- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Tesekkur ederim.
Sindi degil de 2. ayda saglam bir foto atayim ben.
Simdi yazacagima sindi yazmisim. Takildim niyeyse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim.
Sindi degil de 2. ayda saglam bir foto atayim ben.
Valla ben görmedim bileSimdi yazacagima sindi yazmisim. Takildim niyeyse.
Kız bunun gerginliği mi olur. Her daim Temizlik şart. Ama dediğin gibi herkes bunu deneyerek gözlemleyecek. Küvette yıkananların çok dikkat etmesi gerekir. Duşta ayaktaysanız salın gitsinGerginlik yaratmadım inşallah, kendi düşüncelerimi dile getirdim sadece. Sonuçta burası Şekersiz 90 Gün Topic'i.
pofu cuğum, tabloyu hazırlayacak mısın?
ne yesem diye düşünürken buldum kendimiBu tarti sonrasi cuma gunu de serbest gun gibi. Tarti sinavini verdikten sonra bir ferahlik geliyor resmen.
Kafanı ve vücudunu evet.
Genital normal zamanda da sadece suyla temizlenmeli ve kuru tutulmalı. pamuklu çamaşır giyilmeli.
ne yesem diye düşünürken buldum kendimi
sankim 10 kilo verdim de D
2. Ay bizim olsun summerrr sen 45 i gör inşallah ben 65 iAl benden de o kadar. Bu mutluluk bir ayri guzel. ☺
2. Ay bizim olsun summerrr sen 45 i gör inşallah ben 65 i
kıızz dünküüü 7 dilim pizzadan sonra hiç adil değillll ayrıcana geçen hafta 65.6ymışsın -600Pofuuu -400 grEki Görüntüle 2260173
seni p90x davet ediyorum sınırlar baya zorlanıyorpofu var misin sporla sinirlari zorlamaya?
kıızz dünküüü 7 dilim pizzadan sonra hiç adil değillll ayrıcana geçen hafta 65.6ymışsın -600
seni p90x davet ediyorum sınırlar baya zorlanıyor
aaa evet ya, -600 gr olmuş. Thank you kaptan. Bu da Summer-girl e kapak olsunkıızz dünküüü 7 dilim pizzadan sonra hiç adil değillll ayrıcana geçen hafta 65.6ymışsın -600
seni p90x davet ediyorum sınırlar baya zorlanıyor
varımmm istersen meydan bile okuruummmBiliyorsun o programi indiremiyorum ama Didem Fitness'in 2 gununu 1 gune sigdirarak sinirlarimi oyle bir zorlarim ki... ☺
Var miyiz?
ben hergün duş alıyorum, yüz yıkamak gibi...hayatta bişey olmaz. Eskilerin safsatası bu.Regl ilk günü duş alan varmı bir sorun oluyor mu? Ben hep alırdım ama almayın diyorlar
aaa evet ya, -600 gr olmuş. Thank you kaptan. Bu da Summer-girl e kapak olsun