Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ya şu YAMUNA diye reklamlar sizde çıkıyor mu? Tiksinç geldi şu kadınların orasını burasını görmekten, bari biraz estetik olsa fotolar

Maşallah sana Summer

Ben de eski düzene asla dönmeyi düşünmüyorum, ama ideal kiloma ulaşsam hafta da 1 öğünü istediğim gibi yerim sanırım.
İdeal kilon kaç Samsonn? 60 benim ama sırf cool olsun diye 59a düşmek istiyorum.21 haziran günü de düşeceğim inanıyorum

İdeal kilon kaç Samsonn? 60 benim ama sırf cool olsun diye 59a düşmek istiyorum.21 haziran günü de düşeceğim inanıyorum
düğün gününde abiyeler sık elbiseler giymek ne güzel demi:)
işte ben ondan istiyorum
21 haziranda büyük itimalle 80-85 ile kapatacagimi düşünüyorum kilo gitmiyor bi ayda 2 kilo gidiyorsa:/

Maşallah sana Summer

Ben de eski düzene asla dönmeyi düşünmüyorum, ama ideal kiloma ulaşsam hafta da 1 öğünü istediğim gibi yerim sanırım.

Ben de bu şekilde ilerlemeye kararlıyım. İdeal kilomuza ulaştığımızda bir günü serbest gün ilan etmek hakkımız valla. Offf, sabırsızlıkla bekliyorum o günü.

he he aynı cümleyi ben de kurdum burada. 60 yeter, ama sırf ciks olsun diye 59 kiloyum demek istiyorum ben de

Eskiden 53-56 kg arasında giderdim, hayatımın büyüüüük bölümü böyleydi. 56 olunca tartılmadan bilirdim, ağırlaştım, kalkıp otururken bile fark ediyor diye. Sonra 70 lerle barışık oldum

düğün gününde abiyeler sık elbiseler giymek ne güzel demi:)
işte ben ondan istiyorum
21 haziranda büyük itimalle 80-85 ile kapatacagimi düşünüyorum kilo gitmiyor bi ayda 2 kilo gidiyorsa:/
Ben bir ara çok kafaya takmıştım kilomu. 70 kiloydum belim ince bacaklarım baya bi kalındı üstüme göre çok orantısızdım. Bir iki akrabam hep bunu söylüyordu, arkadaşlarım Hayır kalın ama kötü değil zayıflarsın sen diyordu. Sonra karar verdim 13.takıma girdim,, zayıflayacam ben dedim günde 2 paketten aşağı bisküvi yediğimi bilmem o yemeye 73 kilo azmışım bile. Şimdi az az da olsa gidiyor kilom, 2 ayda 6 kilo verdim biraz hızlansın bana yeter 21 haziranda 59.9 olsa bile yeterki o 59u göreyim. Sen de kendine inan emin ol yaparsın. Ben kii şekersiz bie günüm geçmezdi, aylık kaç lira masrafım oluyordu bilmiyorum bile. Yeter ki kendıne inancın sağlam olsun hedefin olsun

Şimdi bana bir açıklar mısınız 1 kilonun verdiği cool'luğu veya cıkslığı?

Kilo 6 ile değil de 5 ile mi başlasın olayı mı bu?

Şimdi bana bir açıklar mısınız 1 kilonun verdiği cool'luğu veya cıkslığı?

Kilo 6 ile değil de 5 ile mi başlasın olayı mı bu?
evet ama şahsen sonrasında korumaya geçeceğim ben 57 58 oturturum kilom oraya gelene kadar. Sonra da haftada 1 ödül günüm olur istediğim bişeyi yerim o gün mesela sizin dediğiniz gibi.

if denemesi yapıyorum gene ama azcık esneterek
sonuç alabilirsem hatanın nerde olduğunu bugün öğrenmiş olucam :)
hayır bakıyorum herkes çok iyi sonuçlar alıyor
ben de tam tersi mide ağrısı ve tartıda + oluyor
bugün 8 saat aralıkta beslenicem ama kendimi de zorlamıycam öyle, arada süt kahve içerim
spor öncesi muz fıstık yerim
akşam yemeğim de 16.40-17 arası yicem
sonrası yine aynı soda kahve olabilir
dediğim gibi kendimi şartlandırmıyorum
ve inanın çok rahatım şuan
en azından nevrim dönmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…