- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Bende doymuyorum iştahım çok açık..evet bende insulin var zor gidiyor akşam da 8-9 a kadar yemek yiyoruz tek sıkıntım da orasi. bide hiç doymuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende doymuyorum iştahım çok açık..evet bende insulin var zor gidiyor akşam da 8-9 a kadar yemek yiyoruz tek sıkıntım da orasi. bide hiç doymuyorum
Bnm de öyle havadan mı reglden mi bilmymşuan tabiri caizse öküz gibi yerimBende doymuyorum iştahım çok açık..
Bnm de öyle havadan mı reglden mi bilmymşuan tabiri caizse öküz gibi yerim
hava çok soğuk ise hurharca yemek istersin durum böle:/Bnm de öyle havadan mı reglden mi bilmymşuan tabiri caizse öküz gibi yerim
nasıl yapacaksiniz?Bi kaç gün diyet psikolojisinden çıkıp kafamı toparlıycam kızlar
Sonra ne yapacağıma karar vericem
Ya diyetisyenimle devam edicm
Ya başka bi şey
Kafayı bozdum resmen
Aman şu saattte şunu yiyim aman bu kadarcık yiyim yapmıycam cnm isterse yicm istemezse mecbur bırakmıycmnasıl yapacaksiniz?
diyet psikolojinden nasıl çikarmaliyiz?
Bi kaç gün diyet psikolojisinden çıkıp kafamı toparlıycam kızlar
Ya başka bi şey
Kafayı bozdum resmen
Yaşadığın şey çok normal çünkü senin rutinin bu olmadığı için ağır geldi sana. Bir kere diyet kelimesini unut. Kahvaltıda ve akşam yemekte ne varsa onu ye, kendine özel yapma bir şey ama kararında ye. Makarna mı var, az ye. Gözleme mi var az ye ve diğer gün dengele bunu.
Olay bu kadar basitken niye kendine eziyet ediyorsun? Sen zaten güzel spor yapıyorsun. Biraz da yediklerine dikkat edip dengelersen olacak zaten.
Bir de şu var: O kiloları biz 1 ayda almadık. Vermek için niye bu kadar acele ediyoruz?
nasıl yani?Bi kaç gün diyet psikolojisinden çıkıp kafamı toparlıycam kızlar
Ya başka bi şey
Kafayı bozdum resmen
haklısın cnm bn bi de 20 kilo verdm üstelik kalanı vermeye çalışıyrm ama bu ara kendimi aşırı şartlandırdım onu yeme bunu yeme ister istemez ptlama noktası yaşadımYaşadığın şey çok normal çünkü senin rutinin bu olmadığı için ağır geldi sana. Bir kere diyet kelimesini unut. Kahvaltıda ve akşam yemekte ne varsa onu ye, kendine özel yapma bir şey ama kararında ye. Makarna mı var, az ye. Gözleme mi var az ye ve diğer gün dengele bunu.
Olay bu kadar basitken niye kendine eziyet ediyorsun? Sen zaten güzel spor yapıyorsun. Biraz da yediklerine dikkat edip dengelersen olacak zaten.
Bir de şu var: O kiloları biz 1 ayda almadık. Vermek için niye bu kadar acele ediyoruz?
sadece diyet yapmıycam normal devam edicemna
nasıl yani?
afiyet olsun tatlımAllah'dan iş stresinden giremedim buralara, iki eksiğilimizde patatesli, pilavlı, makarnalı muhabbetler dönmüş
pofu sabah yulaf gevreği ve 3 ceviz yedim.
10 dk önce de yoğurt, salatalık, dereotu, sirke, zeytinyağı ve karabuğday kombinasyonunu
yaw arkadaşlar, tamam ne istiyorsanız yiyin de glisemik indeks diye bir gerçek var. Yediğiniz şeyin glisemik indeksine bakın mutlaka.Toprağın vermiş olduğu karboyu şekeri yiyelim. Doğadan zarar gelmez. Bizi öldüren marketler ve fastfoodlar.
Yüksek Glisemik İndeks (>70) | |
Besin | Glisemik İndeks |
Glikoz | 100 |
Mısır gevreği | 92 |
Patates | 88 |
Beyaz pirinç | 87 |
Kraker | 78 |
Bal kabağı | 75 |
Karpuz | 72 |
Şalgam | 72 |
Beyaz ekmek | 71 |
biz neden veremiyoruz. kilo niye gitmiyor.
Ben 2017 eylül de 89.9 dumo zmndan bu zaman 20 kilo verdm ama öyle paldır küldür olmadı, uzun bi zaman 80-83 arasında takıldım... sonra diyetisyene gittim ve gördüğüm şu oldu, aslında aşırı yiyormuşum, 2 ayda onla beraber 11.5 kilo daha verdm, 4 aydır 70-69 arasında takıldım:)biz neden veremiyoruz. kilo niye gitmiyor.
E süpersin sen.. Bir süre önce kendini rahatlat, zaten abur cubur yemiyoruz. Diyet yapma, sadece seni taşıyan bedenine iyilik yapıp ödüllendirdiğini düşünBen 2017 eylül de 89.9 dumo zmndan bu zaman 20 kilo verdm ama öyle paldır küldür olmadı, uzun bi zaman 80-83 arasında takıldım... sonra diyetisyene gittim ve gördüğüm şu oldu, aslında aşırı yiyormuşum, 2 ayda onla beraber 11.5 kilo daha verdm, 4 aydır 70-69 arasında takıldım:)
Ama şu bi gerçek, 81 kiloda 2 kilo ağırlıkla başladım ve hemen hemen her gün eliptik ağırlık çalışması yapyrdum