia tohumlu yer fıstıklı bombbaaa
ooo bende deneyeyim onu14.14 spor öncesi yimeemmii yiyorummsüt yulaf kakao muz chia tohumlu yer fıstıklı bombbaaa
dene cnmooo bende deneyeyim onu
Kızlar aa önce tatlı yaptım şerbetli üstüne muhallebili ama yememek için zor tuttum benim şeker isteğim bitmemiş hala sanirim
ay hadi gözün aydınGünaydınnnn
Sonunda bn de regl oldummm
Sıradakini alalım
Ayyy valla gözün aydın azıcık ağrım var ama inş çoğalmaz, 16 saat açlıktan snra ki hala aç değilim kahvaltımı yapıyorumay hadi gözün aydın
Günaydınnnnn
evet şu sıra 1 hafta dışarıdayım, ama saatleri if e göre ayarlıyorum kuzuaypare ackerman sen naptın devam ediyo musun if e
süpersinn ballıımevet şu sıra 1 hafta dışarıdayım, ama saatleri if e göre ayarlıyorum kuzu
Olsun eğer zorlanmadıysan devam eder, zaten diyet modu sıkıyor insanısüpersinn ballıım
benim de bugün 3. günüm1 hafta dayanacak mıyım bakalım
gerçi ilk defa 3 gün yapıyorum
Afiyet olsun cnmOlsun eğer zorlanmadıysan devam eder, zaten diyet modu sıkıyor insanı
Bugün bende ekmek yedim valla
Diyeti bozmak üzereyim, pizza yiyorlar karşımdaİfe başladığımdan beri yemeklerin tadı daha bi güzel geliyo
diyet diye bi şey yokDiyeti bozmak üzereyim, pizza yiyorlar karşımda
Yedim gittidiyet diye bi şey yok
1 dilim ye cnm kendine neden işkence çektiriyon
onu yediysen yapman gerek benceYedim gittisağlıklı yaşam yapıyoruz biz kuzum doğru dedin,, akşama hafif geçiririm bi de ip atlarım 500 600 tane yapabilirsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?