Allah aşkına temizliğin ne zararı varmış? Duşu aşağıdan yukarı doğru almıyorsan benim için bu SAFSATAdır.Regl ilk günü duş alan varmı bir sorun oluyor mu? Ben hep alırdım ama almayın diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah aşkına temizliğin ne zararı varmış? Duşu aşağıdan yukarı doğru almıyorsan benim için bu SAFSATAdır.Regl ilk günü duş alan varmı bir sorun oluyor mu? Ben hep alırdım ama almayın diyorlar
Kanı kesiyomuş diyolarAllah aşkına temizliğin ne zararı varmış? Duşu aşağıdan yukarı doğru almıyorsan benim için bu SAFSATAdır.
Sebebi ne cnm neden öyle dendiği gibi kanı mı kesiyoAlma cnm hatta mümkünse 3 gün
Bilimsel olarak nedir bilmem ama benim o gün duş alırsam azalıyor. Zaten zar zor olduğum için sadece kafamı yıkıyorum ilk gün.Kanı kesiyomuş diyolar
Hiç öyle bir durum yaşamadım. Yakınlarımda da yaşayan duymadım.Kanı kesiyomuş diyolar
Gerçi benim zaten çok az sürüyor kesin uyduruyorum şu anBilimsel olarak nedir bilmem ama benim o gün duş alırsam azalıyor. Zaten zar zor olduğum için sadece kafamı yıkıyorum ilk gün.
Hemen araştırmacı-gazeteci ruhumla aydınlattım sizi
Gidip köpürte köpürte yıkanabilirizHemen araştırmacı-gazeteci ruhumla aydınlattım sizi
Başka Sorusu olan ?
temizlikle alakası yokAllah aşkına temizliğin ne zararı varmış? Duşu aşağıdan yukarı doğru almıyorsan benim için bu SAFSATAdır.
Kafanı ve vücudunu evet.Gidip köpürte köpürte yıkanabiliriz
temizlikle alakası yok
birincisi hücreler kanallar açık ve sabun gibi kimyasal maddelerin tenefüs etmesi çok çok büyük ihtimal
ikincisi evet kanama olayını durduruyo ben bi kere yaşamıştım hatta 4.gün bile alsam duruyor ama artık mecbur kalıyorum
valla ben bi kaç defa annemi dinlemeyip deneyimledimBildiklerimi ve internette doktorların yazdıklarını paylaştım.
Tabiki de tercih meselesi. Herkeste de böyle olacak diye bir kaide yok. Deneme yanılmayla ilerleyebiliriz :)
yok gıı ne gerginliği herkes kendi yaşadığını anlatıyorGerginlik yaratmadım inşallah, kendi düşüncelerimi dile getirdim sadece. Sonuçta burası Şekersiz 90 Gün Topic'i.
pofu cuğum, tabloyu hazırlayacak mısın?