oohoo senin daha varmış, benim haftasonu olma ihtimali çok yüksekbenim daha 10 gün var
halsizlik çekiyorum.
Ben yarın tezkeremi alıp, burada çikolatalı, cheese cakeli, çiğ börekli paylaşımlar yapmaya başlıyorum. ArtıkSummer-girl düşünsün
kaç gün fermente olduktan sonra kullanıma hazır olacak? Kaç litre yaptı eşin?eşim hergün sirkelere bebek gibi bakiyor bak:)
inşallah ev yapımı doğal elma sirkesini tam aşamaya geçtikten sonra satacagiz:)
8 tane ayrı 5 kilo= top 40 kilo yaptı. 6 ay sonra kullanimina hazir olacak:)kaç gün fermente olduktan sonra kullanıma hazır olacak? Kaç litre yaptı eşin?
Ben yarın tezkeremi alıp, burada çikolatalı, cheese cakeli, çiğ börekli paylaşımlar yapmaya başlıyorum. ArtıkSummer-girl düşünsün
süper! Bereketli kazançlar olsun. 1 tanesini kendinize ayırın8 tane ayrı 5 kilo= top 40 kilo yaptı. 6 ay sonra kullanimina hazir olacak:)
Maşallah sana SummerCanım ya, ben son nefesime kadar bu şekilde ilerleyebilirim ama.
İdeal kilon kaç Samsonn? 60 benim ama sırf cool olsun diye 59a düşmek istiyorum.21 haziran günü de düşeceğim inanıyorumMaşallah sana Summer
Ben de eski düzene asla dönmeyi düşünmüyorum, ama ideal kiloma ulaşsam hafta da 1 öğünü istediğim gibi yerim sanırım.
satarsak eşim devamini getirecek:)süper! Bereketli kazançlar olsun. 1 tanesini kendinize ayırın
düğün gününde abiyeler sık elbiseler giymek ne güzel demi:)İdeal kilon kaç Samsonn? 60 benim ama sırf cool olsun diye 59a düşmek istiyorum.21 haziran günü de düşeceğim inanıyorum
Maşallah sana Summer
Ben de eski düzene asla dönmeyi düşünmüyorum, ama ideal kiloma ulaşsam hafta da 1 öğünü istediğim gibi yerim sanırım.
he heİdeal kilon kaç Samsonn? 60 benim ama sırf cool olsun diye 59a düşmek istiyorum.21 haziran günü de düşeceğim inanıyorum
yaw sen zaten idealsin benceBen de bu şekilde ilerlemeye kararlıyım. İdeal kilomuza ulaştığımızda bir günü serbest gün ilan etmek hakkımız valla. Offf, sabırsızlıkla bekliyorum o günü.
Ben bir ara çok kafaya takmıştım kilomu. 70 kiloydum belim ince bacaklarım baya bi kalındı üstüme göre çok orantısızdım. Bir iki akrabam hep bunu söylüyordu, arkadaşlarım Hayır kalın ama kötü değil zayıflarsın sen diyordu. Sonra karar verdim 13.takıma girdim,, zayıflayacam ben dedim günde 2 paketten aşağı bisküvi yediğimi bilmem o yemeye 73 kilo azmışım bile. Şimdi az az da olsa gidiyor kilom, 2 ayda 6 kilo verdim biraz hızlansın bana yeter 21 haziranda 59.9 olsa bile yeterki o 59u göreyim. Sen de kendine inan emin ol yaparsın. Ben kii şekersiz bie günüm geçmezdi, aylık kaç lira masrafım oluyordu bilmiyorum bile. Yeter ki kendıne inancın sağlam olsun hedefin olsundüğün gününde abiyeler sık elbiseler giymek ne güzel demi:)
işte ben ondan istiyorum
21 haziranda büyük itimalle 80-85 ile kapatacagimi düşünüyorum kilo gitmiyor bi ayda 2 kilo gidiyorsa:/
yaw sen zaten idealsin bence
İdeal kilon kaç Samsonn? 60 benim ama sırf cool olsun diye 59a düşmek istiyorum.21 haziran günü de düşeceğim inanıyorum
he heaynı cümleyi ben de kurdum burada. 60 yeter, ama sırf ciks olsun diye 59 kiloyum demek istiyorum ben de
Eskiden 53-56 kg arasında giderdim, hayatımın büyüüüük bölümü böyleydi. 56 olunca tartılmadan bilirdim, ağırlaştım, kalkıp otururken bile fark ediyor diye. Sonra 70 lerle barışık oldum
evet ama şahsen sonrasında korumaya geçeceğim ben 57 58 oturturum kilom oraya gelene kadar. Sonra da haftada 1 ödül günüm olur istediğim bişeyi yerim o gün mesela sizin dediğiniz gibi.Şimdi bana bir açıklar mısınız 1 kilonun verdiği cool'luğu veya cıkslığı?
Kilo 6 ile değil de 5 ile mi başlasın olayı mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?