• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Günaydın güzel hatunlar 😊
8 gibi 1 yumurta, bol zeytinyağlı roka tere karışımı yedim. Acayip tok hissediyorum, ama birazdan çaya eşlik etsin diye yulaf gevreği ve 3 ceviz yiyeceğim.🍵
Afiyet olsun. Sana bir şeu soracaktım unuttum şimdi aklıma geldi. Elma sirkesi alacağım ama doğal olsun istiyorum, tavsiyen var mı? 😘

Afiyet olsun. Sana bir şeu soracaktım unuttum şimdi aklıma geldi. Elma sirkesi alacağım ama doğal olsun istiyorum, tavsiyen var mı? 😘
Canım organik satan yerlerden, ya da aktarlardan al. Çok marka var, farketmez. Ama organik ve doğal fermente olsun. Markettekiler gibi şeffaf, pırıl pırıl olmayacak. Bulanık ve dibi tortulu olması lazım. 🍎 Elma sirkesi benim için vazgeçilmez 😍

benim eşim organik elma sirkesi yapıyor evde. çok sağlıklı. kendi elleriyle yapıyor. henüz aşamaya geçmedi. temiz bakiyor:) aktarlarda organik elma Sİrkesi temiz mi bilinmiyor oda marka sonuçta. eşim doğal ev yapımı elma sirkesi yapıyor:)

Canım organik satan yerlerden, ya da aktarlardan al. Çok marka var, farketmez. Ama organik ve doğal fermente olsun. Markettekiler gibi şeffaf, pırıl pırıl olmayacak. Bulanık ve dibi tortulu olması lazım. 🍎 Elma sirkesi benim için vazgeçilmez 😍
Tamamdır kuzum 😍😍

benim eşim organik elma sirkesi yapıyor evde. çok sağlıklı. kendi elleriyle yapıyor. henüz aşamaya geçmedi. temiz bakiyor:) aktarlarda organik elma Sİrkesi temiz mi bilinmiyor oda marka sonuçta. eşim doğal ev yapımı elma sirkesi yapıyor:)
Ay ne güzel yaa.. Ne kadar şanslısın 😍😍

Çok teşekkür ederim 💜

hey gidi zaman akıp gidiyor ilk zamanlarımız geliyor aklıma 😂😂😂😂
ahaha dimmiiii biri 30 dediydiii kimdiii acabaa Samsonn Samsonn sonra bi 45 oldu ben az kala 51 diyodum kiii bomba patladı Summer-girl Summer-girl 90 da bitirdi :D açık arttırma gibi :D
pek sanmıyorum :)

ama karnım daha rahat o sebeple keyfim yerinde. kilo vermesem de :)
belli olmaz cnm ama hepmizin regl dönemine denk geldi valla
Ve dün akşam biraz fazla oldu benim için akşam yemeği. Şu regl sebebiyle kendime hakim olmak zorlaşıyor.

Hem tartıda yine + çıkabilirim, regl yakın olması sebebiyle
ayyynıı bennnn , nasıl iştah açıklığı sanki 2 yılın birikimi mübarek :D
tebrik ederim süpersin:)ben abur cubur yiyordum bir gerçek. ama
şimdi tüm yiyeceklerimi azaltsam deli gibi acikiyorum .
dün akşam ben öldüm kızım bi rahat vermiyor :KK70:
yakalambaç oynuyoruz:KK70: kaçacak delik aradim agliyor:KK70:
ben varyaa:ruh::ruh::ruh:
sağ ol tatlım, benm bekar ve çocuksuz olmam bu yönde bi +, kafama göre yemek hazılıyorum kafama göre spor yapıyorum.. size Allah kolaylık versin
ben yiceklerimi azaltmamıştım, sadece dengelemiştim ama abur cubur falan yemiyordum 89.9 dan 78.5 a düşmüştüm sonra işe başladım 81-83-80 :D bu şekildeydi taa ki ekime kadar
her akşam böle yakalambaç oynasam kesin eririm. saati bilmiyorum iki üç saat buluyor ben mahvoluyorum :KK43:
:D ben bazen kuzenlerime bakardım, onlarla oyun oynarken dilim dışarda kalıyodum :D kesin zayıflarsın
pofu pofu buda @hande_buse ile bugünkü kahvaltimiz
afiyet olsun kızlarr harikaaa :KK200:
Günaydın güzel hatunlar 😊
8 gibi 1 yumurta, bol zeytinyağlı roka tere karışımı yedim. Acayip tok hissediyorum, ama birazdan çaya eşlik etsin diye yulaf gevreği ve 3 ceviz yiyeceğim.🍵
afiyet olsun tatlımmm :KK200:

ahaha dimmiiii biri 30 dediydiii kimdiii acabaa Samsonn Samsonn sonra bi 45 oldu ben az kala 51 diyodum kiii bomba patladı Summer-girl Summer-girl 90 da bitirdi :KK70: açık arttırma gibi :KK70:
belli olmaz cnm ama hepmizin regl dönemine denk geldi valla
ayyynıı bennnn , nasıl iştah açıklığı sanki 2 yılın birikimi mübarek :KK70:
sağ ol tatlım, benm bekar ve çocuksuz olmam bu yönde bi +, kafama göre yemek hazılıyorum kafama göre spor yapıyorum.. size Allah kolaylık versin
ben yiceklerimi azaltmamıştım, sadece dengelemiştim ama abur cubur falan yemiyordum 89.9 dan 78.5 a düşmüştüm sonra işe başladım 81-83-80 :KK70: bu şekildeydi taa ki ekime kadar
:KK70: ben bazen kuzenlerime bakardım, onlarla oyun oynarken dilim dışarda kalıyodum :KK70: kesin zayıflarsın
afiyet olsun kızlarr harikaaa :KK200:
afiyet olsun tatlımmm :KK200:

Ohooo, yarın tam 1 ay olacak. Güç budur işte! :KK9:

Kaldı 2 aycık. Aslanlar gibi bu 2 ayı da alnımızın akıyla tamamlarız biz. :KK8:

Grup da sağlam ama. Süpersiniz! :KK36:

Ohooo, yarın tam 1 ay olacak. Güç budur işte! :KK9:

Kaldı 2 aycık. Aslanlar gibi bu 2 ayı da alnımızın akıyla tamamlarız biz. :KK8:

Grup da sağlam ama. Süpersiniz! :KK36:
ayy dimii yarın 1. ayyy:halay::halay: çabuk geçti sankiiii
ben reglden sonra ölçüm alıcam bakalım görelim nasıl değişmişimmmm

3 firemiz var ama geri kalanımız durmaksızın devammm , arada sapıtsak da :D

ayy dimii yarın 1. ayyy:halay::halay: çabuk geçti sankiiii
ben reglden sonra ölçüm alıcam bakalım görelim nasıl değişmişimmmm

3 firemiz var ama geri kalanımız durmaksızın devammm , arada sapıtsak da :KK70:

Aynen öyle. Tam 1 ayı geride bırakmışınız. Arada bir şeyleri kaçırsak da şekerden 1 ay uzak durmak çok büyük bir olay.

Neymiş? İsteyince oluyormuş demek ki. :KK66:

ahaha dimmiiii biri 30 dediydiii kimdiii acabaa Samsonn Samsonn sonra bi 45 oldu ben az kala 51 diyodum kiii bomba patladı Summer-girl Summer-girl 90 da bitirdi :KK70: açık arttırma gibi :KK70:
Ben yarın tezkeremi alıp, burada çikolatalı, cheese cakeli, çiğ börekli paylaşımlar yapmaya başlıyorum. Artık Summer-girl Summer-girl düşünsün :D

Back