• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Gratisde indirm varmış bi gidip bakam ne var bn kesin regle hazırlık yaparım kotex de indirim olmuyo deli olcm🥺🥺🥺

Ben 3 öğün düzenli beslenip gün içinde en az 1 saat yürüyüş ve 2 litre su içince verilemeyeceğini düşünmüyorum.

Ben de geçen hafta 600 gr almışken bu hafta 500 gr verdim.

Kahvaltı ettim. Spora gidiyordum zaten.
Ve suyu günde 2 litreye çıkartabildim.

Benim için de yarım kg olsun vermiş olayım yeter bana :)

Katilitorum, belirttigin beslenme ve spor duzeniyle gayet de guzel kilo veriliyor. Gunde 1 saat rutin yuruyecegime ben bolgesel zayiflama + Leslie walk programini tercih ediyorum cunku bu programlarda nabiz bir yukseltiliyor, bir dusuruluyor ki bu sekilde yag yakiminin cok daha hizli oldugu vurgulaniyor.

Nice 500 gramlara diyelim. 😊

Regl ilk günü duş alan varmı bir sorun oluyor mu? Ben hep alırdım ama almayın diyorlar

Katilitorum, belirttigin beslenme ve spor duzeniyle gayet de guzel kilo veriliyor. Gunde 1 saat rutin yuruyecegime ben bolgesel zayiflama + Leslie walk programini tercih ediyorum cunku bu programlarda nabiz bir yukseltiliyor, bir dusuruluyor ki bu sekilde yag yakiminin cok daha hizli oldugu vurgulaniyor.

Nice 500 gramlara diyelim. 😊

Spor konusu tabiki de bölgesel çalışılınca daha etkili. Benim belirtmek istediğim "hiç yapamıyorsan spor" ya da "benim gibi kalpazansan" :KK70: GİT YÜRÜ demek gibi. anlatabildim mi :KK70::KK70:

Back