• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ŞEKERSİZ 28. GÜNÜ TAMAMLAYANLLAARRR
CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Samsonn Samsonn @Summer-girl aypare ackerman aypare ackerman pofu pofu

BİLDİRİM YAPMAYANLARRRR
@hande_buse @fulias @orkidekaramel E ekilem81

kızllaarrr 4. haftanın tartısına az kaldııkk :halay::halay::halay:
bakalım bu haftanın kraliçesi kim oleecceekkk :D

sayılı gün çabuk geçermişş
ilk ayın dolmasına sadece 2 gün kaldı
geriye kalan süre ( bugün hariç ) 61 gün
o_O

ŞEKERSİZ 28. GÜNÜ TAMAMLAYANLLAARRR
CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Samsonn Samsonn @Summer-girl aypare ackerman aypare ackerman pofu pofu

BİLDİRİM YAPMAYANLARRRR
@hande_buse @fulias @orkidekaramel E ekilem81

kızllaarrr 4. haftanın tartısına az kaldııkk :halay::halay::halay:
bakalım bu haftanın kraliçesi kim oleecceekkk :KK70:

sayılı gün çabuk geçermişş
ilk ayın dolmasına sadece 2 gün kaldı
geriye kalan süre ( bugün hariç ) 61 gün
o_O
hey gidi zaman akıp gidiyor ilk zamanlarımız geliyor aklıma 😂😂😂😂

Ve dün akşam biraz fazla oldu benim için akşam yemeği. Şu regl sebebiyle kendime hakim olmak zorlaşıyor.

Hem tartıda yine + çıkabilirim, regl yakın olması sebebiyle

Ben 2017 eylül de 89.9 dum🙈🙈🙈🙈😂o zmndan bu zaman 20 kilo verdm ama öyle paldır küldür olmadı, uzun bi zaman 80-83 arasında takıldım... sonra diyetisyene gittim ve gördüğüm şu oldu, aslında aşırı yiyormuşum, 2 ayda onla beraber 11.5 kilo daha verdm, 4 aydır 70-69 arasında takıldım:)

Ama şu bi gerçek, 81 kiloda 2 kilo ağırlıkla başladım ve hemen hemen her gün eliptik ağırlık çalışması yapyrdum
tebrik ederim süpersin:)ben abur cubur yiyordum bir gerçek. ama
şimdi tüm yiyeceklerimi azaltsam deli gibi acikiyorum .
dün akşam ben öldüm kızım bi rahat vermiyor :D
yakalambaç oynuyoruz:D kaçacak delik aradim agliyor:D
ben varyaa:ruh::ruh::ruh:

her akşam böle yakalambaç oynasam kesin eririm. saati bilmiyorum iki üç saat buluyor ben mahvoluyorum :(

Eklentiler

• 20190418_084108.jpg
    20190418_084108.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 32
Günaydınnnn kızlar hem kahvaltı edip hem de dünkü konuşmalarınızı okudum. Hepimizde zaman zaman oluyor ben de herşeye saldırasım var acaba vücudmuz kıtlık mı yaşıyor.Sabah yine 6 da uyanıp 30 dk leslie ile yürüdüm Didem hocayla 6. günü tamamladık çok şükür. Otobüsten de 1 durak önce indim yürüdüm

Günaydınnnn kızlar hem kahvaltı edip hem de dünkü konuşmalarınızı okudum. Hepimizde zaman zaman oluyor ben de herşeye saldırasım var acaba vücudmuz kıtlık mı yaşıyor.Sabah yine 6 da uyanıp 30 dk leslie ile yürüdüm Didem hocayla 6. günü tamamladık çok şükür. Otobüsten de 1 durak önce indim yürüdüm
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Harikasıınnn cnm

Back