- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
film önereyim, neşen yerine gelir belki.
Fransız sineması sever misin?
Blind date ya da Süpriz Damatları izle.Summer-girl bak sen de seversin bu filmleri. Matrak
sağ ol cnm ing çalışıyorumfilm önereyim, neşen yerine gelir belki.
Fransız sineması sever misin?
Blind date ya da Süpriz Damatları izle.Summer-girl bak sen de seversin bu filmleri. Matrak
Okumadiysan mutlaka le petit prince orijianlinden.Ooo, süper! Tüm film ve özellikle de kitap önerilerine açığım.
afiyet olsunMenüm
Sabah 9 buçuk :1 yumurta, 4 5 zeytin, 10 fındık
Öğlen 1 buçuk :1 kepçe domates çorbası, 3yk tazefasulye
Akşam 5 buçuk :2 parça ızgara tavuk, 1 salatalık, yeşillik, 1 çay bardağı süt, 1 muz, 4 5 çilek
afiyet olsun tatlım süpersinn16.04.2019-Muhteşem Programın 27. Günü:
- Kahvaltı (sucuklu yumurta, peynir, zeytin, ceviz)
- Ara (sütlü kahve, salatalık)
- Akşam (çorba, dolma, cacık)
- Spor: Didem Fitness 12. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 40 sn
27. günüm tasmamdır.
Okumadiysan mutlaka le petit prince orijianlinden.
Harry Qubert affair i biliyor musun? Onu da orijinalden okudum, dili zor değildi ve acayip sürükleyici.
ahah bu şeye benzedi, yıllar önce, deli gibi kiraz yiyoruz kardeşimle, ama nasıl güzel nasıl güzeli teyzem geldi kirazları yediniz mi dedi evet dedik onlardan kurt çıktı dediYaw sene yine bakmadan yeme.Benim çekmemecede 5 paket duruyor. Kuşlara vericem, dediğim gibi 1 tanesinde koskocaman bir kufe denk geldim ya.
trombosit kanla alakalı değil mi?Kızlar benim trombosit çok düşüktü önceden... Şimdi yükselmiş ben bunu sağlıklı beslenmeme bağlıyorum çünki direkt bağışıklık sistemiyle ilgili bişey ya...
sağ ol tatlım
Ben de hepsini okuyamam canım, ama bunun dili günlük konuşma dili gibi. Bir de o kadar zengin olay kurgusu var ki, sürekli şaşırtıyor.Ah keşke orijinalinden okuyacak kadar iyi olsaydımSamsonn . :/
Kız ondan bişey olmaz. Meyvenin organik olduğuna delalet eder. Proteinin de en sağlıklı hali.ahah bu şeye benzedi, yıllar önce, deli gibi kiraz yiyoruz kardeşimle, ama nasıl güzel nasıl güzeli teyzem geldi kirazları yediniz mi dedi evet dedik onlardan kurt çıktı dediondan beridir kirazların içini görmeden yemem
trombosit kanla alakalı değil mi?
sağ ol tatlım
Evet kanla alakalı ama bağışıklık sistemi zayıf olunca azalıyor trombosit miktarıahah bu şeye benzedi, yıllar önce, deli gibi kiraz yiyoruz kardeşimle, ama nasıl güzel nasıl güzeli teyzem geldi kirazları yediniz mi dedi evet dedik onlardan kurt çıktı dediondan beridir kirazların içini görmeden yemem
trombosit kanla alakalı değil mi?
sağ ol tatlım
Kız ondan bişey olmaz. Meyvenin organik olduğuna delalet eder. Proteinin de en sağlıklı hali.
hıı peki napman lazımmışEvet kanla alakalı ama bağışıklık sistemi zayıf olunca azalıyor trombosit miktarı
Ben de hepsini okuyamam canım, ama bunun dili günlük konuşma dili gibi. Bir de o kadar zengin olay kurgusu var ki, sürekli şaşırtıyor.
Küçük Prensi her türlü okursun ya. Adam müthiş . Çocuk diliyle büyüklere yazılmış bir zamansız eser kesinlikle . Filmleri de mumkunse fransizca alt yazı ile seyret.
En kısa zamanda Allah hayirli bir is çıkarsın canim severek yapacagin is olsun insallahyapcam beybi üstümdeki negatifi alıp götürsün ya valla
ay bendearalıktan beridir böyleym :S işsiz kalınca miskinleştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?