- 18 Şubat 2010
- 15.972
- 19.849
- 498
İyiym kuzum, güzelce kahvaltımı ettim haber izlym:)))Sen ne alemdesin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiym kuzum, güzelce kahvaltımı ettim haber izlym:)))Sen ne alemdesin kuzum
İyi bakalım afiyet olsunİyiym kuzum, güzelce kahvaltımı ettim haber izlym:)))
Tşk ederm beybiiİyi bakalım afiyet olsun
Afiyet olsun. Sana bir şeu soracaktım unuttum şimdi aklıma geldi. Elma sirkesi alacağım ama doğal olsun istiyorum, tavsiyen var mı?Günaydın güzel hatunlar
8 gibi 1 yumurta, bol zeytinyağlı roka tere karışımı yedim. Acayip tok hissediyorum, ama birazdan çaya eşlik etsin diye yulaf gevreği ve 3 ceviz yiyeceğim.
Canım organik satan yerlerden, ya da aktarlardan al. Çok marka var, farketmez. Ama organik ve doğal fermente olsun. Markettekiler gibi şeffaf, pırıl pırıl olmayacak. Bulanık ve dibi tortulu olması lazım. Elma sirkesi benim için vazgeçilmezAfiyet olsun. Sana bir şeu soracaktım unuttum şimdi aklıma geldi. Elma sirkesi alacağım ama doğal olsun istiyorum, tavsiyen var mı?
benim eşim organik elma sirkesi yapıyor evde. çok sağlıklı. kendi elleriyle yapıyor. henüz aşamaya geçmedi. temiz bakiyor:) aktarlarda organik elma Sİrkesi temiz mi bilinmiyor oda marka sonuçta. eşim doğal ev yapımı elma sirkesi yapıyor:)Afiyet olsun. Sana bir şeu soracaktım unuttum şimdi aklıma geldi. Elma sirkesi alacağım ama doğal olsun istiyorum, tavsiyen var mı?
Tamamdır kuzumCanım organik satan yerlerden, ya da aktarlardan al. Çok marka var, farketmez. Ama organik ve doğal fermente olsun. Markettekiler gibi şeffaf, pırıl pırıl olmayacak. Bulanık ve dibi tortulu olması lazım. Elma sirkesi benim için vazgeçilmez
Ay ne güzel yaa.. Ne kadar şanslısınbenim eşim organik elma sirkesi yapıyor evde. çok sağlıklı. kendi elleriyle yapıyor. henüz aşamaya geçmedi. temiz bakiyor:) aktarlarda organik elma Sİrkesi temiz mi bilinmiyor oda marka sonuçta. eşim doğal ev yapımı elma sirkesi yapıyor:)
Çok teşekkür ederimCanım organik satan yerlerden, ya da aktarlardan al. Çok marka var, farketmez. Ama organik ve doğal fermente olsun. Markettekiler gibi şeffaf, pırıl pırıl olmayacak. Bulanık ve dibi tortulu olması lazım. Elma sirkesi benim için vazgeçilmez
eşim hergün sirkelere bebek gibi bakiyor bak:)Ay ne güzel yaa.. Ne kadar şanslısın
Hadi bakalım inşallah hem ınsanlar da faydalanıreşim hergün sirkelere bebek gibi bakiyor bak:)
inşallah ev yapımı doğal elma sirkesini tam aşamaya geçtikten sonra satacagiz:)
ahaha dimmiiii biri 30 dediydiii kimdiii acabaa Samsonn sonra bi 45 oldu ben az kala 51 diyodum kiii bomba patladı Summer-girl 90 da bitirdi açık arttırma gibihey gidi zaman akıp gidiyor ilk zamanlarımız geliyor aklıma
belli olmaz cnm ama hepmizin regl dönemine denk geldi vallapek sanmıyorum :)
ama karnım daha rahat o sebeple keyfim yerinde. kilo vermesem de :)
ayyynıı bennnn , nasıl iştah açıklığı sanki 2 yılın birikimi mübarekVe dün akşam biraz fazla oldu benim için akşam yemeği. Şu regl sebebiyle kendime hakim olmak zorlaşıyor.
Hem tartıda yine + çıkabilirim, regl yakın olması sebebiyle
sağ ol tatlım, benm bekar ve çocuksuz olmam bu yönde bi +, kafama göre yemek hazılıyorum kafama göre spor yapıyorum.. size Allah kolaylık versintebrik ederim süpersin:)ben abur cubur yiyordum bir gerçek. ama
şimdi tüm yiyeceklerimi azaltsam deli gibi acikiyorum .
dün akşam ben öldüm kızım bi rahat vermiyor
yakalambaç oynuyoruz kaçacak delik aradim agliyor
ben varyaa
ben bazen kuzenlerime bakardım, onlarla oyun oynarken dilim dışarda kalıyodum kesin zayıflarsınher akşam böle yakalambaç oynasam kesin eririm. saati bilmiyorum iki üç saat buluyor ben mahvoluyorum
afiyet olsun kızlarr harikaaa
afiyet olsun tatlımmmGünaydın güzel hatunlar
8 gibi 1 yumurta, bol zeytinyağlı roka tere karışımı yedim. Acayip tok hissediyorum, ama birazdan çaya eşlik etsin diye yulaf gevreği ve 3 ceviz yiyeceğim.
ahaha dimmiiii biri 30 dediydiii kimdiii acabaa Samsonn sonra bi 45 oldu ben az kala 51 diyodum kiii bomba patladı Summer-girl 90 da bitirdi açık arttırma gibi
belli olmaz cnm ama hepmizin regl dönemine denk geldi valla
ayyynıı bennnn , nasıl iştah açıklığı sanki 2 yılın birikimi mübarek
sağ ol tatlım, benm bekar ve çocuksuz olmam bu yönde bi +, kafama göre yemek hazılıyorum kafama göre spor yapıyorum.. size Allah kolaylık versin
ben yiceklerimi azaltmamıştım, sadece dengelemiştim ama abur cubur falan yemiyordum 89.9 dan 78.5 a düşmüştüm sonra işe başladım 81-83-80 bu şekildeydi taa ki ekime kadar
ben bazen kuzenlerime bakardım, onlarla oyun oynarken dilim dışarda kalıyodum kesin zayıflarsın
afiyet olsun kızlarr harikaaa
afiyet olsun tatlımmm
ayy dimii yarın 1. ayyy çabuk geçti sankiiiiOhooo, yarın tam 1 ay olacak. Güç budur işte!
Kaldı 2 aycık. Aslanlar gibi bu 2 ayı da alnımızın akıyla tamamlarız biz.
Grup da sağlam ama. Süpersiniz!
ayy dimii yarın 1. ayyy çabuk geçti sankiiii
ben reglden sonra ölçüm alıcam bakalım görelim nasıl değişmişimmmm
3 firemiz var ama geri kalanımız durmaksızın devammm , arada sapıtsak da
aynısından bende deyarin + görürsem sasirmayacagim vucut sis ve ödem içinde.:/
benim daha 10 gün varaynısından bende de
regl olcam bugün yarın eli kulağında
spor yaparken nasıl cnm acıyor göğüslerime bastırıyorum elimle yoksa yok yapmak çok zor
Ben yarın tezkeremi alıp, burada çikolatalı, cheese cakeli, çiğ börekli paylaşımlar yapmaya başlıyorum. Artık Summer-girl düşünsünahaha dimmiiii biri 30 dediydiii kimdiii acabaa Samsonn sonra bi 45 oldu ben az kala 51 diyodum kiii bomba patladı Summer-girl 90 da bitirdi açık arttırma gibi