- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Afiyet olsunKrep cnm az süt az un 1 yumurta kakao:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunKrep cnm az süt az un 1 yumurta kakao:)
Utanacak hicbir sey yok. Inisli cikisli bu surec. 2. hafta 500 gram almisken bu hafta 400 gram verdim mesela. Bu nedenle hic sorun yapma, normal cunku.
Bu hafta duzenli spor yaptim, ona bagliyorum bu 400 grami. Goren de diyecek ki sanki kac kilo verdi. Ama benim icin bu kilodayken gram vermek bile cok zor.
Yalniz bir gun tam 2 saat spor yaptim ve oyle iyi geldi ki dedim ben bugun yarim kilo verdim herhalde.
Demek ki spora agirlik vermek gerekiyormus, bunun baska yolu yok.
Tebrik ediyorum. Tabi ki diyet tek başına bir yere kadar.Utanacak hicbir sey yok. Inisli cikisli bu surec. 2. hafta 500 gram almisken bu hafta 400 gram verdim mesela. Bu nedenle hic sorun yapma, normal cunku.
Bu hafta duzenli spor yaptim, ona bagliyorum bu 400 grami. Goren de diyecek ki sanki kac kilo verdi. Ama benim icin bu kilodayken gram vermek bile cok zor.
Yalniz bir gun tam 2 saat spor yaptim ve oyle iyi geldi ki dedim ben bugun yarim kilo verdim herhalde.
Demek ki spora agirlik vermek gerekiyormus, bunun baska yolu yok.
Sen kilo bildirimi yaptın mı?Krep galiba
Yok kuzuSen kilo bildirimi yaptın mı?
nedennYok kuzu
Belki 100 gr daha az çıkarım diyenedenn
haha bn onun için zıplıyodum 10 dakkaBelki 100 gr daha az çıkarım diye
Ama tartıljrım şimdi acıktımhaha bn onun için zıplıyodum 10 dakka
Çok soğuk burasıda anlamadım sabah bir güneş vardı ama rüzgar esince usudum çok. şimdi yok güneşte terk ettikız nerede güneş açmış söyle biz de gelelim içim karardı utanmasa kar yağacak
Tartıl tartılAma tartıljrım şimdi acıktım
yawrum sen nerede yaşıyon Antalya falan mıBenimKemiklerimiri güneş var dedikten sonra kayboldu ama öğleden snra full açıyooo
Hadi hayırlısı olsun canımBen çok heyçanlıyım yarın regl olursam pazartesi tüpçüye başlıyoruz iğnelere.
Yok gıııı istanbulyawrum sen nerede yaşıyon Antalya falan mı
Yine bahar gelmeden yaz gelecek sanırım.Çok soğuk burasıda anlamadım sabah bir güneş vardı ama rüzgar esince usudum çok. şimdi yok güneşte terk etti
Regli dendir canım . Kedidir kediiiSen kilo bildirimi yapınca çok utanıyorum. 1 gram bile verememişim.
Ya ben 2 gün önce 63.8 i gördüm dedim cuma günü şov yaparım ama yine şişmişim
Allaaam ben istanbulun neresindeyim acabaaa. Bize niye güneş yokYok gıııı istanbul
Yine bahar gelmeden yaz gelecek sanırım.