- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Amin bebişimmHadi hayırlısı olsun canım
Evef ben de başladım yavruTartıl tartıl
İf de 2. Günün bugün, dün hiç zorlanmadım, sen başladın mı
Evet yaa akşam da çok soğuktu bayaaa ocak ayı gibi. Umarım haftaya düzelir artık.Aynen alıştık artık 3 hafta önce nasıl sıcaktı hava. Halen doğal gaz çalışıyor Kesemize kuvvet
gitti mi 100 gram dahaGeçen cuma:68.2
Bu cuma:66.9
Yüzde = %1.90
Ahahhaha zaten bi göz kırptı kaybolduAllaaam ben istanbulun neresindeyim acabaaa. Bize niye güneş yok
Wwuuuuuu naptın sen öylleee bu hafta kilo alan kraliçe bnm ahahhahhaha bni yanlız bıraktınıızzzGeçen cuma:68.2
Bu cuma:66.9
Yüzde = %1.90
yaaa geçen gün kotex yanında deodorant hediyeliydi. Aynı fiyata. Kaptım hemen bi tane. Belki öyle birşey vardır yine.Gratisde indirm varmış bi gidip bakam ne var bn kesin regle hazırlık yaparım kotex de indirim olmuyo deli olcm
Zaten 1 haftaa sabit bir haftafa +900 geldiydim ben, 3 haftada 500 gr vermiş oldum ancaWwuuuuuu naptın sen öylleee bu hafta kilo alan kraliçe bnm ahahhahhaha bni yanlız bıraktınıızzz
Ay ben Bim'inkileri seviyorum valla. hiç problem çıkartmadılar bana şimdiye kadar.Gratisde indirm varmış bi gidip bakam ne var bn kesin regle hazırlık yaparım kotex de indirim olmuyo deli olcm
Hadi yaaa valla mı bn pekk güvenemiyorum onlaraAy ben Bim'inkileri seviyorum valla. hiç problem çıkartmadılar bana şimdiye kadar.
Hem ucuz da
Ben en çok molped kullanıyorum bana en iyi o geliyoHadi yaaa valla mı bn pekk güvenemiyorum onlara
Ben 3 öğün düzenli beslenip gün içinde en az 1 saat yürüyüş ve 2 litre su içince verilemeyeceğini düşünmüyorum.
Ben de geçen hafta 600 gr almışken bu hafta 500 gr verdim.
Kahvaltı ettim. Spora gidiyordum zaten.
Ve suyu günde 2 litreye çıkartabildim.
Benim için de yarım kg olsun vermiş olayım yeter bana :)
Tebrik ediyorum.Tabi ki diyet tek başına bir yere kadar.
İyice slim fit oldun bi foto at bize de gözümüz şenlensin
Ben de senelerdir kullanırım. Herkesin cilt tipine uymayabilir tabiki. Mesela ben Orkid kullanamıyorum, felaket tahriş ediyor. Denemek lazım.Hadi yaaa valla mı bn pekk güvenemiyorum onlara
Katilitorum, belirttigin beslenme ve spor duzeniyle gayet de guzel kilo veriliyor. Gunde 1 saat rutin yuruyecegime ben bolgesel zayiflama + Leslie walk programini tercih ediyorum cunku bu programlarda nabiz bir yukseltiliyor, bir dusuruluyor ki bu sekilde yag yakiminin cok daha hizli oldugu vurgulaniyor.
Nice 500 gramlara diyelim.
Spor konusu tabiki de bölgesel çalışılınca daha etkili. Benim belirtmek istediğim "hiç yapamıyorsan spor" ya da "benim gibi kalpazansan"GİT YÜRÜ demek gibi. anlatabildim mi
Alma cnm hatta mümkünse 3 günRegl ilk günü duş alan varmı bir sorun oluyor mu? Ben hep alırdım ama almayın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?