• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bi kaç gün diyet psikolojisinden çıkıp kafamı toparlıycam kızlar
Sonra ne yapacağıma karar vericem
Ya diyetisyenimle devam edicm
Ya başka bi şey
Kafayı bozdum resmen

Ya başka bi şey
Kafayı bozdum resmen
nasıl yapacaksiniz?
diyet psikolojinden nasıl çikarmaliyiz?

Ya başka bi şey
Kafayı bozdum resmen

Yaşadığın şey çok normal çünkü senin rutinin bu olmadığı için ağır geldi sana. Bir kere diyet kelimesini unut. Kahvaltıda ve akşam yemekte ne varsa onu ye, kendine özel yapma bir şey ama kararında ye. Makarna mı var, az ye. Gözleme mi var az ye ve diğer gün dengele bunu.

Olay bu kadar basitken niye kendine eziyet ediyorsun? Sen zaten güzel spor yapıyorsun. Biraz da yediklerine dikkat edip dengelersen olacak zaten.

Bir de şu var: O kiloları biz 1 ayda almadık. Vermek için niye bu kadar acele ediyoruz?

Yaşadığın şey çok normal çünkü senin rutinin bu olmadığı için ağır geldi sana. Bir kere diyet kelimesini unut. Kahvaltıda ve akşam yemekte ne varsa onu ye, kendine özel yapma bir şey ama kararında ye. Makarna mı var, az ye. Gözleme mi var az ye ve diğer gün dengele bunu.

Olay bu kadar basitken niye kendine eziyet ediyorsun? Sen zaten güzel spor yapıyorsun. Biraz da yediklerine dikkat edip dengelersen olacak zaten.

Bir de şu var: O kiloları biz 1 ayda almadık. Vermek için niye bu kadar acele ediyoruz?

biz neden veremiyoruz. kilo niye gitmiyor.:(

Allah'dan iş stresinden giremedim buralara, iki eksiğilimizde patatesli, pilavlı, makarnalı muhabbetler dönmüş :D

pofu pofu sabah yulaf gevreği ve 3 ceviz yedim.

10 dk önce de yoğurt, salatalık, dereotu, sirke, zeytinyağı ve karabuğday kombinasyonunu :kk77:

2259564

haklısın cnm bn bi de 20 kilo verdm üstelik kalanı vermeye çalışıyrm ama bu ara kendimi aşırı şartlandırdım onu yeme bunu yeme ister istemez ptlama noktası yaşadım
sadece diyet yapmıycam normal devam edicem
Allah'dan iş stresinden giremedim buralara, iki eksiğilimizde patatesli, pilavlı, makarnalı muhabbetler dönmüş :KK70:

pofu pofu sabah yulaf gevreği ve 3 ceviz yedim.

10 dk önce de yoğurt, salatalık, dereotu, sirke, zeytinyağı ve karabuğday kombinasyonunu :kk77:
afiyet olsun tatlım

Toprağın vermiş olduğu karboyu şekeri yiyelim. Doğadan zarar gelmez. Bizi öldüren marketler ve fastfoodlar.
yaw arkadaşlar, tamam ne istiyorsanız yiyin de glisemik indeks diye bir gerçek var. Yediğiniz şeyin glisemik indeksine bakın mutlaka.

Bunun mantığı ne biliyor musunuz, kana en hızlı karışan ne , glikoz, onun GI'i 100 diyorlar, diğer besinleri de onu referans alarak GI veriyorlar.

Bakın şimdi. Birkaç GI si yüksek besin. Yani yediğiniz Patates ve Mısırın sofra şekerinden çok bir farkı yok. Kimse şeker yemiyorum diye kendini kandırmasın :D
Yüksek Glisemik İndeks (>70)
BesinGlisemik İndeks
Glikoz100
Mısır gevreği92
Patates88
Beyaz pirinç87
Kraker78
Bal kabağı75
Karpuz72
Şalgam72
Beyaz ekmek71

biz neden veremiyoruz. kilo niye gitmiyor.:KK43:
Ben 2017 eylül de 89.9 dum🙈🙈🙈🙈😂o zmndan bu zaman 20 kilo verdm ama öyle paldır küldür olmadı, uzun bi zaman 80-83 arasında takıldım... sonra diyetisyene gittim ve gördüğüm şu oldu, aslında aşırı yiyormuşum, 2 ayda onla beraber 11.5 kilo daha verdm, 4 aydır 70-69 arasında takıldım:)

Ama şu bi gerçek, 81 kiloda 2 kilo ağırlıkla başladım ve hemen hemen her gün eliptik ağırlık çalışması yapyrdum

Ben 2017 eylül de 89.9 dum🙈🙈🙈🙈😂o zmndan bu zaman 20 kilo verdm ama öyle paldır küldür olmadı, uzun bi zaman 80-83 arasında takıldım... sonra diyetisyene gittim ve gördüğüm şu oldu, aslında aşırı yiyormuşum, 2 ayda onla beraber 11.5 kilo daha verdm, 4 aydır 70-69 arasında takıldım:)

Ama şu bi gerçek, 81 kiloda 2 kilo ağırlıkla başladım ve hemen hemen her gün eliptik ağırlık çalışması yapyrdum
E süpersin sen.. Bir süre önce kendini rahatlat, zaten abur cubur yemiyoruz. Diyet yapma, sadece seni taşıyan bedenine iyilik yapıp ödüllendirdiğini düşün

17.04.2019-Muhteşem Programın 28. Günü:

- Sabah: Omlet, peynir, zeytin, brokoli
- Ara: Sütlü kahve
- Akşam: Çorba, bulgur pilavı, salata, çilek
- Spor: Didem Fitness 12. Gün + Didem Fitness 13. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 40 sn

28. günüm tasmamdır. :KK36:

Sabah 9.30
1 yumurta kakaolu sütlü , 5 6 tane küçük çilek, 1 salatalık, 1 kk köy peyniri, 5 fındık

Öğlen 13.30
1 tabak ıspanak yemeği, 2 parça ızgara tavuk

Akşam 17:30
1 tabak taze fasulye, 1 salatalık ,1 Kase domates çorbası. 1 bardak ayran

2lt su, 30 dk leslie + 15 dk bölgesel ,100 ip

28. Günün böyle

Sabah 1 koca bardak su
Kahvaltıda yukaf yicektim ama annem benden önce uyanmış yumurta haşlamış mecbur klasik kahvaltı yaptım🙈🙈

Sabah 08.10

Patlak zeytin yumurta maydanoz salatalık çay

Ara 10.30

Kakaolu süt

Öğlen fırında pattis sebze Şekersiz çay

Spordan snra kefir içcem ama çekmedim onu

Su içmeye devam
Midemi dinlendirmem gerek

Spor: back and biceps cardio abs ve 20 dakka eliptik
Su; 2.5 lt içtim devam
7AC0BF28-DFE5-4382-B933-D45AB51034D6.jpeg

Back